På G igen

dålig updatering jag vet. Linnea kom i går vid halv 6 så satt vi och prata ett tag sen följde hon med ut till Stallet så kom dom som skulle titta på dom. Dom värkade jätte snälla & så men kändes ändå inte rätt. Gillade mer ett par andra som kom idag men skriver om de längre ner... Sen Hemma käka vi toast och sen fixa vi oss & sen drog vi ut på stan och kolla läget där borta. Sen träffa vi sebbe & viktor så stog och tjöta lite med dom.

Sen drog jag och linnea till Donken haha. Sundae med chocklassås SÅKLART! ;) Sen drog vi och träffade sebbe igen & satt ute och prata o så men sen blev de så kallt så vi drog in till mej. Sen när han hade åkt hem, la vi oss i sängen och titta film. Vi somnade nog vid 5 typ.

Sen på morgonen blev vi väckta kl 12, skulle vara ute hos Hampus för då skulle dom "braiga" komma och titta på han. Kan säga att de gick super. Sen senare åkte vi hem till dom i örebro och titta hur dom hade de och prata och så och allt känns jätte bra så dom ska hämta han på söndag. Berättar mer om dom i ett annat inlägg. Sen efter de åkte vi till Gammelmorfars sommarstuga så följde med tilda och isabell med vovvarna ner till sjön så bada dom. Brr kallt!! Sen tbx och fika och senare åkte vi hem. Så snart blire sova och i morgon blir det bara en fixar dag.
Pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0