Nu, tv mys

Inte hänt ngt idag typ. Vart i stallet en sväng bara. Nu är jag iaf anmäld till dressyr tävlingen på söndag. Får se hur de går , har bara suttit på han 2 gånger och sen ger jag mej in på en tävling aja vi får se hur de går ;) Tar de för träningens skull ;) Men nu ska jag kolla på svenska pojkvänns akademin.
Pusshej!


rubrik skulle de va ja...

Rätt chill dag idag, bad på slutet. Sen hem och typ direkt till stallet. Inte gjort något speciellt där typ. Hjälp barn gruppen lite, mockat , gått programmet i ridhuset ;) Och grejjat med viktor. Han kan nästan puss nu haha , så söt! :D Nu har jag precis fixat med alla teori papper så nu är allt klart så då är de bara dra i väg i morrn efter skolan och slippa tänka på något gött! Kommer nog hem runt halv 5 i morgon -.- Återläsning yayy tagga! aja är inte själv iaf har ju både Julia , Clara och Malle. Får se de possitivt då hinner jag nog göra matte läxan under den tiden (Y)
Pusshej!



A horse never let you down!
everything was impossible before you came, but now everything is possible.
I have one I can trust, one that will never disappoint, and one I can love, and I love you! ♥


Hem till Sandra

Inte gjort ngt idag , sovit typ haha. Snart åker jag Julia och Clara hem till Sandra ;) Får se hur kvällen slutar men kommer nog hem runt 10. Redan skola i morgon ;o Ny vecka , nya läxor, ny stress! Osåå har vi bad i morgon Kul-.- Aja bara stå ut snart jullov ju :D
Pusshej!

Hahah gulligt!

Stalltjänst & Hoppträning

Var i stallet klockan 7. Mockade, fodrade, fixade höt, putsat alla träns , hjälpt barngrupp, in och ut släpp mm. Vid 2 började hopp gruppen , Tog Flora, gick faktiskt väldigt bra. Gjorde massa övningar på böjda spår, snäva svängar , raka vägar där vi räkna galoppsprång osv... Sen mot slutet hoppa vi bana på 8 hinder. Gick skit bra där , fick in rätt avstånd och allt gick jätte bra. Fast sen glömde jag bort vägen haha så blev lite konstigt där men de löste sej sen när jag fick komma igen. Sen sista på en raksträcka förstörde jag de lite , jag lägger mej i för mycket så blev lite konstigt med avståndet men andra försöket gick de lite bättre. Får sluta lägga mej i och låta hon sköta de själv. Haha men är jätte nöjd över ridpasset :) Efter de grejjat massa med Viktor , och nu träningvärk. Gött njaa
Pusshej!

Finaste hjärtat! ♥


Hotter than fire!

Kom hem lika glad idag med som i går! :D Är värkligen helt såld på Viktor, Innan vi red knoppade & lindade och gjorde dom snygga ;) Guud så söt han blev! ;) Ridningen gick också skit bra. Vi jobbade mästa på volterna och mycket övergångar och på sitsen osv... Nyttigt de där med sitsen iaf ;) Mot slutet blev han riktigt fin fast han tyckte de var lite jobbigt på volterna eftersom hans kondition inte är på topp direkt men han kämpa på bra. I morgon har jag stalltjänsten men Michelle , och sen hoppträning kl 2.
Pusshej!


V I K T O R ! ♥


Viktor!

Idag tränade vi på lite delar i programet. Hade Viktor, Helt kär! tror alldrig jag kommit hem så glad från stallet nån gång. Allt gick jätte bra och han var underbar (A) Så ska troligen ha han på dressyr tävlingen. Ska han igen i morgon då rider vi för Erika :) Innan de blir de till Idas hästbod en sväng också.
Pusshej!


Hemkunskap....

Sitter i hemkunskapen nu , håller på att skriva om några kolhydrater elr nått -.- Passar på att blogga lite ist ;) Senare efter skolan cyklar jag och Clara ut till  stallet och har vår gulliga lilla barn grupp haha! Blir en sånn här jätte skön dag när man kan komma hem sent eftersom alla läxor och allt sånt är klart! :D Gött!
Pusshej!


Massa papper fix ;o

Åkte till stallet efter skolan lillsyrran red ju ;) Sen när man kom hem var de bara att börja med nån jävla religions inlämmnings uppgift om Gud-.- Så tråkigt! Aja nu är den klar och renskriven på datan, känner mej jävligt stolt! (a) haha! Aja och sen har jag fixat med massa teori papper som jag ska ha till nån teori lektion till barna haha. Det fick bli om massa delar på sadel och träns och sen olika typer av sadlar. Får la hoppas att de blir bra ;) Men nu har jag suttit vid den här jäkla datan och skrivit i typ 3 timmar så pallar inte mer nu. Får bli sängen för min del om en stund!
Pusshej!

Saknar lill tjejen! ♥


We want some more!

Började dagen med att försova mej som vanligt typ ;) Men måste seriöst bli ändring på de nu , stressar ju ihjäl mej varje morgon typ... Har även bestämmt mej för att jag ska bli bättre på att blogga, vi får la se hur länge jag håller de men aja! Har precis fixat naglarna och fixat, måste göra lite läxa också och sen blir de en lång dusch och kör på hårinpackning och ansiktsmask!
Pusshej!



Tv mys

ligger framför tv och kollar på ficka 2 som går på tv ;) Senare åker jag i väg till Linnea och hoppas på en bra dag!
Pusshej!

♥ på natten

I går hade vi hoppning, stuts gick faktiskt ganska bra med hon :) Senare vid halv 10 åkte jag och Olivia till Amanda och sov där haha skit skojj. Lackade ur lite där ett tag haha! Men jävligt kul vare! Så blev inte så mycket sömn i natt... Sen idag vid halv ett gick jag ändå till ridskolan med en stor tung jävla väska. Gjorde allt som skulles med barngrupper mockning osv. Helt slut i kroppen ingen mat elr sömn så var la rätt seg. Sen gick alla in i klubbstugan där fanns lite räster av en kladdkaka som fick bli min haha! ;) Nu är jag iaf hemma och har duschat och slängt på mej mjukis kläder så blir slänga sej i soffan nu och bara slappa!
Ha en bra lördag kväll
Pusshej! ♥


Hahaha!

Haha asså bloggar sjukt dåligt jag vet, men orkar alrdig och vet aldrig vad jag ska skriva om så känns så onödigt ;) Aja idag har de ju hänt lite iaf ;) Vi hade markarbete med nån evighetsbana, ganska kul faktiskt! ;) Och dessutom gick de även jätte bra! Nu har jag typ suttit och gjort massa läxor och upg och allt vad de nu är typ i 1,5 timma;o Aja nu är de iaf klart! Men nu ska jag nog ta och skriva ut dressyr programat, är nog dags att lära sej de nu om jag ska kunna de. Detta får räcka för idag , lovar ska bli bättre! ;)
Pusshej! ♥


We found love in a hopeless place!

Tjenna! Går dagen var riktigt kul faktiskt! God mat , gott fika och roligt sällskap och nåra snygga killar (a) haha!

Idag så var ja i rörsås lokalen , Julia och Clara har fyllt så vi var nåa stycken där borta. Skojj , skojj. Men nu måste jag ta en dusch och sen kolla på jearsy shore!
Pusshej!


03:32

Lyckad kväll och natt & nu säger jag godnatt!


Bloggning från fasters iPad

Nu sitter ja och alla kusiner i fasters lägenhet och kollar på film med massa godis. Myys'! Vi ska nog snart gå till baka tills
Alla andra i lokalen. Men nu ska jag nog ta och fortsätta kolla runt lite på ipaden .
Pusshej


Yeyy

Åkt i väg och lämnat sadeln nu , får hoppas att den passar :) Nu blire hoppa in i duschen och senare ikv bär de åt mot vasavägens lokal. Faster ska ha nån fest ;) Så kvällen kommer spenderas med kusinen Olivia :) Hare bra!
Pusshej!

Just nu Titianic ;)

Ligger och kollar på Titanic går på tv4film ;) Aldrig sätt den förut faktiskt haha! Hände inte så mkt i stallet förut, Knoppade och lite sånt sen gick vi in i klubb stugan och käka maräng svish "stavning" Och pratatde om massa skit. Efter de fixa vi stallet och sen åkte vi hem. Blev ingen Linnea vi tar de på söndag ist.
Pusshej!

//


Skit dålig uppdatering ja vet!

Lite snabbt om i går och idag

I går kom matilda till tuna så var vi lite med hon och sen åkte vi till stallet. Vi hade dressyr och jag hade LM , gick la bra. Eller inte så bra i början men dom sista 10 minutrarna gick de jätte bra , brukar va så ;)

Idag , elr aa nu snart cuklar jag , julia , clara , michelle och meri tsm till stallet. Ingen ridningen bara ngt möte elr va de va. Sen efter de drar jag till Linnea och kör på en myskväll :)

Pusshej!


Mörkt:O

Seriöst kl är 16.41 och de är redan skit mörkt ute. Usch på Vintertiden säger ja bara! riktig trök dag idag , så sitter här med musik och godis som vanligt haha. Så eftersom jag inte ska göra något och att de inte hänt något idag så har jag inget att blogga om så därför blir de inte så mkt bloggning heller
Pusshej!

Löshoppning Noblesse


EMA

Var ute och gick en liten sväng med jennifer förut , elr ja liten och liten 2 timmar var vi ute. Men då fick ju vi våran motion plus att vi hann prata ut om allt så aa. Kollade på ridsport världscupen förut. Såg ni hästen Hickstead som helt plötsligt föll i hop och fick dödsryckningar och dog bara helt sådär. Fy usch vad hemskt! Aldrig sätt ngt liknande faktiskt. Stackars ryttaren , han måste ju fått värsta choken. Men nu ska jag fortsätta kolla klart på EMA show.
Pusshej!


Se filmen -->http://svt.se/2.128686/1.2592297/hast_dog_under_varldscuptavling




Häst dog under världscuptävling

Publicerad 6 november 2011 - 15:37
Uppdaterad 6 november 2011 - 21:39

Världsettan Eric Lamazes OS-guldhäst Hickstead föll ihop och dog under sin omgång i Veronas VC-hoppning.

Lamaze hade just ridit i mål under sin första runda med en rivning och skulle inte gå vidare till omhoppning. Då föll hästen plötsligt ihop under honom.

Hästen skakade i sin dödskamp och stämningen på läktarna var upprörd.
En chockad Lamaze fördes bort från arenan.

-Nu dör den, utbrast SVT:s expert Lotta Björe i direktsändningen i SVT Play.

"Som en familjemedlem"
När en knäckt Lamaze fördes bort från arenan fick han stående ovationer av publiken, dår många av dem grät.

Efter en tyst minut kom beslutet att avbryta tävlingarna. En obduktion kommer att visa Hicksteads dödsorsak men redan nu spekuleras det i att hästen drabbats av hjärtfel.

-Det här är det värsta som kan hända en ryttare, hästen blir som en familjemedlem, sa Lotta Björe.


Klart!

Nu blir de mumsa på våra goda chokladbollar och våra fina hallongrottor *host*
Sen blire gå ut och gå med Jennifer. Ha en sista bra lov kväll!
Pusshej!

Bakning på G

Nu blir de bakning på högsta grad med lill syrran haha!

We shine!

Just nu sitter jag i sängen men datorn och musik i öronen, mys! Fick bli en lugn lördag idag efter allt i går ;) Somnade till typ en timme förut också och blev väckt sen av mamma som hade fixat pannkakor, gott! särskillt med massa socker på elr vad säger ni? ;) Fixade till naglarna lite också, men blev inte riktigt som jag tänkt mej men de får la duga så länge..;)
Pusshej!


Trött

Kom hem typ halv 2 igår och skulle upp 5 eftersom vi hade stalltjänsten 6 -.- Kunde inte sova en ändå blund eftersom Julia låg och snarka brevid mej. Så låg där klarvaken i 3 timmar. Sen ringde klockan . Härligt! *värkligen* Så då var de bara trampa i väg mot stallet för att mocka och allt de där. Sen kolla lite på lokala. Och nu är jag äntligen hemma , ska ta en varm skön dusch och sen rästen av dan tänker jag bara ligga framför tven och slöa! ;)
//


Årselevs dagen

Först red vi & allt sånt där, hade Brownie som vanligt. Gick la sådär... Sen efter de löshoppa vi hästarna gick jätte bra för alla. Sen käka vi pizza och prata massa och så kom vi in på KM dressyren, och alla blev typ halvt tvingade att vara med. Så jag ska troligen vara med på Lady mary! Vad har jag gett mej in på? jo ingen aning!! Sen träna vi på visa häst vid hand. Skulle visa upp hästen vi hade och pressentera hästen bra. Gick faktiskt bra med de , lite små missar bara. Senare byggde vi fram bana till lokala o de idag.

När vi hade kommit hem så cykla jag Julia och Michelle ut till Ullervad igen och var med Matilda och Amanda, kul haha! ;)

Typ lite spök aktig bild haha!


LM

Fick lady mary. Gick faktiskt ganska bra när jag "lärde känna hon & hitta hon" bättre. Haha första gången jag satt på hon ;) Vi hade dressyr och jobbade mäst med oss själva på sitsen osv... Men är ganska nöjd faktiskt :) Efter lektionen skritta jag Vienna i en timme i handikaps gruppen, eftersom hon ska sättas i gång och lite så ;) Gick bra med hon också ! Imorgon blir de tidig morgon igen, årselevs dagen en hel dag. Ridning, löshoppning och massa mer. Men de tar vi i morgon ist ;)
Pusshej!


De är inte över än, men så länge jag gör saker och inte tänker på de så känner jag mej glad tror jag

Sov länge idag skit skönt. Vaknade upp med spännda umma armar från i går haha, kommer nog hålla i sej nån dag till ;) Blev pizza till frukost haha efter som de va ju ungefär mat tid då gött :) Vid halv 3 cyklar jag i väg mot stallet. Då blir de 2 hela tårtor haha efter som dom hade rammlat av för förra gången. Sen har vi Dressyr och har ingen aning vem jag får. Vi hörs senare!
Pusshej!


Gårdagen :)

Cyklade ut vid 8 till hoppträningen. Hade ju Noblesse, gick la sådär. Först hoppa vi på en raksträcka med räcken. De låg på 15,5M där jag skulle få in 6 gallopp språng. Fick in 5 hela tin men sista gången fick vi in 6. Sen fortsätte vi på en 5:2 där de såg ut ungäfär så här bom kryss och oxer. Den gick betydligt mycket bättre. Vi kom in bra och fick in rätt gallopp språng. Sen höjde vi till ca 80-85 cm på oxer och de gick utmärkt de också :) Sen fortsatte vi på Malin Bayard övningar , hoppa bågar. Först hoppa vi raksträcka på sne hinder och de gick faktiskt hyffsat bra trots hon var jävligt stark. Men sen när vi skulle komma i bågar och allt de där så börja de gå dåligt ;) Vi kom in dåligt och de började gå alldeles för fort , var redan helt död i armarna menmen. Men sista gången där fick vi till  de sådär bra iaf. Ungäfär så såg ridpasset ut igår ;) Jobbigt men kul!

Efter allt så skulle jag rida Harry den nya hästen. En jätte söt kille på 6 år ;) Så vi prövade ut sadel och träns till han och sen gick vi ner i ridhuset. Blev som en liten privat lektion haha men de tackar man ju alldrig nej till ;) I början var han lite stirrig och titta in i speglarna på sej själv något han inte var van vid iaf ;) Men de lossa efter ett tag. Sen i gallopen böja han tramsa lite och vägrade att lyssna och kicka lite grann. Men efter ett tag så gick de jätte bra. Super skön gallopp. Fick nåra bilder på de men inte så bra haha alla var typ när jag skritta fram och av så aja ;)

Sen efter de hade voltige gruppen, hade uppvärmningen med dom + steching och massa skit. Så hade den och sen min vanliga grupp. Gjorde mycket mer i går men tror inte ni är så intresserade av att läsa hur mkt som hälst ;) Sen vid 8 cyklade jag hem med världens tränings värk, trodde jag skulle börja böla , fy fan va ont de gjorde!!







Stallet 8 till 8. Hoppträning + massa mer

Bloggar i morrn istället är helt slut så tror det blir sängen för min del. Godnatt på er!
Pusshej!

lite shopping

Härlig dag i skövde , hitta inte alls mycket. Köpte bara vantar en par overknee strumpor och ett linne som jag älskade! haha. Iaf när vi kom hem käka vi lite pankakor och kollat tv och nu har hon precis åkt hem. I morgon blir de hoppträning :D Fast dock inte på Brownie :( Hon var uptagen så fick ta Noblesse istället men de blir nog bra ändå :)
Pusshej!
//


Nu drar vi!

Blev bestämmt fort, Nu drar vi mot skövde!
Pusshej!


Frukosten väntar

Godmorgon! sovit gott? Ingen aning vad den här dagen kommer innehålla för kul.  De ändå är nog att följa med broshan och morbror när dom spelar tennis för att fördröja tiden lite ;) Men nu ska jag gå upp och ta lite frukost , blir nog bara en kopp varm oboy (y) Måste även försöka få tag på Linnea och planera in nån dag att åka till skövde innan lovet är slut.   H A G D
Pusshej!


RSS 2.0