Αγκαλίτσες και φιλάκια

Hej igen! Riktigt trött,somnar väll när som hälst. Vet inte riktigt vad ja ska skriva om men de bara blir lite små tjöt;) I morrn ska typ hela släkten på nån fest som farmor & farfar har fixat, fick inbjudan i vintras , o de stog att ALLA var tvungna att komma man bjöds på mat och de skulle va någon överraskning så de var typ därför alla va tvungna att komma , så de blir många om alla kommer, men de ska bli kul!:) Men bloggar mer om de i morrn! Tänkte även på tävlingen ville ni ha de elr krävs minst 3 kommentarer då för de känns onödigt att fixa om inga är med sen.  Men ska la ta o sova snart är nog lika bra puss & kram!


Skiit nöjd!

Jaa skit nöjd är jag!:D , red Hampus t candela så fick han stå i hagen o så...Mockade och fixade fodret o vatten o de till amanda också idag för dom typ hade kalas elr ngt, blev jätte rädd först för hörde massa ljud från "foder boxen" så gick sakta o titta o gissa vad som ligger där typ 4-5 Hönor!haha , så nu har dom skaffat de också vågade knappast gå in fick göra fodret jätte fort trodde att tuppen skulle attackera mej, finns ju topper som gör de elr hur! haha aja hämtade Candela , hon gick in i stallet hur fint som hälst och stressa inte upp sej ngt, hur lugn som hälst!:) Sen red jag på ett gärde , dressyr! Gick värkligen skiiit bra , hon lyssnade hela tiden och var arbetsvillig, jobbade på volter , hon gick jätte fint efter ett tag:) Sen skritta hemmåt och fixa resten, putsa o så de nya pannbandet passade inte:( så får ta d till Hampus ist:) Sen hämta ja in båda hästarna så fick dom komma invoch sedan red ja hem med hampus igen! är värkligen jätte nöjd över hon idag!:)

Fick bli 2 gammla bilder på dom sötaste!:)


Ullared!

Hej allihopa sorry för en dålig uppdatering men jag har vart i ullared!:) Köpte lite kläder, häst saker, bland annat ett jätte fint pannband till Candela som ja är väldigt nöjd över!:D grimma, flughuva,flug sprey mm. Köpte också parfym, vägg ord, platttångs sprey, hårsnodddar, manikyr penna , brun utan sol servetter, och massa sånt där plock , "bra att ha saker" typ:) Men nu ska jag ta o krypa ner under täcket! Slänger upp en bild på pannbandet:)

Hoppning!

Red med Hampus till amanda idag, han fick stå i en hage så länge, de dyns att han känner igen sej ögonen bara lyser om han när han är där, han har ju "bott" där förut. Jag och Amanda red uppe i paddocken hos annie o dom, ja hoppade gick väldigt bra faktiskt!:) ja bärjade med ett litet kryss och 2 bommar , sen en oxer på ca 70-75cm typ. i början vägra hon men de gick bättre o bättre i slutet hoppa hon utan problem;) vi tog lite kort också men på bilderna är hindret kanske 50-60? har en film på oxern men de funkar inte att ladda in filmerna från mobilen :/ Bilderna blev sådär o ja ser inte heller så bra ut haha! sista bilden ÄLSKAR ja värkligen!!:D






Hår Vitaminer?

Sitter och letar runt på internet på alla möjliga sidor;) Har hört att det är jätte bra att de växer typ 6cm på en månad osv , läst även sånt på bloggar. Vill värkligen hitta ngt man kan köpa så man kan få långt hår och lite finare haha , o mitt hår blir så slitet lätt o jätte tunnt så kanske borde köpa några tabletter elr ngt medel, äre nån snäll som vet något bra och vart man kan köpa ? Har hittat en som värkar bra hitils oleda baker, men finns ju inte här i mariestad på apoteket, var o titta förut men hitta inget så om nån vet något så säg till!:D

chill dag!

inte gjort alls möe idag, första dan i skolan och de första vi får är gloser-.- JIPPI! Tills i morrn också ännu mer JIPPI! aja efter skolan blev de stan , leta efter ett till par jeans shorts o de hitta ja köpte även ett par söta strumpor hihih(A) Men hade faktiskt tänkt mej nu att ta o träna lite, sen måste träna gloser så hinner faktiskt inte blogga mer nu!

skola i morrn-.-

japp skola i morrn då ,känns ju inte riktigt sådär kul då-.- aja idag gick jag och jennifer och fusk sola i solarumet haha;) sen ute och gick lite... sen åkte jag och julia till stallet , ja red candela , julia hampus o amanda på brumme , tog diket vägen idag , hampus hoppa ju som en guud, gud va glad ja va trodde han skulle bara springa i genom de men han hoppa högt över ,, stolt över gubben min!:D och även candela hoppa red i grimma idag me och hon skötte sej galant!;) efter de så shaponera vi candela, dom hade fått några konstiga fluger som biter hål så de blödde o skit, de hade även hampus också när vi kom hem så shamponera han också de behövdes också , men jag laddar up bilderna från i går!:)
















Sommar!:D

helluu!! red ut en lång sväng med hampus idag , hoppa även några små hinder i skogen , gick bra men han var väldigt hård i magen idag får se om han är bättre i morrn. Sen spola jag av han de tyckte han värkligen va skönt men när man släppte ut han i hagen igen blev han till en svart häst haha rätså sött faktiskt;) kan lägga ut bilderna i morrn:) Senare stack ja hem till Linnea, cykla t hamnen o käka glass , köpte godis på hemmakväll ,jävlar va de va dyrt där....iaf typ sommar nu ju shorts linne o solbrillorna på! Bättre kan de ju inte bli:D Ne men nu ska jag nog kolla lite bloggar och sen sova, såå NATTI NATTI ;) <3

Dålig uppdatering men nu kmr allt

har uppdaterat väldigt dåligt men kan ju börja med om går dagen , var typ på släkt kalas och sén stallet red candela, hon hade ett sår under tanden så red i grimma o tyglar bara gick jätte bra men hon fick svårt att andas o hostade jätte mkt så Amanda ringde till´therese , och hon sa att hon hade allergi som ingen av oss viste så nu har hon fått tabletter! Sen åkte hem o duscha o så , sen blev de slagga hos kusinen Olivia Svensson, skit kul typ dunka musik osv , hade hela huset för oss själva gött :) sen cykla vi ut till stan lite och kolla läget lite;) sen hem o satt på balkongen men hög musik och chips o dipp gillas värkligen! och idag pressa vi lite grann efter som de va så fint väder fick en liten bränna faktiskt;)Sen idag skulle jag rida både hampus candela och brummelisa , för amanda va inte hemma en fråga martin i stället om han ville rida ut med mej , så det blev en mysig tur med han ist;) red i grimman idag igen , hon drog inget så hon fick ha lång hals hela tiden idag de märkets värkligen att hon tyckte de va skönt i galoppen hihi(a) Sen spola vi av dom lite grann , sen blev det vidare till hampus o longera han gick jätte bra :) Sen hem duscha och sen kom sebastian malcomsson och hans familj o grilla med oss trevligt trevligt;) Dunka lite musik o smällde smällare osv haha men nu har alla gått så ska nog sitta uppe ett tag nu och bara musika!:)

tjofräs!

Hinner inte blogga ngt nu ska i väg på släkt kalas oss Elin , och efter de blir de båda stallen så vi hörs ikv!:*

Boda borg!

Idag var de bussresa till boda borg med ridskolan , jag ,julia och clara fick i hop 10 stämplar bara haha ;) Sen år vi Tacco buffe där , var la inte så värst gott men men. Sen när vi kom hem så va vi lite i stallet och var hos Hampus en stund. Mina ridbyxor hade kommit hem också nog fick ju fel str förra gången så fick ta 150 haha ganska sjukt att man fortfarande kan ha sånna strl, men de är bara på ridbyxor jag oftast får ta barn för annars blir de för stort och pluffigt;) I morrn ska jag ta och städa "hästrummet" haha kallar de så där alla ridkläder ligger i ett litet rum typ allt ligger värkligen på golvet slängt överallt typ så nu måste jag värkligen städa allt och vika -.- allt ;) Men nu ska jag ta och titta på en film så hörs i morrn!:)

Haha hitta en rolig bild på mej som tydligen pappa har smyg fotat när mammas sida var här o "fira" mej;) så får la bjuda på denna ;)

Mer shopping!

Efter vi hade kommit hem från skövde åt jag lite mat och sen åkte vidare till våran "stan" haha köpte en tröja , nya foppa och en bikini nerderdel , och fixade även min klocka på Guldfynd så nu passar den min handled;) Sen åkte jag och mocka och gosa lite med Hampus och minusen i hagen dom är bara föör goa , man skulle kunna sitta där i evigheter med dom! I morgon blire till Boda borg med ridskolan o ja ska åka me Julia och Clara kommer bli gryymt kul!:D


Det fick bli en bild på Clara sen i fredas!:) 


Tandreglering-.-

japp vart i skövde oss Tandregleringen inte kul men nu ska de bli ordning på tänderna, fast tar ett litet tag till innan jag får måste dra ut 2 tänder o så först, åhh bara längtar tills tänderna blir fina så man kan skratta hur mkt som hälst utan att behöva gömma tänderna. värkligen HATAR mina tänder men de skulle nog vem som hälst gjort ;) Sen åkte jag till commerse igen ;) köpte bara en tröja från H&M , Men nu väntar maten så måste dra hejdå!;)

Tävling eller inte?

Godmorgon! seg morgon idag inte gjort alls mycket cyklat en varsin sväng med hundarna så nu är dom trötta iaf, Sen blir de stallet tror jag ska rida candela idag. Ska också hem till Gammelmorfar också han fyller 87:) Har ju pratat om en tävling också , vet inte riktigt vad de ska va för tävling och pris , kanske mysigaste bilden , sommar bild, 5 frågor man ska svara på och sedan lottar jag ut en vinnare med en film när lottningen sker så ni set att jag inte fuskar;) , vet inte riktigt vad jag ska ta för tävling, kom med förslag och vad ni vill att de ska vara för






Vad tkr ni om BB låten då som basshunter va med och skrev? Lyssna på den här!
http://www.youtube.com/watch?v=agePHpuDFt0 





Kläderna!


"H-tröja" Cubus 149:-
"vit tröja" VeroModa 199:-
"leopard linne" H&M 99:-
"Svart linne" H&M 99:-
"mag tröja spets" H&M 149:-
"svart bh" Lindek 129:-
"2 pack taights" Lindex 49:-
"tunna taights" 49:-
"hårnålar" Lindex 20:-
"Mascara" Lindex 115:-
"svart linne" Gina tricot 99:-
"rosa linne" gina tricot 99:-
"stor ring" gina tricot 99:-
"solglasögon" Cubus typ 60:-  ?
"stor ring" Glitter 79:-
"ring svart rosett" Glitter 40:-
"F halsband" Glitter 70:-

tror det var allting, Fattigare men mkt gladare;)

Shoppning och kaos typ?;)

tjenna! cykla till jennifer i morse runt 9 va nog klockan? iaf fick vänta på en bil för deras starta ju inte och sen när bilden kom startade den så vi åkte i den till skövde som vi inte skulle gjort *host*  iaf hittade ganska mkt faktisk kan ta kort och skriva sen va jag köpt :) vi var både på elins och commerse , sen åt vi på Max hade huvud värk sen as jobbigt:/ iaf sen åkte vi hem efter typ halva vägen så stannar bilen bara mitt på stora vägen så vi satt där typ as länge och sen kom bärgnings bilen så drog han typ upp oss men så gick typ repet sunder och vi typ åkte ner elr asså gled bakåt typ haha sen efter typ en stund så var vi i mariestad så kom jennifers pappa och hämta oss. sen cykla vi till stan här i M-stad haha hittade lite där också faktiskt men ni får se senare sen när jag har laddat kameran!:)

Big brother

Sitter och tittar på big brother hoppas att katarina får vara kvar,vém tkr ni ska åka ut?? i morrn drar jag och jennifer till skövde tidigt blir de så ingen sov morgon för mej;) Men nu ska ja titta klart , kändes som ett väldigt onödigt inlägg men men ;) får bli en bild, har lagt in lite nya bilder i datorn nu såå:)


Tjoo!

Kom nyss hem från stallet var först oss Candela, red i skogen gick bra även på gången i stallet hon var inte så stessad mäst i början hon både sket och pissa på golvet luktade inte så gott där inne då kan ja säga;) Sen cykla ja t Hampus o red en sväng i skogen gick också jätte bra där så nu sitter jag och äter panpizza ska snart ut o gå med Jennifer härs sen!:)


TV

Sitter o tittar på tv finns inga ju bra program! Gick upp halv 10 idag o sen bara suttit här tänker sitta kvar också tills de blir mat;) Sen efter de får jag la ta o göra i ordning mej o cykla ut till stallet och ska även försöka ta o gå en långpromenad med hundarna ikv kanske kan få med Jennifer elr nån!;)


Trött och ännu mer trött!

Precis haft släktkalas här,o i morse red ja hampus gick bra,men han har börjat dra i väg när man galopperar han blir skit hård i munnen´o tung,Men jaja nog om de...Ska inte hoppa Candela nu på påskhoppet för kmr inte hinna rida hon så mkt på påsklovet vill rida lix lite mer innan o så men de kmr ju fler gånger!:) Juste jaa igår var ju tjejorna här skiit kul käka tacos o mumsa godis o hade skit kul måste göras om! Ikv blir de nog titt på film är värkligen as trött! Nån som vet nåra roliga filmer?:)

Bjuder på en gammal bild på Baccis;)

Let's have Party baby!!

Now its party time ;) så skriver senare!<3


Ridlektion

Cyklade ut till stallet med Clara och Julia mockade lite snabbt oss Hampus se ner till ridskolan, hade Adam igen ;) Gick faktiskt skit bra idag vi red även ut en liten sväng i början de va ju så varmt ute så man får passa på ;) På vägen hem hade vi skit kul typ gaap skratta hela vägen åt massa saker vi hade så ont i magen så de gick knappt att cykla ;) Sen stanna vi vid OKQ8 köpte lite godis och sen kom vi att vi kunnde pumpa cyklarna haha as kul typ stog o flabba igäl oss alla typ bara skratta som såg oss undra varför!? haha! Filmade lite också  ska försöka ladda upp den så får ni se hur kul vi hade om någon vill?;)
De får bli en söt bild på Jasmine!

14 år idag då;) haha vart en jätte bra dag!:) Tack alla, Fredag blir det ännu roligare då blire Fest! längtaa;) Men hinner inte skriva mer nu måste gå och duscha men vårt varmvatten är typ borta!?:S får la duscha i kallt elr så får jag vänta tills i morrn o gå upp extra tidigt ist-.-

Bjuder på denna Fina bild haha *host*

Svar på kommentar!

Anonym om Hiss och diss!:
HMs kläder köps in av fattiga länder där kläderna görs av barn och tusentals av dessa dör eller får kraftiga frätskador och sjukdomar årligen pga förgiftning av kemikalier som uppstår vid färgning av kläderna. Så snarare en DISS mot HM!!!



Svar: Vet inte om jag tror på detta om de hade vart så , så hade det nog inte vart så känt som det är, Kan la mycke möjligt vara så men tror inte barn har suttit o sytt deras kläder direkt.

live your dreams

Cyklade ut till stallet som vanligt idag, mocka lite snabbt hos Hampus o de och sen cykla till candela gick jätte bra idag... Amanda hade byggt upp några 60cm hinder av grenar o lite sånt, så hon följde med mej så skulle jag hoppa först tveka hon lite men vi kom över dom:) Tredje gången kom vi över dom flytande , sen red jag i väg själv Marieäng rundan, hon gick jätte fint idag och skötte sig så på en stränga släppte jag hon lite så hon fick springa gick ialla fall jätte bra!:)


1 dag kvar!

yess i morrn fyller jag år! fast har redan fått mina saker av mamma o pappa gjort om rummet och fått data:) Ska ta och äta nu skit hungrig! Sen blir de cykla ut till stallet bloggar mer sen!:*

Vår!

Solen skiner o de är varmt ute snart sommar typ ju;) tog en barbacka ritt m bara foppa ut t ett gärde riktigt skönt :) Men gick inte alls så bra krångla o vägra forma åt de "svåra hållet" små hoppa lite grann o höll på sen i galoppen blev han sur på mej o skena i väg mot ett dike med ett el stängsel trodde han skulle springa in ire så tänkte hoppa av i farten o dra tag i han de va min tanke haha fast de gjorde jag inte som tur var haha precis innan svärstanna han o fortsatte åt ett annat hål sen fick ja stop på han o tränade lite rån marken sen o blev nåra kort o sen upp på rygen igen gick la hyfsat bra då;) slänger upp några bilder:)






Blöt och lerig!

Haha ja de kan man säga Blöt och lerig. Gick en promenad med hampus idag o sen cykola t Candela. Ja o Amanda red ut tsm så vi tog "diket rundan" Gick jätte bra i början men sen när vi skulle gå t diket så blev de tvär nit och jag flög o gjorde typ en volt? o landa på ryggen rakt i diket där de självklart är en stor lerig vatten pöl;) Sen typ Gapskratta vi ijäl oss haha de va riktigt kul;) Fast de var mitt fel att hon stanna så får bli träning lite på de.... Sen var jag typ helt pisse blöt men fick hoppa upp i gen då börja hon små tramsa och stegra o höllde på men sen fick jag över hon över diket haha

såhär såg de ut men de va värre i IRL;)

3 dagar

3 dagar kvar tills jag fyller år så nedräkning blir det nu;) Sitter och äter frukos just nu, gick faktiskt upp halv 10 idag skönt då hinner man med mer idag... snart ska jag cykla upp till stallet det får bli en liten promenad med Hampus,, Han ska få vila nu i typ 2 veckor kanske bara 2-3 i veck ja rider han men de skadar han inte av! Så ska rida candela lite mer på den tiden innan påskhoppet är:)
Här kommer lite bilder från igår Marin=Fotograf;)






Härlig Lördag!

Har inte hunnit bloggat något alls idag.. var i stallet i morse red hampus en snabbis i skogen o sen red jag och Amanda ut en lång sväng , candela gick ganska bra idag faktiskt :) Ska nog vara med med hon på påskhoppet typ 50 o 50 elr 60 o 60 vi får se det är ju bara första gången har ju inte ridit hon så länge än typ hoppat 2-3 gr kanske? Men de ska nog gå bra!:) Nån mer som ska vara med på påskhoppet??:) sen trampa hemmåt o dra t jennifer lite senare, snacka lite skit o hade kul o vid 10 drog ja hem o nu sitter ja här...Martin tog några kort förut från stallet ska titta om de blev några bra så laddar ja upp dom i morrn!:)

Jennifer<3

:D

Fan va pigg man blev! Har vart trött hela dagen typ alltid mot kvällarna blir jag alltid as pigg haha aja nu vill man bara att alla mina snygga friends ska komma hit o ha lite kul! Men de får bli en annan dag:) iaf red inte candela idag men i morrn och på söndag ska jag dit... Så de fick bli extra mycket tid till Hampus ist, vi tog en lång ritt i 2tim kanske? gick jätte bra mot slutet bara lite krångel när han hade tröttnat på mej;) Känner att jag behöver ha nya kort nu så äre nån som vill följa med såå kommentera!;)
det får bli 2 bilder på mej och hampus sen förra veckan!:) inte så vackert men iaf ngt att titta på ;)


Data i skolan!

Sitter i skolan och har data just nu.. inte specielt kul men men passar på att blogga lite ist!:) Kommer nog inte hinna blogga när jag kommer hem, Men efter skolan cykla ut till Hampus först de blir nog en sväng i skogen, och sen ska jag iväg till candela också blir nog skogen där med men bloggar sen hur de går :) hej så länge!:)

Ridlektion

Kom precis hem från ridlektionen , hade Adam igen :) Gick jätta bra idag! Vi hade dressyr finns inte så jätte mycket att säga om de, vi jobbade på att ställa o forma o allt de där vanligt och även lite ledar skap i början...Jag bloggar mer sen hörs!:)

Jag tävlar!


Jag är med och tävlar om en John Whitaker hjälm hos www.SuperDuperShop.blogg.se, vinnaren väljer färg, storlek och med eller utan swarovski kristaller på rosetten! Var med och tävla du också!


Hiss och diss!

Hiss:

H&M har jämt snygga kläder en Hiss för de!




Diss:


Sura lärare!!

Syster!

Inte hänt särsklit mycket idag, Vart med bästa syster Linnea idag cykla till macidonken idag också vast blev bara mjukglass denna gång;) Men nu tycker faktiskt jag att ni får komma med lite förslag vad ni vill som ska hända här i bloggen om ni vill att jag ska berätta ngt, mera bilder , tävlingar, mm kom bara med massa förslag eller fråga saker det är bara kul!
En snygg bild på Linnea sen i sommras!<3

Reegn!

Hej, inte speciellt roligt väder:( elr vad tkr ni?? Hade utvecklings samtal idag 10 minuter tog de kändes ju värt-.- aja sen upp t stallet red ut i skogen i regnet och sen pyssla i stallet lite grann;) Nu har jag läxor och prov ja måste göra och ladda ner lite nya låtar t mobilen hade jag också tänkt så får nog börja med de nu inannan big brother börjar hörs senare!<3

Godnatt

Nu har jag tittat på Big brother så nu äre dags att mysa ner under täcket vi hörs i morrn!<3

Veckans vill ha!

Navelpercing
Åhh jag vill HA så snyggt!!


10 saker ni inte visste om mej

1. Jag är väldigt glömmsk
 2. Tar år mej ganska lätt
3. Gråter när jag blir arg
4. Tappar ofta bort saker
5. LIVRÄDD för fiskmåsar och getingar
6. typ halft rädd för små djur för att dom ska bita
    mej o sånt hah typ Hamstrar o marsvin o sånna djur typ
7. Fastnar väldigt lätt för djur
8. Jag är skit lätt skrämd
9. Älskar kläder och smink 
10. De jag Älskar mäst är själv klart alla underbara Hästar



  

Kom med förslag!!

Hej! började halv 10 idag gött! bara 4 lektioner:) Blev inte stallet idag måste göra läxor o skit va även lite med julia nyss typ i en timme försökte göra läxan men vi kom ingen stanns typ haha de brukar bli så;) Men de känns som jag bara bloggar om samma saker hela tin , men kommer inte på något kom med massa förslag..Funderar på en liten tävling om ni vill men då måste ni kommentera om ni tkr de värkar ok.

Tänkte bara påminna om frågestunden sista dagen är på Onsdag!

Flabbarna haha

Nu har man vart med "Flabbarna" haha ne men vi kallade oss så för länge sen haha skit kul o träffas ialla fall vi hade skiiit kul! men nu har man andra problem vad jag ska ha på mej i morgon!? ah värkligen hatar min garderob just nu vill bara haa nyyytt o nytt o nytt! ;) men snart får jag pengar så då blir de Shopping!!:D
puus!


Regn

Hej alla kära blogg läsare!;) åkte ut till stallet kl 10 typ mocka oss Hampus o fixa allt sånt, ulrika rensade sina saker så då passade jag på att ta ett brunt träns som hon skulle slänga me bruna tyglar till måste bara hitta en rem i samma färg som fattas och ett nosludd tog jag också hihi;) Sen blev de iväg till Candela , jag och Amanda red ut i skogen i regnet hoppade diktet de hade blivit väldigt stort vad de va mot när jag hoppa de sist men det gick bra sen bytte jag o amanda lite så red brumme gick också bra men candela börja bråka lite med Amanda aja nu måste jag skynda mej att fixa i ordning mej för snart kmr de gammla klass kompisarna Anna och Andrea som man inte träffat på tusen år typ? och alexandra och jennifer kommer också men dom har man ju träffat typ varje dag haha men jag Updaterar mer sen puss hejj!!<33

Det fick bli en bild på Jennifer!;)

Rubrik haha!?

så nu var håret fixat äntligen haha blev helt ok faktiskt!:) Senare cykla jag och julia ut till stallet vi var nog där typ halv 6? vi red hampus barbaca idag i paddocken gick väldigt bra faktiskt lite små krångel bara hoppa även nåra 50 hinder gick också jätte bra!


Godmorgon!

Vaknade typ vid kvart över 10 idag sköönt! Har precis vart ute bara men alice, Maja är nån stans med pappa..iaf hon blev ju skit lerig så fick duscha av hon sen;) Snart ska jag ta och slinga håret äntligen!! o fixa lite sånt där smått får se om jag går och solar i morrn, det var ett tag sen nu! Sen ska julia komma hit så vi får se om vi cyklar ut till stallet då blir nog att jag får rida roddy och hon hampus men vi får se jag bloggar om det senare:)



Hittade en bild på Maja och Alice när Alice var valp;)
 

Heelg!

Jaa nu är det helg!:D Skolan var helt okej idag väldigt rolig No lektion haha vi skulle redovisa om vad vi skulle ta med oss om jorden skulle gå under och de aa iaf vi skulle tydligen ha med oss pollen tabletter, toalett papper, kor gräs, o massa mer haha jävligt flumm iaf o ännu mer skratt när man skulle stå o prata haha jajaa.... efter skolan åkte jag till ullervad o mocka oss hampus o kolla han lite i hagen o sen vidare till candela det gick skit bra idag hon var lugn i stallet utan brumme o ridningen var hon också jätte lugn red i skogen en sväng. Sen gick resten också bra så behöver ju inte skriva om de;)

RSS 2.0