I want to do something crazy

Morbror kom idag från göteborg! :D Roligt som vanligt pratat och skrattat! ;) Senare mot kvällen var med jennifer och bara chillat och snackat skype osv!


Drar mej ut på en promenad!


Godnatt

Rolig kväll som vanligt med Linnea! Men nu ska jag ta och gå och lägga mej så hörs vi i morgon
Godnatt!

We found love!

Puhh! äntligen klar med de mästa. I morse började jag med att ränsa och städa hela garderoben vilket tog ett tag ;) Sen kom farmor med massa gott fika så då fick de bli en fika paus. Senare fortsätte jag med hela rummet , dammat och fixat vette fan allt jag gjort massa iaf. Sen klippte mamma mej så nu är allt slitet borta skönt! Sen klippte även jag lill syrran för andra gången. Haha blev riktigt bra faktiskt ;) Så nu sitter jag med hårinpackning och ansikts mask och har precis damsugit så snart ska jag fortätta med att moppa eller svabba golvet elr va de nu heter. Sen blire skölja håret och de och sen fixa mej för sen kommer linnea :) Nu behövs inte rummet städas på ett tag iaf! ;)
Pusshej!

Kolla så fint de blev ;)




Awsume day

Gick upp halv 6 och sen bar de av mot Ullared med Linnea! Blev rätt mycke köp faktiskt , mäst smått & gott typ... Bla

lite kläder, underkläder medmera!
ridkläder och en ny hjälm
Smink , puder, eyeliner medmera!
lösögonfransar
parfym
brun utan sol spray (behövligt nu till vintern! ;) )
hörlurar
Massa nagel grejjs , vanligt nagel lack , grafiti , stickers och ngt annat coolt som man kunde göra mönster och skit.
Massa hår prudukter, Provost hårinpackning , plattångs spray , vanlig spray , hår puder osv....

Aja massa bra och ha saker helt enkelt ;) Kan ta lite kort i morrn :) Har vart en helt grym dag!
I morgon blire fixar dag, Stor städa rummet, klippa mej , fixa naglarna osv....
Men nu ska jag nog försöka sova sjukt trött.
Pusshej!


Brownie Dressyr

Gick jätte bra , hinner inte skriva så mycket nu men för linnea kommer när som hälst. Men som sagt var vi hade dressyr och hon blev jätte fin vissa stunder. Gjorde lite skänkelvikningar , framdels vändningar lösgöring osv..... Är nöjd över hon! :)
Pusshej!


Loov!

Äntligen har kommit hem från skolan och nu är de lov! Fy fan va gött! Senare blir de i väg till stallet, Tror de är dressyr eller markarbete idag får se sen helt enkelt ;) Ikväll kommer Linnea och sover här. Får se om vi bara tar nån liten filmkväll eller om vi går ut lite ändå, vi ska ju upp tidigt i morrn. Vi åker nog runt 6 skulle jag tro! Lovet börjar alltså helt perfect!
Pusshej!


Hoppning Brownie!

Vi hoppade idag. Såg ut ungärfär så här. Bom ,kryss , Oxer     lite mellan rum     Sen studs , räcke , kryss , räcke. Gick skit bra fram för allt sista gången. Känslan var underbar de bara flöt på som de var hur enkelt som hälst. Så hon skötte sej skit bra och är jätte nöjd med hon. Efter ridningen så gick tränset sönder. Hon blev rädd i spiltan och hoppa in i "gallret" se de slets sönder. typiskt! aja får hoppas att de nya hon får ändå ser helt okej ut ;)

Morgon dagens planer är först ridning , sen kommer Linnea och sover här och lördag morgon drar vi till Ullared! Grymt! :D


Flickan från irak

Hej där! Dagen har faktiskt vart rätt go idag. Skolan helt okej , Sista lektionerna hade vi nog roligast på men de drevs nog av över trötts energi och huvud värk haha! Fest hos mange på spanska lektion haha, Sen på so,n blev de flickan från irak haha! Sen efter skolan drog jag, Clara och julia vidare till stallet. Hade barngruppen idag, letade efter mitt shabrak också men de är typ borta ;o Sen har jag och Julia kommit på en skit bra ide (plan) till Sandra och hon brast ut i gapskatt när vi berätta haha!
Pusshej!

Bjuder på en passande låt! ;) http://www.youtube.com/watch?v=ud62NSx8fFM





hopp clinic

Inte gjort mycket idag , vart i stallet. Syrran red Jerry ;) sen var på hopp clinicen typ de ändå jag gjort idag. Men ska fortsätta kolla på värsta pojkvänns akedemin.
Pusshej!

Svar på kommentar!

Elin Andersson om Plugg...:
är det cendela på bilden gumman <33333333




Nej de är inte Candela, den heter Hanna :) <33333

Plugg...

Studdag idag helt enkelt, tråkigt men måstes. Vi skulle göra någon bok analys sjukt svårt och jobbigt! -.- Men kommit en bit på den iaf. Efter som ja tkr jag vart så duktig nu så unnar jag mej med en skål med skruvar och choklad och pepsi! (y) Jag har även upptäckt att Pepsi är godare än äkta cola men freeway cola slår båda! ;)
Pusshej!


Bjuder på en gammal bild! ;)


Beställt! :)


Veckans blogg blev söta Linnea!

http://linneaamedq.blogg.se/



CR Brownie

Gick ju inte så bra kan man ju säga. Men för att de var första gången hon starna en tävling så får jag la nöja mej med de! :) Första klassen på 50 vägra hon direkt på 1,an sen kom över efter andra föröket sen vägra hon på 2an också och kom över där också på andra försöket och 3,an vägra hon så blev utesluten. Så kan ju säga att första klassen blev ju jävligt misslyckad. Men jaja! Andra klassen i 50 kom vi över 1an 2an 3an 4an och där gick hon faktiskt ganska bra , men hon lyssnade dåligt på skänklarna så de gick för slappt. Sen på 5an blev de stopp igen blev nästan en avtrillning där ;) Sen kom vi på de igen och igen men vi blev uteslutna där. Så fick lite hjäp över sen så då gick de sen. Men jaja är faktiskt ganska nöjd över sista klassen. Ska nog fortsätta starta hon så de ska nog gå bättre nästa gång! :)
 Blev typ inga bilder, mamma tog nåra men dom blev ju skit dåliga ;)






Fredagen

Jävlar vilken cp dag de vart i går asså haha! Först hade ridning , alla red tsm. De gick bra med de men de andra gick la sådär kunde gått bättre. Efter ridningen cykla jag och Julia hem duscha fixa oss osv, sen cykla vi till ullervad igen och va med Matilda. Vi hade skit kul men kan tyvärr inte säga vad vi gjorde ;) Sen vid halv 1 var jag och Julia hemma igen. Chilla satt vid datorn prata med folk osv typ.

Snart ska vi dra ner mot stallet igen. Ska vara med och spööka lite på helloween övernattningen haha fan va rädda vi ska göra dom! :D Men hinner inte skriva mer nu.
Pusshej!
//


16:12

Tja! ska snart trampa i vägg till stallet , ska bara slänga i mej min choklad pudding först;) Ikv sover Julia här, kommer bli kul! Får se vad vi hittar på för kul heehee (a) Aja men nu måste jag skynda på lite!
Pusshej!

Lite nyttigt inköp

Skolan helt okej , hade Jesper i 3 lektioner! Man kan ju inte ha roligare på lektionerna än vad vi har! Sen hade spanska provet också , det gick nog ganska bra tror jag. Omdömmerna "stavning" hade kommit hem idag också. Dom va la okej , Men på idrotten fatta ja inte riktigt , stog att "du kan försöka vara med på så många fler möjliga lektioner då du bara har vart med på ungefär hälften av idrottslektionerna under HT" What? ;o Mer än så har ja ju vart med på! Efter skolan åkte ner till stan och köpte ny masscara och ett linne. Dagen fortsätter jag med att bara slappa :)
Pusshej!


Läxa , läxa och ännu mer läxa....:o

Efter skolan drog direkt till stallet. Skrittade Vienna i 50 minuter ,och sen hade Barngruppen. Tittade på Sanning & konsekvens när jag kom hem , handlade om folk som blev lurade på hästnet.se , dom fick skadede hästar osv från en hästhandlare som hette Marika typ ;o Fattar inte hur man kan göra så mot en oskyldig häst. Säljs vidare och vidare , Det är ju en levande varelse som man har kännslor för , och samma för hästen den har ju också känslor precis som vi. Iaf bort från de nu ;) Har suttit och gjort massa prov och läx och upg osv. Spanska , matte och religion KUL! men nu ör de gjort iaf. Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket. Natti!
Pusshej!


Ni får mej att känna mej nästan hel igen ♥

Idag var skolan faktiskt riktigt okej elr aa inte lektionerna då, Busig dag ! (a) Efter skolan cykla jag hem i spöregnet och kom hem pisse blöt. Sen åkte i väg till Stallet så fick Brownie fortsätta göra min dag! ♥
Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs nog i morrn
Pusshej!

Set fire to the rain

Idag kom Jennifer hem från tahiland! :D Fusken!! Så efter skolan chilla med hon lite. Prata , kolla bilder osv. Fick  en jätte söt tröja också! Tack! <3 Så nu har jag precis stjussat i väg hon till träningen. Resten av kvällen består nog mäst av chill skulle jag tro!
Pusshej!


Jearsy shore

Äntligen slängt mej ner i sängen , skönt! Gjort läxa , städat i ordning alla kläder, ätit , duschat , kört med peeling handsken och ansikts skrubben och sen haft på ansikts mask och hårinpackning. Så nu känner man säg fräsch igen , behövs sånt också ibland! :) Men nu ska jag bara slappa och sen sova så godnatt!
Pusshej!


Helgen! <3

Nu har precis Linnea åkt, Vi har hafr skit kul! I går när hon kom satt vi typ bara och chilla och senare mot kvällen drog vi ner till Hemmakväll och köpte godis. Sen cykla vi typ bara runt lite, Sen ser vi Anna , Michelle och Meri inne på hemma kväll så sen så var vi typ med dom hela kvällen awsume! Sen satte vi oss på torget och tjöta och hade de trevligt as kul iaf!! :D Sen kom Viktor så prata vi med han lite. Sen blev de så jävla kallt så vi drog hem vid typ 12. Kolla på film här hemma , fast den sög ;)

Idag vakna vi typ halv 12 ;o Gick upp käka , ute och gick en sväng och sen fixa vi naglarna lite. Nu blir de att göra lite läxor och skit så de blir gjort sen blir de ta en dusch och slänga på hårinpackning  och ansiktsmask och tagga inför Jearsy shore!
Pusshej!



To win my love

Snart kommer älskade , bästa , underbaraste Linnea. Hon sover här och de kommer bli grymt och galet som vanligt! Och självklart har vi lite bus inplanerat (A)


do you relly mean it

Farmor kom över en sväng så har precis fikat och haft de gott. Väntar svar från Julia nu , väntat ända sen typ 1-2 elr ngt :o Så snart ger jag upp. Men taggar inför kvällen! Har inte gjort i ordning mej än haha så måste nog snart göra det! ;)
Pusshej!


Veckans blogg

Kommentera så är du med!


look outside

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och kollar på MTV. Funderar också på om jag ska gå och äta frukost eller om jag ska vänta till 12 för då är det mat haha. Har inget roligt att göra så kan ni inte kommentera lite bloggar som jag kan sitta och läsa? ;) Vi hörs senare!
Pusshej!


Bilderna på Hampus ♥







Om Brownie! ♥

Brownie är en D-ponny som är lånad till ridskolan från någon som heter Åsa tror jag. Innan hon kom hit stog hon i Götene. Hon har gått som avelsto nästintill hela sitt liv. Nu är hon 21 men märks inte pigg och fräsch som hon är. Hon har bara blivit riden i 5 år , de märks också , hon är väldigt kännslig. Och i hoppningen är hon fortfarande som sagt var lite grön. Mini clearounden som är snart blir hennes första tävling så vi får se hur de går! Men de ska nog gå bra! :)



Brownie 14/10

Blev dressyr idag med hon också, det börjar gå framåt bättre och bättre blir det! Och de är ju iaf possitivt! ;) -idag jobbade vi först på att ha hästarna helt raka , skänkelviknaingar och mot slutet jobbade vi på volten. Skänkelvikningarna åt vänster gick inte särskilt bra, kändes som hon inte riktigt fattade så fick va extra tydlig men vi kämpar på. Men i andra varvet gick de mkt bättre och lättare , men måste jobba mycker mer på det! Men är nöjd över hon.

Vid 8 cykla vi allihopa hem , Jag , Julia , Michelle , Meri , och Julia hem tsm Skit kul som vanligt haha ;)


Köttbullar! ;)

Står och steker klart köttbullarna åt mamma ;) Slängde även på lite vitlöks krydda på som är så gott ;) Haha får se om dom märker ngt, man kanske inte ska krydda köttbullar ? men nu fick de bli så ;) Snart så kommer Clara så cyklar vi mot stallet! Bloggar senare ikv!
Pusshej!


Dressyr 13/10

Hade Brownie :) Vi fick välja om vi ville rida barbacka elr inte men eftersom jag hade brownie så gick ju inte de så fick ta sadeln. Idag var hon ganska o konsentrerad tyckte jag, iaf i början. Eftersom hon var så jäv*ans pigg idag så så fick mäst focesera på att hennes tempo skulle hållas kontroleras. Men mot slutet gick de mkt bättre. Så kändes ändå ganska nöjd :) Ännu bättre blev det att de va 2 som rammla av så 2 tårtor blir det! :D Efter ridpasset så hjälpte till med Handikaps gruppen och efter de myste lite med min älskling. Sen kom pappa så åkte vi och hämta broschan och sen blev de av mot pizzaerian ;) Men nu måste jag plugga , kemi prov i morrn ;o
Pusshej!


Snapen

Gick till Malle vid halv 9 så åkte vi ut till snapen sen. Hade friluftsdag , blev indelade i olika grupper. Sen började vår grupp med att gå 2 km i skogen. Tråkigt men jaja då fick man sin motion ;) Sen var de massa andra tråkiga stationer . göra upp en eld , göra pinnbröd , tälja , paddla kanot , gjort blåbärssoppa mm. Äkta skogsmänniska nu! haha elr inte!! usch på de :) Nu är jag iaf hemma , sitter och mumsar på chocklad :) Senare har jag ridlektion också. Dressyr på Brownie tror jag det blir! Vi hörs sen!
Pusshej!


Vardagen

Jag blir sämre på att blogga och statstiken sjunker. Men har dåligt med tid till att blogga så blir ju bara oftast ett inlägg per dag. Funderar på att ta en "blogg paus" men ändå inte skulle nog kännsas som man inte har ngt att göra vid datan då ;) Iaf idag hare inte hänt mkt. Efter skolan åkte ja till stallet med Julia. Inte gjort mkt där heller , hjälp barngrupperna. Chillat runt helt enkelt bara :) Sen cykla vi hem vid typ halv 8 SVIN  KALLT värkligen! Så nu har jag tatt en varm dusch och käkat pannkakor så nu blir de titta igenom kemi provet och engelska gloserna -.- Ha en bra kväll!
Pusshej!


Hampus <3

Var hos Hampus ungefär vid 10. Han kände igen mej iaf ;) så söt var han men han hade förändrats. Sen efter när vi fixat i ordning dom , red vi ut på en runda. Jag på Hampus och Lena (ägarens dotter 24år) på Lettir.  Jätte fina vägar. Han skötte sej hela tiden , bråkade inte något och han var jätte mjuk och lugn. Så ridturen blev jätte mysig och lyckad. Han såg så glad och åhh ut, så skönt att få träffa han igen. Efter vi red grejja vi lite med dom och sen släppte ut dom och gav dom lite hö. Sen gick vi in och värmde oss och tog en fika och prata lite grann. Senare gick vi ut igen och bara myste och gav dom lite godis innan jag skulle åka hem. Tog massa bilder , men såklart så dampar usb,n så gick inte lägga in dom får pröva i morrn igen så lägger jag ut dom :) Men dagen blev jätte lyckad och han var sej lik och han värka faktisklt bli ganska glad när jag kom. Hans blick är typ obeskrivlig. Men nu är jag iaf lättad över allt igen. Jag fick komma precis när jag ville när jag ville så känns jätte skönt. Nästa gång tror jag att jag ska få rida isisen . Spännande ;) Sen när mamma och pappa kom så sa vi hejdå så lunka han i väg sen haha gullsen.


Får bli en bild på mej och linnea från i går ist ;)


lite snabbt bara

Va i stallet vid 7. Hade ockade , fodrade , hjälpte barn gruppen , ledde ut hästar , ledde vienna i 20 min medmera. Efter allt hem och duscha städa rummet och fixa mej själv osv... Sen kom Linnea . GRYMT har vi haft de! Gjort häxgodis , donken , träffat sebbe , kollat film , tatt kort osv osv haha ;) Så nu har hon precis åkt och nu måste jag värkligen sova. Sov typ bara 5 timmar i natt och i morrn bitti ska jah upp tidigt igen då ska jag till Hampus! :D ♥
Pusshej!


Brownie 7/10

Vi hade temporidning i paddocken idag. Skrittade fram med Johanna i slingan. Sen i paddocken börja vi på 300m, på 300 m red för fort. Red på 56 tror ja de va. och på 400m för långsamt då 1,05. Men Brownie skötte sej jätte bra. Sen spolade av hon och allt de. Sen cyklade jag Michelle & Julia hem tsm, haha skit kul! Gjorde en liten dum sak haha , Sen kom bilen och vände och körde upp från stora vägen och upp till oss. Skit rädda blev vi och så vare en jävla blatte också! Haha och michelle bara ne de va inte vi! Men vi såg nåra andra jävla idioter som cyklade ner där fort som fan. Vi har inte gjort något! haha skit läskigt, sen åkte han som tur var. Helt skakis sen haha görs nog aldrig om ;) Haha fast de va kul! Men måste nog sova nu ska vara i stallet 7 i morrn bitti. Godnatt på er!
Pusshej!


Just nu

Preicis kommit hem från skolan. Satte mej i soffan slog på MTV och satte på hemmabion alltid någorlunda bra musik där elr va säger ni? ;) Senare blir de i väg mot stallet. Har ingen anning om vad vi ska göra idag faktiskt. Ha en bra fredag!
Pusshej!
//


Hoppning Brownie 6/10

Vi hoppade stuts idag. i början gick de lite mindre bra och hon var lite motsträvig. Men mot slutet dom 4 sista gångerna gick de faktiskt riktigt bra , och de flöt på bättre. Sen skulle vi hoppa med händerna ut men kunde inte göra de eftersom jag hade Brownie och de går ju inte riktigt göra de med hon än.. Anmälde mej till Cr idag också blev bara 40-50 eftersom de är första gången hon äns är på en tävling så vi visste inte hur hon skulle reagera så fick bli lägre första gången. De är ju ändå bara träning. Så får hoppas att hon håller sej lugn och sköter sej så kan vi fortsätta sattsa sen :)

Efter lektionen åkte vi och hämtade mina saker hos Candela. Men fick ju tyvärr inte med mitt shabrak och spö -.- ljuger , snackar skit och förstör och sen kallar mej för falsk, jo så kan man jo också göra. inte för att jag orkar bry mej men väx upp! 


fly away

En helt vanlig dag idag. Skola , och sen stallet. Gjorde de vanliga typ rykta igenom Vienna & Brownie. Sen hade barngruppen och sen mocka stallet och allt de. Sen gick jag och Julia och kollade på hoppträningarna en stund och åkte hem vid halv 8. Så nu har jag tränat lite grann till matte provet och kollat igenom gloserna usch! Men nu ska jag kolla igenom de vanliga bloggarna osv och sen sova. Ska försöka somna hyffsat tidigt idag iaf haha duktig ja är! ;) Ne men haha blir jämt så jävla sent och så försover jag mej bara och kommer för sent typ? Ungäfär så brukar de se ut ;) Hade en stressig morgon idag också så i morrn ska jag banne mej gå upp i tid och inte behöva stressa och sen komma till skolan i tid. Får bli skärpning nu ;)
Pusshej!


(*"*)

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: JW ridbyxor
DAGENS KLÄDSEL: tunna taights, svarta shorts , stickad tröja
DAGENS FRISYR: Plattat
DAGENS LÅT: Bad little girl
DAGENS PLANER: kvällens planer dvs ;) titta igenom matten , tv , sova ;)
DAGENS SAKNAD: Hampus! ♥
DAGENS DUMMASTE: trodde på att jesper åt mitt suddigummi ;o 
DAGENS MISSLYCKANDE: tappat mobilen minst 5 gr 
DAGENS DROG: tuggumi? :)
DAGENS KÖP: Ridstrumpor , parfym , benvärmare
DAGENS GODIS: Bounty & dextro om de gills ;)
DAGENS HUMÖR: Glaad! :D
DAGENS ROLIGASTE: kmr inte i håg ;)

//


Du får mej att se ljuset igen!

De va tänkt att jag och Julia skulle göra alla läxor och träna till prov tsm ,men de blev inte så sen. Så sket i läx skiten och åkte till stallet ist. Lill syrran red ju också så tittade på hon lite . Haha och lill sötan ramla av stackarn ;) Fast de gick bra och sen var hon uppe igen. Sen borstat igenom Vienna & Brownie som vanligt typ. Orkar inte skriva så mkt mer ;) Snart börjar Kaos i båsta så ska kolla på de! ;)
Pusshej!


3/10

Efter skolan åkte i väg till stallet. Gick typ först 20 minuter med Snurre som ska sättas i gång. Sen fick han en rejäl ryktning. Sen vet jag inte vad jag har gjort typ allt möjligt ;) Hjälpt till med barngrupp , ryktat sötan Brownie i typ 40 minuter så hon blev fin ;) Mockat och hela köret. Sen åkte hem med Julia typ vid halv 9. Kom perfekt till Svenska hollywood fruar! ;)
Pusshej!


Whit tears in my eyes i said goodbye
I try to be strong but you was my everything I Miss You! ♥




Allmänt test 1

 

Allmänt test 1

Hur bor du: i ett hus
Brukar du komma i tid: oftast ;)
Hur lång är du: ingen aning faktiskt
Kan du laga mat: jadå de är la inte så svårt ? elr?
Vad jobbar du med/pluggar du: skola
Vad har du på dig just nu: mjukis kläder ;)
Har du någon fobi: ja
Hade du en bra kväll igår: as bra! :D
Vilket är ditt senaste inköp: Typ shabraket & de
Din favoritdryck på morgonen: oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: min farbror ;)
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: Ridstrumpa haha
Vem snackade du med senast: Martin
Varm favoritdricka: Oboy
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten elr cola
När gjorde du senast något riktigt dumt: hmm i fredas kanske :/
Saknar du någon just nu: Jaaa! :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Svårt att svara på
Någon jag stör mig på: kan ja inte säga
Intressen: Gissa en gång! ;)
senaste person du kramade: Sebbe

Senaste person du ringde: Alex
Senaste person som ringde dig: Martin
Vad drack du senast: Juice "stavning"
Vill du ha barn: nån gång ja
Längtar du till din nästa födelsedag: såklart ^^
Har rakat dina ben någon gång: ja! ;O
Är du sugen på något nu: ja
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
 Använder du hudkräm: ja
Attraheras du av män med skägg: nej!
Micro-pop eller poppa själv: micro isf
Brukar du baka: nje
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: för de mästa
Vilken låt lyssnade du senast på: håller inte redan på de ;)
Har någon annan sovit i din säng inatt: nepp
Vad tycker du är äckligt: Vet inte finns mkt
Har du pengar på mobilen: ja


söndag

Hej på er! Nu var det söndag igen då och skola i morrn. och de tråkigaste är att jag har värkligen inget att göra idag. Men tror jag åker i väg till stallet en liten snabbis sväng, och efter de får jag la se vad som händer. Ska även slänga in ett litet test här snart, bloggen är så "samma" hela tin så ska börja med lite tester också (tror jag) ;) Aja men...

Gårdagen men Linnea var ju GRYM! som vanligt ;) Vid typ halv 10 så drog vi till donken ;) Fast denna gången åt vi faktiskt mat också ;) Men sundeaen fick vi allt i oss också ;) Massa cp folk där. Ibland undra man vad man var på för ställe egentligen ;) Typ först en kille och tjej som sitter och masserar varandra och stönar , sen 2 killar som kommer in utklädda till tjejer med bh och kort kjol och hela kittet. Sen kommer de en ful tjej som går och vinglar med brickan med mat och knappast kan gå. och sen massa pisamma. jaja sen när vi cykla hem så ser vi en bil som sladdar runt och skit och linnea får panik och kör ner i diket med mej på paket hållaren haha och hon typ stuka foten så hon kunde inte gå sen och kunde inte spela sin golf tävling idag. Haha vilken jävla dag asså! ;)
Pusshej!


hemma bra , stallet bäst!

Cyklade ut till stallet med julia vid 11. Var ju bytesdan idag så kollade lite där.. Hittade ett rött shabrak , röda benlindor och röd grimma. Perfect ville ha rött så nu är de fixat :) Prövade det på Brownie och hon var ur gullig i det. Så om man fick ha hon på clearrounden så ska jag ha de på sej då ;) Sen bara chillat runt typ... Och nu har jag kommit hem ;) Så nu måste jag fixa i ordning mej. Senare kommer Linnea :)
Pusshej!

Brownie :)


RSS 2.0