A A Amaziiing!

Just nu ligger jag i soffan men jumpsuiten och den varmaste filten och go musik i öronen. Inga läxor elr något så jävla skönt första dan på länge man kan koppla av!
Hade barn gruppen idag bara gjort de vanliga typ + massa mys med hästen.

I morrn ska vi bada i isvak får se hur de blir med den saken för mej. Jag som tycker det är kallt på sommaren att doppa sig haha så vi får la se hur de går ;)


Skövde ist...

Kunde inte följa med Emeli för skulle till tandläkarn som ja inte hade någon koll på. Typiskt när det var så fint väder att rida ut i och allt , jaja så kan de va får bli nästa tisdag ist.

Nu har jag iaf räls insatt i munnen -.- as snyggt värkligen! Elr inte. Bara att stå ut med den , "ska man vara fin får man lidapin" elr vad är de man brukar säga? ;) Sen blev de lite shopping också så blev ett par nya jeans och en spets t-shirt från Gina och hårfärg ;) alltid något på lördag blire mer shopping med Linnea om de blir som tänkt ;)


Sleep time!

Så... Nu har bästa Jennifer vart här. Käkat kladdkaka kollat big brother och lite sånt allmänt mys! Nu måste jag ta och sova så jag kommer i TID i morrn! Har bestämmt att jag ska inte komma försent en ända dag den här veckan!!
Så nu säger jag godnatt!

Ungefär veckans schema...


Hemma

Nu är jag hemma. Provet gick bra och häst vid hand gick också bra. Nu sitter jag och äter men ricinolja i håret och sen blir de duscha lite snabbt & sen kmr Jennifer så ska vi kolla big brother tsm !
Ha en bra kväll!


Söt elr vad?


Plugg

Ska snart i väg till hästkunskaps kursen. Idag tror jag vi skulle ha häst vid hand och sen har vi ett anatomi prov så sitter och pluggar de sista nu ;) kan faktiskt exteriören , alla muskler , alla skelettdelar , hovens anatomi , längssnitt genom mitten an en framfot (alla senor och allt där) gångjärnsled , kulled och några delar i ögat. Känner mej ganska duktig haha tänk om man kunde vara så bra i skolan?
Haha nu blev de ett väldigt ointressant inlägg menmen...

Min fina häst! ❤


For the moment

Kom hem från Linnea för en stund sen. Haft en grym kväll. Började med lite tacco mys med hela hennes familj alltid lika trevligt! ;) sen åkte vi lite skridskor haha och körde våra konståknings moves ;) sen in igen baka kladdkaka och kolla melodifestivalen som bara va skit. Sen målat naglarna och sminkat och grejjat och massa mer! Galet kul har vi haft iaf som vanligt!;) bjuder på lite bilder ;)


15:09

Blev inte hoppning igår vi skulle ta de nästa fredag ist. Hade Viktor och De gick jätte bra. Vi hade mkt skritt och galopp arbete, vi gjorde skänkelvikningar och flytta undan på spåret osv och efter de blev han jätte fin och mjuk. Så det blev iaf ett lyckat ridpass.
senare ikv kommer Linnea hit så vi får se vad vi hittar på för skojj!
Besos:*


Njuter av Marabou chocklad

Jag vet... Har bloggar jätte dåligt men har inte haft tid har varit fullt upp med skolan läxor prov stallet och sena kvällar och kommer nog fortsätta vara så framöver men ska försöka hinna med.
Sen blir de stallet tror vi skulle hoppa pay & jump banan så de blir as kul får hoppas att de går lika bra som de gick igår med Viktor! (om jag nu får han...) aja ha en bra fredag pusshej!


22:45

Sitter och kollar på big brother haha hon den där bloggaren är ju för fan helt dum i huvudet ;) fast tror mäst hon provocerar..
Iaf förut var jag på grönt kort kursen , och de va la helt ok vi hade Doris Ohlin och hon var faktiskt bra och rolig ;) men nu ska jag fortsätta kolla på big brother! ;)


Idrottslyft träning

Detta skulle egentligen publicerats igår men de blev tydligen inte de men bättre sent än aldrig ;)



Vart i stallet sen 7 hade ju stalltjänst så har gjort allt de vanliga... Mockat, sopat , fodrat , släppt in och ut hästar mm. Sen kollade vi pay and jumpen. Och sen vid 5 red jag om min grupp. De va as bra för vi va jätte små grupper och de är ju bra haha ;) hade ju Manne som sagt gick ganska bra för att de va första gången. I höger galoppen gick de värkligen jätte bra hittade han då och han blev jätte fin. Så är la ganska nöjd över träningen men hade ju hällre haft Viktor men se är ju nyttigt att rida andra hästar också ;)
Nu sitter jag i soffan med kladdkaka och grädde och taggar bigbrother!!! :D


Viktors nya träns som jag sa att jag skulle lägga upp en bild på ;)


Lägg dags!

Nu har bästa åkt hem :( haft en grymt bra dag och de blev ett perfekt slut på lovet. Behövde värkligen en sånn här dag! Sista timmarna har vi nog bara suttit och skrattat haha men vi har haft as kul! Men nu måste jag värkligen sova ska upp 6 i morrn bitti har stalltjänst och sen kl 17.00 har jag idrottslyft träningen ska ha Manne och inte VIKTOR så är la inte jätte taggad men vem vet han kanske är roligare än jag tror , men tror knappast de hahah ska nu ska jag sluta tjata godnatt!


Love u!


Melodifestivalen med bästis!

Förut var vi på Willys och rattugglan med pappa vi köpte syoss schampo och massa godis o så ;) sen hemma baka vi kladdkaka och käka de och nu sitter vi och kollar melodifestivalen och är inte alls suger på godis. Brukar bli så när man köpt och sen är man inte sugen haha ! Aja nu ska jag fortsätta vara social pusshej!


Sötan!


Stan..

Vart på stan en sväng med Linnea. Blev en bh och en ring och Shampo och balsam ;) Linnea kmr hit snart igen typ så får se vad vi hittar på då:)


Årselevs dagen

Haft en grym dag med alla underbara människor! :D först löshoppa vi ju och gick bra för Viktor för att vara första gången. Sen beställde vi pizza och käka i klubbstugan. Och sen åkte vi mot Skövde för att spela laserdome. As kul vare! Fast vårt lag förlorade hela tin haha men kul ändå;) sen på hem vägen stanna vi till på Skövde ridsport och kika lite. Och nu är jag hemma. Är skit trött Så somnar la tidigt ikv skulle jag tro.



Dålig bild på löshoppningen...


Markarbete Viktor

Kom på bloggen lite sent nu så orkar inte skriva så mkt nu. Ska upp tidigt i morgon för vi har årselevs dan så först blir de löshoppning sen pizza och sen laserdome.

Men iaf ridpasset gick sådär red ju med hans nya sadel också riktigt skön faktiskt och den ser ju lite bättre ut än den andra iaf ;) så då hade ju jag fixat ett nytt träns också ;) så han blev jätte fin i allt de nya!! ;)
Men nu måste jag gå och ta en Ipren (träningsvärk) -.- och sen ska jag sova så godnatt! <3


NH med Viktor

Åkte till stallet vid 3. Träna lite NH med Viktor i ridhuset gick jätte bra! Fösa och stanna går jätte bra nu behöver inte ens använda ljud nu räcker med kroppsspråk, vilket är ju väldigt bra ;) Tog med mej ett spö också och testade lite att stryka med den över kroppen och viftade lite osv gick också jätte bra. Sen hade barngruppen , och efter de fixade i ordning stallet.
Nu blir de bara ta de lugnt, ha de bäst!


Mysig kväll med bästis! <3

Ja... Rubriken säger la allt typ? Haha. Men vi har kollat top modell Sverige och suttit vid Skype och lite sånt , bara chillat helt enkelt. Men nu ska jag kolla tvn lite och sen sova så natti!


Sötisen på bild! ;) <3


Kört bil haha :D

Bara chillat idag. Sen tog jag , pappa och broshan en sväng ut med bilen så vi åkte till rörsås så fick jag pröva lite;) de va svårare än jag trodde faktiskt has men kul var de ;)

Nu håller jag på att göra i ordning mej för snart ska jag träffa Jennifer så får vi se vad vi hittar på ikv :D


Dressyrtävling!

Gick skit bra idag blev placerad och allt! Blev 2a. Över förväntan faktiskt. Tyckte inte alls de gick så bra inne på banan kunde gått mkt bättre om de inte hade blivit så stressigt vid framridningen så eftersom jag värkligen inte trodde de så hade ju inte jag han klar vid prisutdelningen så missa vi ärenvarvet men blev ju en fin rosset iaf ;)

Gick bra för alla oss 3 , jag och Matilda tävla ju i kat D, L:c
Där vann ju Matilda med 64% tror jag
Och jag 2a med 62,92%
Och Julia tävla häst L:c och fick 57 elr 59% tror jag de va.

Lite bilder....


Melodifestivalen

Har vart i stallet nu och fixat Viktor. Knoppat , duschat bena, putsat mm. Börjar blir nervös nu (a) iaf nu sitter jag framför melodifestivalen värkar bara vara skit ikv ;)
Ha en fortsatt bra kväll puss!


Viktor 2 gr

Red först med skolan , gick värkligen skit då. Han var allmänt jobbig ,över pigg , ofokuserad och allting men berodde ju mkt på mej med.

Sen efter de stanna vi kvar i stallet så typ ryckte Viktors man igen då den behövde bli lite kortare ändå så nu är den perfekt ;)
Sen red vi igen och då gick de betydligt mycke bättre. Vi jobbade igenom de jobbiga och sen gick de riktigt bra. Jobbade på volterna, skänkelvikningar mm. Så blev nöjd över dagen ändå och känns ganska bra inför dressyr tävlingen på söndag.

Har fått mitt skal nu, glad tjej! :D


Dålig start till bra slut

Dagen började piss kan man ju säga , gått och vart förbannat hela dagen pga våran bög so lärare. Fick F i historia provet , kunde allt ganska bra men ändå så får man 20 poäng ifrån E. Visst man kan förstår att 36/100 inte är godkänt förstår jag helt och hållet. Men sen kan man ju börja undra lite när halva klassen får F inklusive dom som typ fått C förut. Och 2 till 8or har de blivit Samma för halva klassen får F. Så man kan ju undra lite hur han rättar inte likadant för alla iaf. Favoriserar gör han med. Aa fyfan de är inte oss de är fel på de är han. Så nu blir de rektorn och berätta all skit han håller på med inte bara detta finns mkt mer.

Aja tur att dagen slutade bra i stallet iaf. Hade dressyr och de gick faktiskt ganska bra i början var han inte så koncentrerad på mej och ville nog mäst fokusera framåt men sen med lite mer jobb så blev han faktiskt väldigt fin sen.

Ne nu kände jag att detta blev väldigt långt haha så får nog sluta där! ;)


Just on My way

Sitter i soffan och latar mej , känner faktiskt inte för att åka till stallet nu. Skit kallt ute ju usch! Men de måstes ju så ska snart gå och byta om och åka i väg så får vi se vad kvällen väntar.
Puss!


How du you spell love?

You don't spell it, you feel it!


Bästa vänn!

Haft Linnea här idag. Pratar om allt som vanligt och sen bakat kladdkaka och kollat på teen mom 3 tsm lika mysigt som vanligt. Är sjukt trött nu så ska försöka sova snart Haha;)


Ops

Pinsammt.. För de fösta skulle de stå tagga inte ragga och för de andra de näst sista kortet mena jag med digga , de hoppade lite när jag publicerade det

Såå nu vet ni de haha...


Clearround

Gick ganska bra faktiskt iaf för att vara Viktor och att de va första gången. Första rundan blev de dåligt från första början kom i fel galopp och han var i obalans så han vägra (inte så konstigt) men resten av banan gick bra förutom att han var jätte nervös och spänd och hela kittet men vi kom runt iaf ;) andra rundan gick mycket bättre visst han var fortfarande väldigt nervös och spänd men de får man räkna med , de va ju första hopptävligen och de fanns mkt att titta på. Är nöjd att vi iaf kom runt :)
Nästa helg ragga dressyr tävling! :D
lite bilder från idag...
Diggar sista kortet asså haha gullhäst!


Melodifestivalen 2012

Va i stallet förut ryckte klart Viktors man, så nu är han helt klar haha. Så passade på att klippa svans , en ordentlig ryktning och olja in hovar, göra rent ben mm. Så nu är han fräsch och fin igen haha ;)

Nu sitter jag i soffan med familjen och kollar melodifestivalen, Sean banan är ju bara för skön haha och loreen va också jäkligt bra. Resten va bara skit haha;)


Dressyr Viktor

Gick jätte bra idag också. Vi gjorde ungefär samma övning. Och nu har vi lite skojj inbokat också. Till helgen mini CR , bara för att få en "början" med han eftersom han aldrig varit med på en hopptävling så vi sen kan börja gå vidare med det. Sen nästa helg dressyr tävling L:c och sen ta grönt kort kursen och kanske iväg på en clinic i Skövde elr va de va och vara med på alla idrotts lyft träningarna och sen årselevs dagen då vi skulle åka iväg på laserdom så har massa kul nu fram över. Men nu ska jag fortsätta att ha en skön fredag
Pusshej!


Viktor NH och ridning

Cyklade till stallet direkt efter skolan, pratade lite med Sandra där först sen gick jag ner med Viktor i ridhuset. Gick över förväntan. Allt gick jätte bra så gjorde lite mer "avancerat" sen gick också jätte bra tex tog bak frambenet samtidigt som han följer med med huvudet ner mm. När jag sprang, sprang han och när jag stanna, stannade han.

Sen hade vi dressyr och de har nog aldrig gått så bra som idag. Vi jobbade med "kantiga" volter. Han blev hur fin som hälst behövde knappast ta i han alls sen. Han var mjukt , lugn , arbettsvillig och helt enkelt helt perfekt!
Värkligen skit nöjd haha;) får hoppas de går lika bra i morgon med.

Men nu är jag skit trött så natti!


Barngruppen & ridning

Åkte dit lite tidigare idag, tänkte att jag kanske skulle hinna med lite mer men blev inte riktigt så fick brodda corint och sen började gruppen så hann inte med ngt jag tänkt att göra.. Efter gruppen red jag med i vuxen gruppen på mixel. Gick ganska bra faktiskt. Sen mocka och fodra alla hästar. Börjat få tränings värk nu lite överallt från igår också, Inge vidare!

I morgon blire snabbt till stallet med. Ska köra lite NH med Viktor och lite sånt och senare ridning. tror vi har dressyr dessutom får vi nya hästar. Hoppas på viktor nu annars blir de 4 gånger till som inte är lika kul.



RSS 2.0