Happy! :D

Vart och tatt piercingen nu! Överlevde iaf ;) var sjukt nervös innan men de släppte när jag var där inne och väl skulle ta den. Man har ju hört från olika att en del säger att det gör jätte ont och en del säger att det inte känns alls men det är nog olika, för mej gjorde de faktiskt lite ont man kände de Lix , trodde faktiskt de skulle göra mindre ont ;) men de är nog olika från person till person men jag rekommenderar de stället han var jätte bra och jätte noga med allt. Men sen när Jennifer skulle ta så blev jag helt svimm färdig och fick gå ut och sätta mej. Fy fan va äckligt de var vet inte Vf jag blev sån allt blev helt vitt och flimmrigt så såg typ inget as läskigt! Men nu är de gjort och de är så jävla skönt att få de gjort :D


Steeeek

Älska vädret!! :D åkte först till Ica och köpte festivals biljetterna så nu är de klart! Sen kollade buss och tåg tider till Laxå men inget som passa så de sket sig. Sen åkte jag och sola solarium med Jennifer, sen när vi va klara så var det stekande som ute också så åkte hem och la mej i solen i säkert 3 timmar. Så nu har man fått lite färg iaf :D nu duschat och gjort mej fräsch och så fick de bli fransk manikyr också.
Nu får jag se hur rästen av kvällen blir i morgon blir det iaf att åka till Skövde och ta piercingen :D
Hare gött!

Ny duschad och den osminkade sanningen kmr fram! ;)


Godmorgon!

Tjenare, precis ätit frukost och nu har jag lagt mej i sängen igen, as trött somnade nog inte förens halv 4 igår för prata med "a" typ halva natten... Osen blev man väckt tidigt i morse så tänker nog ligga kvar i sängen ett tag till;)

Idag blir de iaf att köpa biljetter och sen sola i 2 omgångar ! Behövs värkligen!! Sen funderar jag också på om jag och Jennifer ska dra till Laxå ikv men vi får se hur de blir! ;)


Jennifer ❤

Vart med bästa Jennifer hela dagen idag, började med att åka till Skövde för att ta piercingen men då var de stängt när vi kom fram så jävla irriterande! Så vi käka på max ist ;) Sen har vi vart hemma , snackat, va och köpte vindruvor och choklad och kolla på bb repriset. Sen gick vi ut och gick en skit lång promenad och sen gick vi ner till Ica och skulle köpa Töreboda festivals biljetterna men då var ju de också såklart stängt -.- så vi vandrade runt i stan och på hem vägen träffa vi Julia så vi snacka lite med hon. Har iaf haft en bra lördag fast det inte blev en navel piercing men de får bli av en annan dag! :)


Hoppning Viktor igen❤

Hoppningen gick as bra idag med! :D vi hoppade en lång studs sen 1 galoppsprång in på räcke och sen 2 in på oxern. Hoppade 90 på oxern utan en minsta tvekning och osäker het. Sen hoppa vi på andra lång sidan 3 galopp bommar och sen in på oxer på ca 80cm. Är värkligen skit nöjd :D efter sommaren hade jag tänkt att jag ska försöka börja tävla mer med han!

I morgon blir det att åka till Skövde med Jennifer och ta den efter längtande navel piercingen! :D sjukt nervös...

Gammal bild nu...


Hoppning Viktor! ❤

hoppningen gick skit bra! Vi hoppade studs vägar till räcke & oxer. Gick kanoners värkligen! Stora framsteg för han måste jag säga , förut var han väldigt tveksam & ostabil mm.. Blev jätte nöjd över han!

I morgon blir det förmodligen hoppning igen så får hoppas på en lika bra dag!

Mitt hjärta, mitt allt! ❤


Just nu!

Inlägget som las ut nu skulle egentligen publicerats igår men internettet cpade. Har stått i cafeterian idag så kom hem halv 2 medans de andra får vara kvar tills 20 över 3. ;) senare drar jag och Clara till stallet och har våran barngrupp och de som vanligt så får vi se vad som mer händer;)


Igår

Va i Skövde en sväng efter skolan , blev lite inhandlat iaf. Blev underkläder , virkad väst elr va man ska kalla de för ;) och 2 ringar. Sen när jag kom hem åkte ja till skolan , hade ju öppet hus idag så får vi kompledigt en annan dag rätt gött faktiskt! Fast de va skit tråkigt haha men de flästa sakerna är ju så när de gäller skolan ;) nu ska jag ta en dusch och sen ta mej nåra pannkakor och kolla lyckan i LA!
Xoxo


Snabbt inlägg

Vart i stallet som vanligt. Syrran va med så satte hon i lite jobb så även hon gjorde nån nytta. När stallet var klart red ja chanelle ett dressyr pass och idag gick hon jätte bra! :) sen tog vi in skorpan så fick isabell rida. Gick bra hon var lite rädd i början men skorpan skötte sej oväntat bra så hon våga till och med trava själv i slutet! ;) efter de tog ja in alla hästarna som väntade ivrigt på maten.

Nu ligger jag i sängen med musik i öronen och väntar på bigbrother!


Linnea!

Åkte som sagt var tillbaka till stallet vid halv 3 och släppte in de otåliga gänget ;) sen va på hästkursen , pratade lite om sjukvård , visation , sprutor , böjprov osv... Sen gick vi ner till ridhuset och gjorde ungefär som man gör på ett böjprov. Sen när jag hade kommit hem kom Linnea hit så gjorde vi kladdkaka och sen käka vi upp den haha;) sen bara kollat på tv och pratat. Nu ska jag kolla klart på big brother! Och sen blir de natten för mej!


Stalltjänst check!

Cyklar hem från ridskolan nu så passar på att blogga från cykeln ;) allt gick snabbt smidigt så sen är det bara att åka tillbaka och släppa in dom vid halv 3 och kl 3 börjar hästkursen. Stannade vid hagen på vägen hem också och myste med pollen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_199451585.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_199451585.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_199451684.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_199451694.jpg" class="image">


Chanelle, ridskolan & Alf

Åkte först till chanelle med Michelle. Fixade stallet och hästarna & de som vanligt. Red dressyr och Michelle hoppade. Hon va ganska jobbig i början och va hård och motstretig men mot slutet började hon mjukna. Sen red vi ut på gärdet och joggade av dom. Senare åkte vi till ridskolan och hade Michelles barn grupp och knatte ridningen. Efter allt de så åkte vi till Evas stall och red ut på Alf och flingan och klättrade lite i skogen. Sen fick hästarna syn på något läskigt och va skit rädda och ja och Michelle trodde de va nån älg som stog där såg ut som de så vi blev också skit rädda fick panik där ett tag asså! ;o är livrädd för älgar!! Men tillslut visade det säg att de bara var en rotvälta men de va ngt annat hästarna reagera på men de vet vi inte va de va. Sen red vi förbi 3 husvagnar , såg ut som värsta knarkar stället så de va också skit läskigt. Så red nog med darrande ben hela ridturen typ haha! ;) sista dan på en vecka jag va med Michelle också :( hon åker till Tyskland nu i en vecka :/ kmr bli jätte tomt:(

Nu har de blivit en lång promenad också med Jennifer och massa prat!
Lillsyrran sover här inatt också mys!;)
Men nu ska jag sova har stalltjänst 7 i morrn -.- så godnatt! ;)


Markarbete!

Hade markarbete/hoppning idag. De mästa gick bra och de va roliga övningar :) orkar inte säga så mkt mer, efter ridningen tog vi med Jasmine ut och tog massa fina kort och sa hejdå och allt sånt där. Fick nästan tårar :( ponnyn som alltid har funnits där i alla år, den "tjuriga" vita fina sago hästen som har lärta hundra tals barn att rida! Imorgon lämnar hon ridskolan och alla andra och hamnar på det eviga gröna ängarna där hon kommer få det jätte bra!
Vila i frid våran Jasmine ❤


Gårdagen

Glömde blogga igår, men blev en as rolig dag. Cyklade först till stallet med Michelle och isabelle! <3 fixade stallet och hästarna och sen kom deras föräldrar helt oväntat med stora chokladmuffins , skruvar och dricka så jävla gulligt! Så vi red och sparade allt till efter ridningen. Gick skit bra och mot slutet blev hon skit fin och blev exakt så som jag ville ha hon så var jätte nöjd! Sen käka vi allt gott och åkte till ridskolan en sväng och efter de cykla vi hemmåt och stanna på ug en stund med ridkläder!! Haha;) så vi va med Lucas och Klas en stund , sköna små grabbar!

Idag har jag tatt vaccinet var lite smått läskigt men annars gick de bra, sen hämta jag och pappa lite papper på körskolan. Skulle egentligen till ug med Michelle ikv men se sket sej ju eftersom jag är sjukt klantig och upptäcker att vi har prov, fan! Dessutom i kemi som man inte fattar en skit av -.- så just nu är jag inte på toppen humör och speciellt inte när man får offra sin fritid för skol arbeten , de mäst irriterande som finns!

Min heting! <3


Dressyr träning

Åkte ut till stallet runt 2 och fixade stallet. Sen kom Michelle och då började vi putsa och fixade allt som vi skulle ha med oss. Efter de tog vi in hästarna och började göra i ordning dom. Knoppade, ryktade , lindade smörjde hovar osv.. ;) sen kom Heléne med transporten så då lastade vi utan några problem och sen rullade vi iväg mot ridskolan. Där va de bara lasta ur fort och slänga på sadel och träns snabbt för de spöregna! Så vi red in i stora och skrittade lite där. Chanelle va lite på tåna och lite uppspelt men de släppte när vi kom in i lilla och väl började "rida" allt gick super , ridningen gick jätte bra och hon gjorde inga jobbiga protester eller blev upp stressad så allt va bara possetivt! :D efter ridningen va de bara att lasta på igen men då började båda tönta sig och vägrade gå men efter en stund lyckades vi och vi åkte hem nöjda och glada och trötta duktiga hästar! Kunde inte ha blivit bättre så nu taggar vi till fler lektioner !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_198635173.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_198635177.jpg" class="image">


Moppe!

Ska ut och åka lite moppe med pappa nu ;) eftersom jag fick moppe och moppe körkort av mamma & pappa. Jävligt gött att ha till stallet sen och slippa cykla, så nu kan man ju åka vart jag vill och hur länge jag vill så jävla gött! Men det blir bara en stall moppe inget annat haha! ;) sen kmr släkten hit och ikv drar jag till Skövde med tjejorna för roligheter!
Hare bra! 😘


Hoppning chanelle!

Haft en jätte bra dag! Och ännu bytte blev den i stallet. Jag och Michelle byggde upp en bana med lite olika övningar. Hon skötte sej jätte bra och va skit kul att hoppa. Hon gjorde lite bockningar och drog på lite då och då fick kort på ett litet ryck hon fick;) sen rammla jag av också haha. Ja det är ju fredagen den 13 så... Ramlade dessutom av 2 gånger haha!! Men vi kom fel på hindret och hon landa helt konstigt , bena åt ett håll och halsen åt ett håll och jag rakt fram så blev störtning ner i backen haha! Skratta så jag trodde jag skulle dö! Lite rump och rygg värk får man räcka med ;) fick en bild i luften när jag va på väg av också haha . men förövrigt gick det jätte bra och för Michelle också! :D sen drog vi till Eva och skrämde skiten ur hon när vi hoppa ut ut ett skåp ;) haha sjuk dag men galet kul! Tack vare bästa Michelle! <3
Lite bilder... ;)


Chanelle & Viktor! ❤

Kunde inte blivit än bättre dag! Red båda mina älsklings pollar! Haha ;) chanelle och skorpan red jag och Michelle på gärdet:) blev ett kort dressyr pass eftersom vi inte han så mkt mer , så ställde inga krav på hon idag utan de blev mäst en slapp ridning ;)
Sen på ridskolan hade vi dressyr och han blev jätte fin och lyssnade bra! Jobbade först på volter, framdelsvändningar , skänkelvikningar och sista halv timmen jobba vi på en fyrkant och i hörnen 90 graders framdelsvändning och sen direkt in i galopp. Gick la hyffsar vissa gånger men han blev så jädra taggad så han fokuserade inte alls och galopperade på stället vissa stunder , kunde inte hålla mej för skratt för att han är så jävla söt! , så blev fel galopp hela tiden i höger varv och då var han helt ofokuserad , men mot slutet löste det sig som de oftast brukar göra. Så blev ett lyckat ridpasd och ja kom hem med ett leende på läpparna den här gången. Tack vare hästen! Önskar att jag inte hade fått sånna känslor för den ponnyn , men föll redan när han kom och har alltid gillat han sen de och "känslorna" har blivit mer än jag trodde och ville. Skapar ju oftast problem då när den står på en ridskola och man gillar hästen för mkt! Men det är inget att göra åt ,Världens bästa ponny måste jag säga, du fick mej att resa mig och se allt positivt igen efter en jobbig sommar. Älskar dej min Goding! ❤

20 min kvar till 13 april och då blir man 15!! :D



Flingan!

Åkte till Evas stall med Michelle efter skolan :D vi skulle rida ut och ta med flingan på lina för första gången! Så jag och Michelle började göra i ordning stallet & hästarna innan Eva kom. Fick en käftasmäll utan flingan när vi skulle träna också, sånt man får leva med , han gillar ju fortfarande inte tränset... Sen när vi va klara gav vi oss ut och den stora vägen passerade vi utan problem. Han skötte sig skit bra hela ridturen, gick i vatten pölar , lerpölar , massa grenar och pinnar , slalom mellan träd osv trava gjorde vi också nåra gången! Så sjukt duktig ! Bara nåra gånger han blev lite rädd och gjorde lite små skutt. De ändå är att han går och slänger och skakar med huvet hela tiden så blev nästan nockad där ett tag! Han måste acceptera bettet helt enkelt vilket han inte har gjort än! Men de kommer :) nu måste jag ta och sova och tagga ner allt och alla planer som flyger runt i huvet! 😉


Markarbete

Åkte till stallet med Michelle vid typ 3. Bestämmde oss för markarbete trots att de regna as mkt! De va bara på med regn kläderna och rida :) vi hade 3 bommar som en trekantpå volten och jobbade i både skritt trav och galopp. Gick la sådär ;) hon förstog inte vitsen med de så hon blev lite okoncentrerad och fokuserade inte alls. Men de sista gångerna kom vi faktiskt någorlunda bra , blir ngt vi får fortsätta jobba på iaf. Sen hade vi en vanlig caveletti och de tyckte hon va skit kul att äntligen få ta nåra skutt. Hon har ju inte hoppat på en bra tag nu! Men de blev en lyckat rispass och båda va trötta och varma efteråt trots allt regn ;) nu taggar vi till idrottslyfts träningen på söndag, då tar vi med båda busarna, så får vi se hur de sköter sej.


Stalltjänst & uteritt

Va i stallet vid 7, fodrade , Mockade , släppte in/ut hästar mm. Sen vid 3 så red allihopa ut. Jag fick även Sandra att vi skulle marieäng. Så vi red dit. JA red flora för Viktor behövde stå. Blev en händelserik uteritt, Adam skena iväg, men som tur va så hängde inte de andra hästarna på så Sandra red i väg efter Adam och efter ett tag väntande så kom båda tillbaka haha! Flora skötte sig bra och blev riktigt fin faktiskt! Fick några protester men de är sån hon är.

Nu väntar jag på Jennifer så blir de kolla big brother ;)

Mongo bild 😱


Mys kväll!

Linnea va här i kväll och gjorde min kväll! (y' suttit på donken och flötat och sen suttit hemma och kollat på 2 Jersey shore avsnitt, jearsey shore freak vi vet ;)
I morrn har jag stalltjänst kl 7-.- inte speciellt taggad måste ja säga , men de är la bara kliva upp och se glad ut? ;)
Så nu får de bli sängen för mej så jag äns orkar upp..
Bjuder på denna camwow bild haha!


Godmorgon!

Idag har jag värkligen inget in planerat rätt skönt faktiskt! ;)

Men känner för en ny header med lite nyare bilder o så. För den jag har nu har ju blivit rätt gammal! ;) men eftersom jag själv inte kan fixa sånt , så undrar ja om nån snäll vill fixa en ny snygg och även designen på allt annat , bakgrunds färg , texter osv....;) hör av er! Kommentera antingen här elr smsa till 0709113199 :D

Xoxo


Noblesse

Var först hos chanelle och skorpan med Michelle. Idag stog de endast ryckning av hennes man på schemat! Vet inte hur många timmar jag stog men säkert 3 timmar? Både tjock och lång och helt enkelt en fluff man ;) men nu är den i ordning gjord och ut tunnad och kort igen! Fast jag med en stor blåsa på pekfingret av de. Sen åkte vi till ridskolan och jag stog på noblesse -.- hade värkligen igen lust elr ork så blev på ganska dåligt humör redan innan, men bestämmde mig för att göra hon lite extra fin och försöka få mej på bättre humör så hon fick rött schabrak och röds benlindor riktigt snygg blev hon isf. Ridpasset behöver man ju inte ens tala om gick skit enligt mig! Okej vissa stunder gick de la hyffsat men kunde gått mkt bättre! Inte nog med att man redan va på dåligt humör och att ridningen gick skit så finns de vissa människor man stör sig på som inte gjorde saken mkt bättre , så åkte hem ganska direkt.
Men kvällen blev räddad med lite godis och big brother och ponny akuten repriser så nu ska jag sova! Nattsi!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123722.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123722.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123722.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123722.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123765.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123765.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123815.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123815.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_197123844.jpg" class="image">


Nellen! ❤

Började dagen med att åka till stallet med Michelle :D red ett enkelt dressyr pass , och det gick hyffsat bra :) efter de så åkte jag till ridskolan och hade häst skötar skolan och sen vanliga barn gruppen. Efter de red jag och Clara ut , ja på vienna och hon på Jerry. Mysigt! :)

Nu otagga tandläkarn i morrn bitti kl 8 -.- suger! Men så kan de ju också va ibland . I morrn blir de frisera chanelles man och fixa så båda hästarna blir snygga och fräscha !


Örebro!

Nu har jag vart hos Hampus :D han är allt sig lik fast med tjockare mage och lurvigare man! ;) han stog i hagen och käka & kollade på oss när vi kom. Sen skritta vi ut en liten sväng jag på hanpus och syrran på hennes nya islänning funi, fast bara typ i 15 min för hovslagaren skulle komma snart. men de va ju inte de som va viktigast utan att jag över huvud taget fick se han och vara vid han. Är så glad att han är där han är nu , bättre kunde de inte blitt!

Sen åkte vi till hööks och kolla ridstövlar men inga passa eftersom mins ben är för smala -.- men kom iaf hem med ett par John whitaker ridbyxor :) kunde inte bestämma mej mellan blåa elr de svarta med röd logg men tillslut blev de svarta så får de blåa lite längre fram ;) en lyckad dag , både nöjdare och gladare fast 800 fattigare ;( haha! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196786005.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196786010.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196786014.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196786043.jpg" class="image">


Längtar!!!

Va först hemma hos Doris och kolla i deras stall och deras hästar och lite så. Sen lasta vi och sen va vi inne i hästlastbilen och kolla :) sen cykla jag ut till chanelle där Michelle väntade och hade vart så snäll och fixat allt! <3 så de va bara att rida. Red i ca 40 min , både jag och Michelle jobbade mkt på framdeles vändningar i både skritt och trav och de gick bra för bådas sida :) fick några protester , men de får man leva med ;) Sen åkte vi till ridskolan och hade sista timmarna med grönt kort gänget. Fikat och haft as kul! ;)

I morrn åker jag till Örebro för att hälsa på Hampus! :D och även till hööks och lite så :) så nu vill ja bara somna så de kan bli morgon snart! Längtar sååå efter min lilla goding! Får hoppas de går bra och att de inte blir för känslomässigt. Nu när jag väl har kommit över den biten och inte tänker på de så mkt längre.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699753.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196699768.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701003.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196701019.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703395.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703563.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703563.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703563.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703563.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703630.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703630.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_196703673.jpg" class="image">


1 april

Vart i stallet sen 7 till 9 och nu är jag helt slut! Först hade stalltjänsten efter de åkte vi till Eva, mockade fixade hö och foder sen åkte vi yttligare till ett stall , skorpan och chanelle. Gjorde samma sak där och red ett kort dressyr pass på 30 min. Gick jätte bra , och hon blev riktigt fin faktiskt i alla gångarter. Sen åkte vi tbx till ridskolan och släppte in de otåliga hästarna. Och sen stog de hoppning på tur med viktor! Gick ganska bra faktiskt. Han tveka inte på ngt elr titta så speciellt mkt så de har iaf gått framåt. Efter nåra övningar hoppa vi hela banan som gick galant bara att vi kon fel på en linje så gjorde om den sen och då gick de super! Så yttligare en lyckad dag fast nu är jag helt slut körd efter de här dagarna så i morgon blir de en lång sov morgon innan jag åker ut till Doris och ska lasta med grönt kort gänget.
Godnatt!


RSS 2.0