Veckans hiss!




Veckans hiss går till Britney spears parfym , luktar sjukt gott! Flaskan är också jätte söt! Synd att den är så liten och att det bara är 5 ml i den. Men absolut värd att ha! :D


1 dag kvar!

Wihoo! i morrn bitti åker vi till sthlm. Badar går på stan och lite sånt antagligen ska även försöka hitta någon stans att klippa med där borta, behöver få bort de slitna innan jag åker. Sen kl 7 på Tisdag morgon lyfter planet! Fy fan va gött! :D Kmr hända massa skojj där borta, all upptadering om allt kmr så fort jag kommit hem och massa bilder! Så de kmr bli en stor bloggpaus men känns skönt de också ;) Men kika ändå in nån gång , för så fort jag får tillgång till internet så lovar jag att jag ska skriva lite. Brukar ju finnas internet på cafen o sånt! :)



Idag så har ja vart med jennifer hela dan, Härligt! gjort lite olika! :D Sen vid 9 gick jag ut och träffa sebbe sista gången nu på 2 veckor :( Så nu har jag fixat i ordning rummet lite grann. Man vill ju inte städa de första man gör när man kmr hem, så de va lika bra! :)
Bild på naglarna kmr , blev hyffsat nöjd! :)




Nagel fix

sitter med musik och fixar naglarna! Blir bilder i morrn kanske om de blir lyckat ;) Har packat och så idag så nu är resväskan fullpackad. Ska nog köpa en till resväska nere i spanien som jag kan lägga allt jag köper i för de kmr värkligen inte få plats annars ;) Guud va jag längtar, Bloggen kommer stå still i 2 veckor , om jag inte gör några tidinställda får se :)

Rotade även runt i mammas skåp förut och gissa vad man hittar där?! jo en Burberry parfym. :O Man bah när köpte du den här??haha Aja men den tog jag ist! :D Men nu ska jag fortsätta med naglarna!
Pusshej!


Löshoppning

Sov ganska länge idag. Vaknade av att robin kom skrikande med amanda i telefon. Så blev att slänga i sej en macka och cykla i väg till stallet då. Mamma och pappa va på vertinären med Alice :( Hon hade klämt svansen så dom fick ta bort en liten bit och sy :/ Så nu sitter hon i mitt knä och är trött, lilla bebisen! <3
 
stallet fixa vi hästarna , vi skulle löshoppa dom, gick la sådär. Med brumme kom vi upp i 1,20 men Candela va inte riktigt lika sugen så med hon gick de inte riktigt lika bra. Men vi ska göra om de någon dag och ta en häst i taget. Men vi fick några bilder iaf!








Bildbomd med hästarna






Ser helt galen ut haha , men hon var inte så sugen på vattnet










Härlig dag!! Nån dag kmr de upp dom bilderna som hästarna ser som galnast och roligast ut haha!


Underbar kusin man har!

Vid 7 kom olivia , drog ner till stan direkt. Cykla runt och sånt kom typ en cross elr nått och körde as fort och flög av mitt framför oss och hela skiten flög. Skit läskigt! De flög fan gnistor om allt. Han måste fått skit ont och massa skrap sår.... Sen ställde vi cyklarna och gick ist. Gick runt hela stan säkert 5 gånger haha. Såg lite roligt folk ;) Sen åkte vi hem och hämta pengar så köpte vi godis på Hemmakväll så satt och käka godis och prata sen! Så nu har vi lite planer framför oss haha! Haft skit kul i alla fall!
Pusshej!

Finaste!!


Stallet♥

Stallet är det bästa stället att vara på eller hur? :) Red hon en sväng i skogen barbacka. Skulle rida en sväng jag aldrig ridit förut, men kom nog lite fel haha så vi prövade alla möjliga stigar hit och dit men lyckades alldrig hitta rätt så vi tog nån annan konstig väg. Sen när jag kom tbx löshoppa vi diablo. Jätte duktig va han , han hoppa 1,10cm som högst. Tog massa kort med Amandas kamera , men i morrn ska vi löshoppa Candela och Brummelisa så då ska jag nog ta med min kamera också så kmr de ut lite kort här.

Sen gick vi in till korna men martin och hans kompisar haha läskigt :O Aja nu måste jag äta ngt och göra i ordning mej för snart kommer olivia! :)
Pusshej!
 
I vintras!
 nu i sommar


Lite skillnad ?? ;)


borta bra hemma bäst!

sådär precis kommit hem från sebbe så har ätit och så nu så snart blire i väg till stallet. Mysig kväll/natt i går! :) grilla, titta film , spela , ute, och lite sånt. Ja och sebbe gick och la hoss kanske vid halv 5. Vet inte hur jag klarade de men , blev inte mycke sömn inatt heller. Så ska försöka sova massa nu så jag är pigg och fräsch till Spanien. Måndag åker vi!! :D

Sen i kväll blir det att träffa kusin olivia svensson nere på hamnen i kväll. länge sen vi träffades nu så ska bli kul. Hade även tänkt och fixa naglarna och skit och börja packa. & i morrn blire sova läääänge!! :D
Pusshej! 


Hattarevik

Förlåt igen haha! bloggade inget mer i går heller men Julia sov här , sen idag åkte vi till hattarevik. Jätte skönt ställe ligga på klippor och sola och lata sej. Är värkligen huuur trött som hälst sov typ inget i går natt och typ 3 timmar denna natt. Och Snart ska vi till Sebbe älsk och grilla och sen blire nog att jag sover där , elr jaa om de blir ngt sova så i morrn kmr la jag va död elr nått men de går inte de häller för i morrn händer också massa kul. Vet inte hut jag ska hinna med allt , hinner inte ens sova? Men vill göra allt nu innan vi åker, ja åker på måndag.

Men jag lovar att de kommer komma upp ett inlägg om badningen men hästarna och bildbomb på de. Och om Hampus o de...

Men måste ta och duscha , fixa mej , vila lite och sen slänga i mej en monster! Hörs i morrn.
Pusshej!

Härlig bild or what? ;)


Skit dålig uppdatering!

Sorry , har värkligen inte bloggat ngt , men har hänt massa kul så har inte hunnit. Kan ta lite snabbt om i går. Cykla ut till stallet hjälpte amanda när hon hoppa, sen skulle hon hjälpa mej med dressyren gick värkligen skit bra då! Sen cykla jag och amada ut till jula på tandencykeln och skulle titta om det gick och bada där med hästarna. Sen senare va jag med Julia Prata och hade kul sen kom sebbe också! :) 

Sen fick jag reda på massa saker om Hampus så det har hänt massa skit , men vill inte berätta de nu :/

Och idag har vi vart där och löst ut lite saker men de kan jag ta senare ocksåå....

Idag så red vi en lång ritt med hästarna och bada. Red ca i 4 timmar. Men blir ett inlägg senare med massa bilder. Hinner inte blogga mer nu ska ut med Julia så hej så länge!


Sängen nästa

sådär då har man precis satt sej i sängen med datan. Har vart ute med Sebastian en stund. Skönt att få prata av sej lite haha! Inte lika mycket mygg nu i alla fall ;) Ska ta och ringa till en nu, behövs nog pratas lite så vi får höras i morrn!
Pusshej!


Längtar!

Jag och Linnea gick typ och la oss vid 5. Vi smög ut vid 4 och gick till sebbe och träffa han innan han åkte till gbg. Sen gick vi upp vid halv 11 och stack till stan. Köpte en Bh , hårsnoddar , hårnålar , "bra o ha" sakerna lixom! ;) Sen åkte Linnea hem så har inte gjort mkt nu.

Tänkte ta och duscha snart och slänga i hårinpackning och ansiktsmask och bara vänta tills klockan blir 8. Teen mom 2 börjar ju då hihi! :D

Snackade även med Nicklas frantassiev (nicky sthlm) från big brother i går på Facebook. Helt sjukt trodde jag skulle dö när han svara. Så vi hade ett litet samtal där haha! Han är så sjuuukt snygg!! Aja nu ska jag sluta tjata!
Pusshej!



02:15

Sitter här med Linnea och lyssnar musik! Har precis tittat på Hipp hipp hora , fast har sätt den nåra gånger nu men ändå bra ;) Ska försöka vara uppe till 4 för då ska vi ut och träffa sebbe haha om vi inte hinner somna! ;) Men nu ska jag fortsätta vara social!
Pusshej!


Dansa med vapen

Nu har hela dagen gått och jag sitter och laddar med musik. Snart kommer Linnea! Får se vad vi hittar på. Blir nog cykla runt och kolla lite om vi hittar ngt roligt folk, sen får vi se vad som händer! Ha det bra!
Pusshej!


Godmorgon

Gick upp sent i alla fall haha! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tråkigt väder ute men ska nog ta och cykla till stallet ändå. Senare vid 9 typ kommer Linnea! :D Då sover hon här igen, och i morrn skulle vi kolla stan lite grann tror jag. Behöver fylla på med dom här "bra o ha" sakerna!
Pusshej!


Jennifer!

Inte bloggat något idag så nu kmr uppdateringen! ;)Förs cykla vi till Farmor och Farfar eftersom farfar fyllde år. Och som vanligt så hittade ju jag inte mina nycklar så fick cykla på Isabells lilla cykel haha så stjussa jag hon såg nog ganska roligt ut! ;) Efter de stack jag till och nu har jag precis kommit hem.

Vi skulle färga hennes hår så vi cykla till coop extra och köpte hår färg. Mörkbrunt! :D Blev skit bra, själv tyckte jag att det blev as snyggt men skulle nog inte passa i så mörkt :( Aja sen typ käka vi lite mat och sen åkte vi till Hemmakväll och köpte godis.

Sen gjorde vi lite allt möjligt hemma , tog lite kort , suttit vid datan , pratat osv... Ne nu måste jag sova ska försöka komma upp hyffsat tidigt i morgon.
Pusshej!


Mysig natt!

Satt ute på trappan med en mysig filt och titta på åskan till typ kl 3. De va ju mer åska i går natt, de blixtra ganska mycket men bara lite muller. Fast senare så kom de en as stor blixt hela himlen lös upp och världens muller efteråt. Egentligen är jag rädd för åskan, men jag tycker de typ är kul när de är läskigt och man vill mer fast man är rädd haha vet inte vf jag är sånn. Typ skräckblandadförtjusning så brukar man ju säga i ridningen ;)

Nu blir de att duscha och senare träffa Jennifer, så nu får jag skynda på lite!
Pusshej!

I går kväll. Haha galna syskon man har! ;)


Faan!!

Fy fan vad arg jag är nu! Har vart ute och pratat med sebbe! så fick gå ut typ nyduschad utan smink håret ofixat och allt. Rent ut sagt inte normalt för att vara mej!? Hadde mina tränings mjukis shorts på mej så när kl började bli halv 11 - 11 typ kom ju en miljon mygg! Aldrig vart med om så många. Så gissa hur mina ben ser ut nu, jo inte fint i alla fall. Stora jävla byggbett överallt har alldrig fått så stora byggbett förut, tror jag blir galen kliar ju som fan. Blir nog ingen sömn nu. Har bara lust att skrika eller gråta elr nått så jävla äcklig och kliar som as och fult som fan. Fått ett i facet också! Jävligt snyggt! Asså dom är fett stora!! :O Om dom inte går bort snart så dör jag... Nån som har typ tips så att de slutar klia elr nått?

Så därför tycker jag att jag är en väldigt snäll flickvän som offrar sina ben och går ut osminkad och ofixad och allt haha! Aja nu ser jag för jävlig ut i alla fall! Trevligt :)



Orakade sexiga ben ja vet! ;) Bilderna är typ inget mot i värklig heten;O

Aja ska försöka sova om en stund så godnatt i förväg!♥


Veckans hiss...





Franck Provost värmeskydd spray. Hissar den stort , använder den jämt innan jag plattar håret , och rekomenderas till alla som plattar/lockar sitt hår, skyddar så det inte blir lika slitet. Den är inte dyr heller så bättre än den kan man nog inte få! :) vad äre man säger Billigt och proffessionellt! ;)


Veckans Blogg är.....





http://www.bloglovin.com/m/2439547/258054772/fb



Veckans Blogg är Marlene sundström! Kolla hennes blogg vettja!




Top 10!

1. Fest oss mange! http://www.youtube.com/watch?v=xoVRPngoLHM
2. California king bed http://www.youtube.com/watch?v=5tYJATLCyZA
3. Give me everything http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&ob=av2e
4. Loca people http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2CrJRU
5. Where them girls at http://www.youtube.com/watch?v=O4lIio1IUMY
6. The edge of glory http://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ&ob=av2e
7. jack sparrow http://www.youtube.com/watch?v=GI6CfKcMhjY
8. danza kuduro http://www.youtube.com/watch?v=6fjYYEhAffk
9. sweat http://www.youtube.com/watch?v=uE7ygXsOmpo
10. Heatrs in the air http://www.youtube.com/watch?v=7qut9kh06dc


Så de var några av mina bästa! Finns mer om ni kollar in min Spotify :)

Tryck här --> • Felicia •


California king bed

Älskar den låten! Elr vad tkr ni?? :) Senare under dagen kommer en topp 10 lista med tips på bra musik upp! :D

Gick upp hyffsat tidigt idag och åkte i väg till stallet. Red tsm med Amanda. Vi red Marieäng rundan. De gick bra som vanligt :) Först kom de en stor lastbil som Candela blev jätte räd för och fjanta sej haha. Sen hoppa vi diket vid gärdet fast de va skit högt gräs där med det gick! Eftersom de va så länge sen vi hoppa där nu så märke man hur kul hon tyckte de var. Hela hon blev sprallig haha, Sen när vi kom hem fixade fodret o det vanliga & sen kom pappsen och hämta mej.

Nu sitter jag med slingor i håret. Med en sånn här rolig mössa haha! Men de behövdes nu, så skönt att få de gjort sen fattas de bara att gå till frisören -.- Typ kanske 2 dar innan vi åkter till Spanien så ja får bort allt de slitna. Hoppas värkligen inte dom klipper för kort för då dör jag! Hatar värkligen att gå till frisören blir lix aldrig nöjd! Nu den senaste tiden är de mamma som har fått toppa de och så bara , men nu de behövs klippas upp lite börjar bli för jämn långt så får la ta risken haha! Men i spanien blir de ingen plattång och inget sånt som sliter, bara massa inpackningar hihi!

Wopsi nu går tiden i väg så nu måste jag skölja ut de.
Pusshej!

Vienna får stå för bilden! :)


Natti!

Sådär har fixat lite tills i morgon då veckans blogg kommer ut så håll utkik! Var nog bara de jag hade att säga. Nu ska jag ta och krypa ner i min mysiga säng. Hörs i morgon♥
Pusshej!


Grym natt!

Nu har precis Linnea åkt hem , så har städat i ordning lite så nu ser de ut som vanligt igen haha! Gryymt kul har vi haft de, måste göras om! Men nu ska ja ta och göra i ordning mej så vi hörs senare!
Pusshej!


Kvällsbad :)

Nu har vi precis kommit hem från ekudden tog ett kvällsdopp. Ganska varm vare faktiskt! ;) Kmr lite bilder, men nu tänkte vi ta och prata med älskling lite och sen ska vi ta och titta på lite filmer hare gött!
Pusshej!



Hård Kladdkaka!

Linnea kom hit vid 5 , suttit och pratat cyklat runt och självklart till Donken och käkat mjukglass tjocka som vi är ;) Sen när vi kom hem baka kladdkaka. Fast vi åt typ halva smeten haha. Sen in med kakan och så äre ju klart att vi glömmer bort den så den stog där inne i en timme. Sten hård sen haha så blev inte så mycket äta utav den, men mamma gilla den så hon får la 2 st för sej själv haha! Men nu hade vi tänkt att cykla runt på stan lite och kolla läget lite grann, bloggar kanske senare elr i morgon!
Pusshej!


Let's make your dream real

hejsan gott folk! Ställde mobilen på halv 9 i morse men såklart dog mobilen så kom inte upp förens halv 12 i alla fall. Käkade lite mat och sen cykla ut till stallet. Väl där så såg man en ganska stressad Candela i hagen så gick och titta vad de va som va fel, de hade fastnat en låång sån här stacket tråd sak så hon sprang ju runt och blev bara räddare och räddare. Men fick loss den till slut.

Den satt rejält vet inte hur och lyckades men... Sen fixa fodret åt alla tre och tog in hon och fixa i ordning. Red i skogen hon skötte sej jätte fint trots att de va miljontals av bronsar och flugor och skit. Men de va en duva som var väldigt läskig enligt Candela så då tyckte hon att hon behövde hoppa i väg några meter hehe! Sen när man kom tbx till stallet fick man se Amanda och den nya hundvalpen Alvin så söt! Nu har jag precis kommit hem , duschat , fixat mej så nu väntar jag på Linnea som ska sova här! :D
Pusshej!


Veckans blogg??

Tänkte köra i gång med veckans blogg. Det är bara att kommentera att ni är med ,så väljer jag vem som blir veckans blogg på fredag så publiceras de här! :)


trökdag..

Gick upp vid 1 idag, börjar tröttna på mej själv nu seriöst. Hela dan försvinner ju typ , får börja ställa alarm ;) iaf idag finns de typ inget att göra så blir att städa :/ inte så kul men de behövs också ibland. Ska städa nedervåningen också så får man lite pengar haha , behövs ju nu innan spanien. Måste hinna spara i hop as mkt till de ju ;) Sen ikv är de hårinpackning och ansiktsmask som gäller och kanske någon bra film till de. hörs senare!
Pusshej!

haha gillar bilden! ;)


...

Julia smsa och kunde inte i sista sekund, typiskt hon haha! iaf så gick till Jennifer ist där även lollo och alex va. så hade kul med dom. Sen följde vi lollo t bussen och senare stack jag jennifer och alex till gymmet och träna lite. Sen när vi kom hem hade ju pappa vart på rattugglan så tog med en påse godis till jennifer och så titta vi på Teen mom  ;) haha bra vi är , tränar och sen tjockar oss i soffan med godis! nu har ja iaf kommit hem tänkte tänkte ta o spela lite kort med broschan sen blir det att sova.
Pusshej!


Bäästis!

Snart kmr Julia, får se vad vi hittar på inte direkt toppen väder ute. De har typ inte vart någon riktig sommar alls i sommar , typ några dagar bara. Fyy vad man hatar sverige ibland... Längtar skiten ut mej till Canarieöarna. typ 2 veckor kvar? Ska bli grymt kul och träffa min riktiga Morfar som bor där som jag typ inte träffat på 5-6 år nu. Ska även försöka hitta nån som kan gästblogga här i 2 veckor då så om de är nån som vill kommentera gärna då :)
Pusshej

Vienna får stå för bilden! ;)


Mys!

Inte hänt ngt idag så har inte bloggat något. Eftersom broschan har kommit hem så prata vi lite i morse och dunka musik som vanligt. Senare mot eftermiddan tog en dusch och stack till Sebbe :) Titta typ 3 filmer haha , satt vid datan , musik , och prata o sånt där...Mysigt , har precis kommit hem nu. Känner mej lite halvt död så tror ja ska försöka sova.
Pusshej!


Puss på er!

Statstiken blir bara bättre och bättre! Kul att så många läser den! :D Träffa Julia lite förut , cykla runt på stan. Såg några fräna killar haha som kansta typ kastanjbollar på oss när vi cykla förbi, Blev inte träffade iaf annars jävlar hade dom fått tbx! haha! Sen hemma satt vid datan som vanligt och babbla typ...

Förövrigt så saknar jag min älskling inte träffat han på jätte länge nu :( oså åker han bort hela veckan nu också, Wihoo! Värkligen. Men på Lördag äre prick en månad så får se om vi hittar på ngt kul då! :)

Hade bra Pusshej!


örebro

kom precis hem från örebro. Vi hade så tråkigt här hemma så vi åkte i väg lite. Gick på lager 157 köpte en blå "pippitröja" elr va man nu kan kalla de för ;) Sen gick vi inne i stan lite och kika på olika saker, Sen åkte vi till max och käka och sen till Marieberg fast de stängde om en halv timme men han inskaffa mej 2 luvtröjer från BikBok! :) Får se om ja hittar på ngt ikv ska gå och ta en dusch nu iaf
Pusshej!

Konstigt nog men saknar dej!

Saknar dej broshan, tkr du får ta och komma hem nu! En hel vecka elr vade nu har gått känns som 1 månad utan dej. Dööö trisst här hemma utan dej så kom hem nu! Ingen att bråka med bara den andra jobbiga skiten ;) , ingen att dunka musik tsm med , ingen att reta upp mamma och pappa tsm med ,ingen att prata och skratta med på kvällarna, ingen att dampa runt med.Dina högtalre står inte tyst iaf dom dunkas för fullt åt dej. Låter sjukt att sakna sin brosha menmen har man världens bästa broscha så har man!:D


Jävligt desperat inlägg men så äre;)


Bilderna!

 










Så de va 10 av 465 bilder ;)






Va också och hälsa på Hampus den dan så kmr en bild från de också! :)


Tältövernattningen

Ja och Julia åkte dit vid 2. I början var de bara lite "lekar" och skit sen framåt 4-5 körde vi vattenbrännboll och vatten krig. Sen Grilla vi korv och åt, sen gjorde vi typ allt möjligt titta på en hoppkurs , spela kort , ringde heta linjen haha ne men massa saker. Sen körde vi yttligare mer "lekar" sen va de lite fritt typ så vi gick typ genom ullervad och typ och körde "dra repet på vägen" haha för bilarna.

Man står på varsin sida av vägen och låssas att man drar ett rep då stanna dom flästa bilarna haha as kul , körde de på moholmsvägen typ vid 11 , alla bilar gick på de :D Sen när kl började bli mot 12 va de lite spökhistorier inne i tälten läskigt men kul. Sen när vi hade lagt oss så kom ju självklart en och försökte skrämma oss o man visste ju värklogen inte vem de va :)

Nästa dag vakna vi 7, städa i ordning, åt frukost. Sen körde vi gymkhana vårt lag vann på Jerry ;) Sen skulle Prince säljas till Maria så blev ett sista hejdå till han va lite jobbigt att se när han åkte faktiskt men han kmr ju få de jätte bra och slippa ridskolan.. Sen när jag kom Hem vänta på Jennifer och sen åkte vi i väg till Candela så fick hon ta kort kmr massa bilder senare.

Efter de så käka vi pizza och köpte massa godis och satt i hennes husvagn och prata och satt vid datan. Sen när jag skulle åka hem blev ja geting stucken :O Skulle resa mej upp och stack till som fan i foten så rammla en geting ner på golvet sen så antagligen så har den suttit på min fot där ett tag fy fan va äckligt. Gjirde ju as ont , jävla getingar. Aja nu ska jag inte babbla iväg allt för långt, sitter fortfarande i "pyamas" och kl är 20 i 3. Måste ta och göra ngt nu
Pusshej!












inann Prince åkte..


...

All updatering kmr imorrn med massa inlägg och bilder! Ses i morrn puss & kram!

Natten

åkte ju till Julia i går elr aa hennes mormor ;) Dom hade huset för sej själva så de va lite små läskigt där haha hosthost. Vi typ satt o prata i 3 timmar haha vi kan värkligen prata hur länge som hälst ;) Sen när kl började bli mot elva och jag skulle åka hem kom vi på att jag kunde sova där fast vi inte fick de för julias mamma för ngt vet inte vf.... men så ja stanna kvar där över natten i alla fall, ingen märke ju ;). Så vi bärde in massa sängar i samma rum. Vi ville ju lix inte ligga ensamma i ett rum;) As läskigt juu!

Så de hållde vi på med typ 1 timme haha! Sen när jag och Julia stog där inne själva utan Clara så flög fönstret upp och jag skrek och sprang fyfan asså va rädd man blev. Trodde de va clara med de va de inte, de hade typ vart halvt uppet haha. Sen somna vi kanske vid 3 och vakna kvart i 12. Så då blev de slänga på sej kläderna och cykla hem direkt. För skulle va på ridskolan kl 2. Jag och Julia ska vara med på tältövernattningen så kmr på eftermiddan i morrn så bloggar nog antagligen mot kvällen. Men nu måste jag packa
Pusshej!


Queenen!

Cyklade ut till stallet ,fixa fodret och tog in &  börja fixa hon. kamma ut svans & man noga osv. Sen släppte över Casino och Diablo till andra hagen eftersom jag skulle rida i den hagen dom stog i.  Det gick jätte bra idag red dressyr. Jobba volter , skänkelvikningar , fattningar i form från halt till trav , halt till galopp osv.... Sen tog lite bommar och trava över gick galant de med. Sen satte jag upp en 50 hinder typ...

Kände stor skillnad på hon mot va de va förut, altså träningarna har gett resultat! :) Så de hoppa vi några gången , hon hoppa med flyt och jätte fint ingen tvekan elr nått skillnad mot förut. Sen skritta av på grusvägarna och klättra lite grann. Sen putsa sadeln , tränset , stövlarna så nu är de snyggt & fint! :)

Sen skura och dömde badkaret och fyllde nytt vatten och sen släppte ut och sen cykla hemmåt. Så nu har jag fixat mej så ska dra i väg till Julia :D får se vad vi hittar på för kul. Bloggar sen
Pusshej!

Trötter! ;)

Promenad??

Godmorgon på er sovit gott? ;) Ja ligger fortfarande kvar i sängen men måste ta o gå upp nu. Hundarna måste ju ut , hemma själv så då blire ju ja som får göra de. Funderar på om jag ska ta en långpromenad så även ja får röra på mej elr om ja bara går en liten snabbis ;) Idag blire stallet efter maten och efter de blir de Julia förhoppningvis. Saknar Lilla Julia ju , inte träffats på as länge, men nu har vi bästämmt att de ska bli ändring på de! haha aja ha en bra dag!

visst är hon sööt?? :D


Bra ändå

Kvällen slutade bra ändå ;) Jag tog med syrran till Netto så köpte vi massa godis, Sen låg och götta framför tvn, Room raiders och Teen mom 2 :D Senare runt elva stack jag ut och träffa älsklingen , va ett tag sen nu ;) Mysigt som vanligt så stog och prata en stund. Fast jävla massa myggbett fick man , minst 6 ? -.- Aja sen när ja kom hem slänge mej i sängen med en film. Date movie blev de rätts så bra faktiskt! ;)


Snabbt inlägg

Åkte ut till Candela red i skogen, gick bra, mycket bronsar o skit så hon va väldigt okoncentrerad. Orkar inte skriva så mkt mer.. har döö tråkigt , finns de inga roliga människor som vill hitta på ngt elr?? Aja, kanske kan åka til affären och köpa lite godis tills tills ikväll som ja kan ha till Teen mom 2. Får se hur kvällen slutar.
Pusshej!


Täcke & kudde

Ligger i soffan med täcket och kudden. Tänker nog ligga kvar här fram tills maten och götta mej framför tv och datorn :) Senare så ska jag cykla ut till Candela , tror de blir en barbackaritt ut i skogen :) Men nu ska ja fortsätta titta på Cheaters..
Pusshej!

Böter?

Haha , hörde på tv från nyheterna som pappa titta på att de har kommit en ny lag. Omg säger ja bara. Nu kmr man tydligen få böter om man slänger en burk elr ngt liknande på gatan. Typ att man skräpar ner... Man kunde få böter på 800 för de! Herregud va töntigt, elr tycker jag iaf. Så nu får vi absolut inte slänga ngt på gatan då får ni böter haha. Så "barnsligt" Ingen kmr ju att följa dehär , om de inte finns en soptunna elr va de heter så äre klart man bara slänger de elr? aja såäre...



Data Lina!

Åkte ut men pappa till Candela och gjorde fodret och hämta min hjälm o mina stövlar så åkte vi vidare till Hampus :D Skulle rida han lite idag. Han var precis som vanligt som en gosig liten nalle björn ^^ Red en runda skritta mäst för hon hade ridit ganska hårt i går men tog lite trav och lite galopp. Han krångla inget gjorde precis som ja sa, fast krävde inte så mkt av han ville lix inte börja bråka då den stunden man är där , så lät de va ;) Sen efter de kom mamma o pappa och hämta mej så hälsa dom också lite på Hampus så åkte vi till Farmor och Farmar en stund sen ;)

Sen när vi kom hem så kom Orre och Lina från Gbg. så frågade Lina om hon kunde titta på datan så nu är mitt internet fixat :D As gött! men nu ska jah sluta tjata..
Pusshej!


En ny säkerhetsväst kanske?

En helt ny säkerhetsväst kanske vore ngt? Strl S.
Intresserad? Titta in här då..http://www.tradera.com/Sakerhetsvast-HELT-NY--auktion_302364_135975226



Så duktig såå!

Eftersom jag inte hade något att göra cyklade jag ut till stallet vid 8. Tog in hon och börja göra i ordning hon.Red i "ridhagen" jobbade på volterna, skänkelvikningar, galopp om byten,Tempo växlingar,  över bommar och lite sånt. Det gick värkligen huur bra som hälst. Hon gick jätte fint och lyssna jätte bra. Tror alldrig hon har gått så bra med mej förut. Men som sagt var , vi börjar nog hitta varandra lite mer nu :) Sen skritta jag av ute vid grusvägen och gick till klätter stället och klättra upp i trav. och sen skritta vi hem igen. Fixa hon och sen släppte ut hon i hagen o sen cykla jag hem. men måste dra nu.
Pusshej!


9 juli

gick upp vid typ 11. såg att repriset från Teen mom 2 gick då. Men självklart så vare ju bara 10 min kvar -.- aja hann ju se lite ;) Sen käka lite mat och sen kom Farmor & Farfar hit. Pappsen fyller år så blev tårta och massa fika :) Sen när dom hade åkta , åkte vi ner till Sandviken & nu har vi precis kommit hem så nu startas grillen där ute. Vill hitta på ngt i kväll men inga är typ hemma så får se vad som händer ;)
Pusshej!


Some love one
Some love two
I love one
And thats is you.


Diablo (a)

Åkte ut till stallet men Amanda hade redan ridit elr hon red när jag kom ;) så red lilla Diablo ist ;) Red Marieäng rundan, gick bra han stanna på några ställen och vägrade att gå frammåt, och skyggade för lite små saker. så sööt är han ;) Sen på den långa rak sträckan tog vi racer galopp haha de tyckte han va kul. Sen låg de några små stockar på vägen som vi hoppa. Sen när vi kom hem var han svettig så han fick en dusch. Sen var de bara att trampa hemmåt igen...

Så nu har jag duschat ätit pannkakor med massa socker, fixat naglarna , lagt i hårinpackning. så nu fattas de bara en bra film och lite godis. laddat ner typ 6 st ;) får se vilken som blir klar först!
Pusshej!


Clearrounden

Kom dit vid halv 4 typ. Gick och hämtade Vienna i hagen, sen var de sammling. gick banan osv... Sen börja jag göra i ordning hon och sen när de var klart titta jag på alla andra. Kan säga att de var sjukt varmt. höllde på att dö ett tag känndes de som;)

Senare efter typ 2 tim börja jag rida fram, hoppade några skutt på framhoppningen och sen blev de våran tur. Gick bra på 5 hindret tveka hon lite men de gick :) Blev felfria där :)

Sen gick runt allt och skritta typ i 5 min. Sen in på framhoppningen igen tog typ 1 på räcket och 2 på oxern. Sen in igen och då gick de hur bra som hälst. Allt gick flytande och hon hoppa jätte fint och hon blev lite extra pigg hihi så söt är den ponnyn ♥ Sen fick man några varma ord av malin efter rundan sånt som man blir så glad av elr hur? så blev ju felfri på 70 med. Skit nöjd!




B Ä S T A  P O N N Y N  S O M  F I N N S ! ♥


Damp!

Allt dampar! får blogga från pappas data igen , får inte i gång internet på min. och de går inte lägga in bilder på den här datan från mobilen heller så kan inte lägga upp några bilder, o då äre ju sjukt tråkigt att blogga och för er att läsa! Men ska försöka fixa allt i morrn. så skriver ett inlägg om tävlingen i morrn kan ju börja med att säga att de gick as bra men mer får ni veta i morrn. Godnatt på er!

MTV!

Är hemma själv så startar ju självklart hemma bion och sätter på MTV där det allt är bra musik så nu dunkas de här! :) Tävling idag ju , TAGGAD! :D blir 60 , 70 idag med , så hoppas de går lika bra som förra gången. Vill ha nån som kan ta lite kort men finns typ inga :( Men tänkte gå och putsa stövlarna snart för dom ser ju hemska ut haha! Sen måste jag gu ut med vovvarna igen och laga mat innan jag åker , och fixa lite sånnt-.- Hörs senare!
Pusshej!

Diggar bilden! ;)

Awsome day

Fört cyklade jag  i väg till stallet.(Candela) Red marieäng rnundan gick jätte bra. På en galopp stäcka öka vi så hon fick springa av sej. Man bara kände hur kul hon tyckte att de va! :)Sen när ja ridit klart fixa allas foder. och fixa lite annat.  , sen hemmåt igen! nästa vecka åker amanda i väg på läger i en vecka så då blir de dit varje dag , Härligt! :)

Sen när jag kom hem blev de duschen och sen stack jag och mamma till skövde commerce igen haha;) köpte ett par svart shorts ett par vita lika dana ;) Vanliga jeans, ett linne , en tröja :) sen när jag kom hem kom Linnea :D så vi prata , va ute. Cykla runt med Robin och älskling! Sen skulle ju ja och linnea självklart t donken som vi altid gör:D så cykla dit och satt där och prata i en och en halv timme haha!

Sen hem , hon sminka o fixa håret på mej och robin haha sååå sköönt ;) Men nu tänkte jag ta och kika lite bloggar och sen sova. kan inte lägga upp ngr bilder för har pappsens data för mitt internet cp -.-
Pusshej!


segt som vanligt

bloggar senare! är med Bästa Linnea nu ! :*

Commerce!

Stack ju till Jennifer ganska fort igår så har inte hunnit bloggat ngt alls typ.... Iaf hemma hos henne sov vi ju i husvagnen. Mysigt! :) Sen på morronen va de tänkt att vi skulle komma i väg så tidigt som möjligt med bussen. Men jag var ju lite seg med att komma upp från sängen hehe så de blev lite senare ;) Sen åkte vi i väg till stationen typ 25 minuter tills bussen skulle gå. så vi fördrev tiden lite i våran lilla stan! ;)

Prövade en tröja men den va inte så bra, men sen glömmde jag mobilen i omklädnings rummet *typiskt mej* Så sprang och hämta den och sen gick vi till baka till bussen och köpte dricka sen hoppa vi på och åkte i väg! Hitta jätte mkt snyggt , men kunde inte köpa så mkt för va tvungen att spara lite pengar till Spanien också ;) Men blev lite grann i alla fall :)

Tröja från JC
T-shirt från Bikbok
Linne från Bikbok

Om ni vill se dom så får ni kommentera ;)

Sen gick vi till stationen vid typ 2 och fick vänta i 5 minuter sen kom bussen. Men väl inne på bussen så hitta jag inte min mobil igen! asså seriöst börjar tröttna på mej själv nu! leter jämt efter den jävla mobilen! Iaf så fick gå fram till busschafören o sa..." ehm jag tror jag glömmde min mobil på bänken där inne" guud va pinsammt, men han va snäll och öppna så jag kunde gå tbx och hämta den. Och självklart låg den ju där på bänken helt själv! haha. Sen när vi va framme åkte vi till macidonken och käka. Chicken nuggets så klart! hamburgare går ju inte äta där iuuhhh!

Sen vet ja faktiskt inte vad vi gjorde men vid 6 åkte vi till gymmet och träna lite och sen hem o la oss framför tv & vid 11 åkte jah hem. Men godnatt på er nu! 
Pusshej!
 

Tjenare!

kom nyss hem , har vart med Amanda på fälttävlans lägret och tatt massa kort osv. Men hinner faktiskt inte blogga så mkt mer nu om dagen måste springa in i duschen för snart kmr Jennifer så ska vi packa och sen drar vi till hon och slaggar i husvagnen. Och i morrn åker vi till skövde för lite shopping!
Pusshej!

Hästarna

Har precis vart och kollat när dom släppte i hop hästarna , gick jätte bra. Fick ett litet bett på rumpan av Nerica bara ;) Men han bara gick i väg haha. Så snäll är han ! Han har de jätte bra där borta , men de ända som är jobbigt är att se andra hålla på med han , lix sånt som jag brukar göra. Men jag vänjer mej nog, hoppas ja. Har fixat med massa kort och ramar idag , fattas bara ett kort som ska fixas sen ska allt upp på väggen , blir nog skit snyggt!
Pusshej!

sådär

morgon igen nu då.kom upp lite tidigare än vanigt, halv 10. För de va nån nere i mitt rum och försökte få upp mej genom att dra av mej täcket. Men gick inte upp för de, men nu är ja iaf uppe :D Idag ska till Hampusen! :D vi ska släppa ut han med dom andra hästarna idag :) Innan de ska vi till Jula loppisen , haha ja ni läste rätt "loppis" haha men de är ett ställe dit jätte mååånga går typ mäst för att träffa folk o så. Och ända sen vi bodde i Ullervad (Rörsås) så har vi åkt dit, Fast åker ju dit för o träffa lite folk så får se om man hittar nån rolig! ;) Men ska nog ta och göra i ordning mej nu.
Pusshej!

Häst rummet fixat!

Gick bra med Candela idag :) Jag och Mandis red i ena hagen, dressyr. Gick bra för båda. Tyckte faktiskt Candela gick ganska fint med mej , trönade lite galopp ombyten, skänkelvikning , volterna osv.... Sen bytte vi så jag red Brummelisa och amanda candela. Hon tog några skutt med hon och man ser srot skillnad på hon nu efter all träning med hoppningen. Såg mer sammar arbetsvillig ut och hoppade mer med flyt och jätte fint.

Sen trava & skritta vi av lite vid grusvägen. Sen duscha vi av dom :) Senare kom pappa och hämta mej så cykla alla t Hamnen och tog en glass. Sen fick jag någon ide när jag kom hem att jag skulle fixa "hästrummet" Blev skiiit bra! Glömde ta före och efter bild ,, elr aa efterbild tog ja ;) ni skulle bara sett hur de såg ut inann. Hälften va bara skit sement saker , lamor , ramar , plastjulgran haha, och maaassa massa skräp och mina saker låg typ i lådor men nu är allt fixat!




Dåligt kvalite'

godmorgon

Nu är kl 12.36 men jag ligger fortfaarande kvar i sängen... Men nu ska jag faktiskt gå upp! Idag blire candela , har inte vart där på jätte länge men nu ska de bli ändring på de! så får se vart jag rider men de får ni reda på sen. Nu ska jag ta och gå upp så vi hörs sen!

Kvällen..

Åkte iväg och hämta Hampus och sen iväg till de "nya" stället. På vägen dit känndes de jätte jobbigt men så fort vi va framme och såg allt och träffa personerna så känndes de mkt bättre direkt. Gick runt lite med han där så han fick se sej om. Sen tog vi in honom i stallet och dom 2 andra hästarna så dom fick hälsa lite innan vi skulle släppa i hop dom. Och gissa vilken den ena hästen var, joo Nerica från ridskolan som stog där. Hon som ägde stallet hade nerica nu , jätte trevlig va hon. Och guud va fin hon va och mycket mycker gladare! Jätte kul och se, så hoppas hon och Hampus blir bra kompisar :)

Sen släppte vi ut han i en annan hage där han ska få gå i 2 dagar brevid dom andra hästarna så dom får lära känna varandra innan , går även 2 får med han hihi gulligt ;) Sen bärde vi in alla saker , och skrev lite papper o skit, så åker tillbaka på söndag när vi ska släppa i hop dom :)


Nerica:)



Mollan & Nerica :)

Hemma

sry, updaterade inget i går men sov hos sebbe så aa ;) Ialla fall , vi gick och hyrde film , Heard brekars tror ja den hette :) Den va la gansla bra ;) Fast va typ as trött så halv sov typ haha. Men vi hade jätte mysigt! Sen skulle vi försöka sova när kl var typ 2 kankse? fast vakna flera gånger haha så blev inte så mkt sova var skiiit varmt :O iaf sen gick vi typ upp vid 12 halv 1 kanske och käka pannkakor :) Sen lite senare drog ja hem , ska snart till stallet och lasta Hampus så ska han åka i väg :( Men de kmr nog bli bra! :) Dom ska ha han på foder en tid, och efter den tiden så ska vi bestämma oss om dom ska köpa han elr inte. Men nu kmr lite bilder från i går inte dom bästa men tagna av en 7 åring ;)

Hällarna , ja vet. Men blev ganska stor skillnad att rida barfota än med sporrar så därför blev hälarna så





kommer alltid att älska dej min älskling! :')

RSS 2.0