Tagga stalltjänst dååå!

Haha japp! Blev typ inger ikv, men ridningen gick jätte bra vi red dressyr ist för vi fick inte på broddarna för skorna va cpade typ.. Iaf han gick super men vi har fortfarande massa kvar att jobba på! Sen efter allt så åkte vi och mötte Sammy och lånade hans busskort, och så kom Michelle och Emelie senare också så vi blev kvar till typ halv 11. Men nu ska Ja försöka sova så ja är pigg och glaa tills i morrn!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_50412cc9ddf2b356cb000e3a.jpg" class="image">


Fredag! :D

Den här veckan gick för dundrans fort måste ja säga! Ikv har ja lite olika planer så vet inte hur den slutar och helgen är fullspäckad så kmr bli lite sömn... Sen blir de terränghoppning med årseleverna, kmr hem runt 9 och antingen så åker vi iväg till Skövde då till mat festivalen elr så ska vi nån annan stans, secret place ;) elr så blir de bara vara hemma och lägga sej i tid eftersom jag har stalltjänst så måste upp halv 7 i morrn bitti -.- surt! Så vet inte hur ja ska göra men... Så Har jag isf stalltjänsten till 4 i morrn och sen hem görs i ordning sej och sen blir de festivalen och sen upp tidigt igen söndag morgon för då äre idrottslyft träning! Japp kmr va död helt enkelt, men nu ska ja äta och lite skit och sen dra mej mot stallet.


Orkar inte....

Orkar egentligen inte skriva.. Men vana och man känner sig tvingad typ haha nästan som tvångs tanke, skojjar inte. Aja skit samma ridningen gick iaf jätte bra, hade markarbete med massa olika bra övningar. Så nöjd över lill killen! Sen tog ja och Michelle lite kort ute också... Sen lite senare åkte jag och Julia hem på moppen, stannade utanför ug en stund och prata med Sammy... Sen kom jag hem blev på dåligt humör,sur och arg! Och dessutom vill ja ha mina pengar också behöver dom nu! Jävla pengar, bara problem hela tin!
Aja ska gå och dö lite nu, fast bara över natten så de Lungt, och i morrn taggas terräng om vädret tillåter! :D


Snabbt

Red Nicki med på hoppningen idag gick rätt bra faktiskt. Sen hade ja barngruppen och allt de där, va kvar med Sandra och kvällsfodra och släppte ut hästarna. Sen hem, åt och sen gick ja ut och träffa Sammy en stund och prata och sen kom Jennifer också. Är iaf as trött nu så ska la sova snart...


Godnatt

Vart rörig dag idag, vart utan telefonen typ hela dan också Sammy jäveln, som alltid ska jävlas! Så slösa 2 extra timmar i skolan på att få min telefon så kom hem typ 5. Och fick ändå inte tbx den, sen åkte ja och mötte Linnea vid stationen så pratat massa med hon och käkat kladdkaka.. Sen åkte hon vid 9 typ och senare kom Sammy gående ute i regnet med telefonen till mej haha stackarn! Iaf nu ska jag försöka sova och i morrn har vi vollyboll turnering så inga lektioner! (y)


Slö dag...

Trök dag idag... Först skolan och i mellan de till tandläkarn, gött då slapp jag spanska. Sen gick resten av dan rätt fort, sen bara vart hemma. Göttat i mjukis kläder, Farmor va här en sväng med lite fika också gottgott! :) och nu mot kvällen så blir man sådär rastlös igen och vill göra ngt... Nu ska ja iaf vänta på att ensam mamma söker börjar älskar programmet haha..


Svar till frågestunden

Oskuld? : nej....
Har du blivit sådär skit full någon gång? : ehm... beror på vad som menas med skit full men kan inte påstå att jag vart de har för de mästa alltid haft koll på vad jag gör osv... har inte direkt haft så att jag inte kmr i håg ett piss. Och det är jag bara glad över :)
Hur länge har du känt jennifer? : Sen 2an, så i 8 år nu! Jag är över glad att jag har den tösen, världens bästa! ingen jennifer ingen felicia så är det bara :)
Hur länge har du ridit nu? : hmm svår fråga faktiskt kan inte svara på exakt hur många år för har hållt på i perioder typ... har alltid haft hästar och intresset runt om mej sen jag var mini liten, släkt med hästar och sånt där.. sen började jag la på ridskolan när jag var ca 6 och då började jag och slutade typ hela tiden haha hade ett uppehåll från ridskolan sen i ca 3-4 år då jag höll på med konståkning oc hsen när jag var typ 11-12 så började jag igen och sen dess har jag hållt i gång hela tiden med både ridskola, medryttar hästar, egen häst...(inte egen nu)
Vad är det bästa du vet? : självklart hästar ridning och allt runt omkring "hästlivet" och sen JENNIFER! alla roliga dagar,kvällar,nätter med kompisar!
Är du och Sammy tillsammans? : Nej det är vi inte! bara bra kompisar (bästa killkompisen) och min lilla söt sammy! :')
Har du rökt nån gång? : Ja tyvärr...kan hända i bland men abslout inget jag är elr skulle kunna bli beroenda av!! 

Gurls want have fun

Tjuleloo, kul kväll natt men roligt folk! Var först nere på stan lite med asmir Simon Sammy Isak jp och Ah dom vanliga typ... Sen senare åkte ja Jennifer Sammy Ibrahim hem till Sammy och senare kom asmir och Simon också galet kul typ! Så vi gick la inte och la oss förns 6-7 så inte många timmars sömn så rätt seg nu typ och om en halv timme ska ja i väg på kalas för lilla kusin så måste ta och fräscha till mej lite nu... Juste svaren på frågorna kmr sen, så sista chansen nu att fråga!!!
Lite sådär små söta bilder...


Fredag!

Vart en as gö dag idag, först skolan som va rätt Chill.. Sen årselevs ridningen, hoppade Viktor och de gick inte alls bra... Orkar inte gå in på detaljer. Men han har inte hoppat på länge och inte ja heller så aa det blir la bättre. Sen kom Jennifer hem till mej vid halv 10 så åkte vi ner mot stan och då träffa vi Michelle och Emelie så prata med dom en stund och när dom åkte så va vi med Sammy asmir och dom och lite senare åkte vi bil med limpan och Isak. Oså kom de typ nån redbull bil som dela ut gratis redbull as gött! :D sen bara chillat i gungorna typ resten av kvällen, sen gick vi hemmåt tog fan as lång tid Osen trilla vi in i nån jävla buske bara för att Sammy är ett klant aschel... Sen så snäll som ja är så sjussa ja hem han på cykeln halva biten, snäll tjej här! :) aja nu ska jag ta och sova snart godnatt


Åskaa

Fy fan va de åska nyss elr ;o så har fått suttit här i typ 2 timmar nu och väntat på att de ska sluta så ja kunde duscha elr åtminstone tvätta händerna eftersom ja vart i stallet haha! Men värsta forbin för de när det Åskar tror typ att blixten slår ner och då kmr de stöm åta helvete haha.. Men börjar ge sej snart tror ja..:) red min lilla Vickan slickan idag. Han var jätte fin för de mästa och han va rent ut sagt underbar haha! Så tagga Klubb dressyren i oktober ;) sen åkte jag och Clara hem i spö regnet med moppen mindre mysigt så kom hem pisseblöt -.- hoppas på bättre väder i morrn och över helgen....


Söövaaa<3

Skolan sög, schemat va iaf rätt ok slutade typ runt 2 alla dagar utom torsdagar och då slutar vi 10 över 3 tror ja de va... Vart as trött idag , natten va fan värsta på länge! Var pigg som fan, rastlös och sen lät de massa äckliga läskiga ljud och de gjorde ju inte saken bättre haha liv rädd fan! Så somna la runt halv 4-4 typ oså vakna ja halv 6 utav världens jävla tränings värk.... Efter skolan så blev de stallet, barngruppen kul och träffa barns igen :) fast mindre kul att ha den själv så får ju mocka,sopa , kratta hela stallet själv vilket tar massa tid! Red även med på nobless i vuxen gruppen, hade markarbete. gick som de gick får man la säga började hitta hon lite mot slutet... Tränings värk i armarna lär ja ha i morrn iaf..!! Men nu ska jag försöka sova och försöka få lite mer timmars sömn i natt


Time for school!

Nu kilar jag och Jennifer i väg mot skolan! Sovit som en Gud i natt! Elr inte, 2 timmar! Yeah...


Every summer has a story...

Sista dagen på sommarlovet idag då :( upp tidigt i morrn och i väg till skolan. Sämsta känslan ever! Men ska bli skit kul och träffa alla kompisar igen, och den här terminen ska de hittas på massa bus i skolan! Sista året på tuna ju. Sommarlovet har iaf vart de bästa hittills, hänt massa och massa har förändrats och lärt känna massa nytt folk! Hänt både bra och dåliga saker men mäst bra faktiskt ;) så nu äre bara vänta till nästa lov!
Idag elr aa ikv så spendera vi dom sista timmarna med Isak, Tommie, asmir, jp, Alex, Simon, Amanda, Jimmy, Ibrahim tror de va alla haha go kväll iaf :)
Glöm inte frågestunden, fråga på precis vad som hälst svarar på allt! Svarar på frågorna till helgen :)
Godnatt på er och hoppas ni är lika taggade till skolan som ja är haha!


Chill kväll

Åkte t Jennifer vid 8 så kollade vi ensam mamma söker, va ju en kille från Mariestad med där, rätt tufft! ;) iaf sen åkte vi ner mot stan och då träffa vi Isak och samtidigt kom Malle så då åkte vi med han hem och chilla där göttgött. Och nu är ja hemma och nu tänker ja sova för jävla bra och länge i morrn, sista natten och morgonen på lovet ju! Godnatt på errr


Godmorgon

Vakna precis, går kvällen blev perfa, Jennifer kom hem så vi va ute och prata massa oså och sen ringde vi Malle så kom hon också :D så vi satt och prata massa och sen kom Isak och Jerker prata lite med dom och senare kom Sammy Klas och sen Emelie och Michelle haha. Aja blev en bra kväll, och ikv blir de nog lika dant :) nu ska jag ta och käka lite frukost och sen duscha så får ja se hur dagen fortsätter


hejhejhejhejhejhej

Har inget att blogga om typ så vet inte Vf ja gör de men har absolut inget att göra! Sitter och väntar på hemma gjord pizza typ yammii! För övrigt så saknar jag Jennifer som in i helvete! Inte träffat na på över en vecka typ? :o allt känns jätte tomt, min andra halva är borta typ haha. Ne men didilidoris nu får du ta och komma hem så allt kan fortsätta som vanligt, gå timlånga promenader och bara prata, va ute på kvällarna och allt annat kul hihi nu låter de som ja inte träffat dej på typ flera månader elr nått men seriöst känns som evighet, dagarna är typ meningslösa gör inte ett skit! Sen tkr ja även att sommarlovet typ kan va 2 veckor till finns mer jag vill hinna göra..... Ne nu tror ja pizzan börjar bli klar för nu luktar de gottgott...


Frågestund

Sådär, nu är det bara fråga på om vad som hälst och vad som hälst, svarar på allt!


Bästa kvällen med bästa folket <3

Japp, går kvällen var helt enkelt bäst! Hade typ avslutning för Matilda och Meri. Red först marieäng med alla , 16 pers va vi som red as kul! Viktor skötte sej också bra han va bara lite spänd och på tåna men de släppte senare. Sen grilla vi och satt ute och prata och hade as kul... Sen tog vi moppen och åkte runt och lekte lite typ och sen käka vi kladdkaka haha! Och sen mot 11 typ så åkte vi hem. Så då åkte jag och Olivia runt lite på stan också och där träffa vi Malle och Jimmy lite och sen åkte vi hemmåt och då mötte vi Emelie och Michelle så då åkte vi tsm med dom och sen blev de massa prat igen, älskar er tjejer <3
Just nu ligger jag och kollar tv och senare blir de typ att gå på bröllop. Frågestunden kmr sen :)


De bara är så..

Chaachaa bloggheeen! Haha Ne skojja bara, elr gjorde ja? Haha Ne men så fult med sånt där Hahahah..!!
Just nu har jag döö tråkigt men är iaf på bra humör och det är ju bra? Elr va säger ni mina miljarder tusen älskade läsare? ^^ haha Ne nu tycker ni säkert jag är dum i huvudet, de är ja inte lovar är bara lite glad :D fast vet inte varför, antagligen för att jag har vart i stallet och vart med underbara vänner, måste va därför ;) har ju vart hemma nu i flera dar och är typ full av energi elr nått haha! Iaf mer till de seriösa nu ;) skit skönt att få komma i väg iaf, fast fick ju inte rida, fick typ en dampande Sandra på mej när jag kom typ den första meningen va , va fan gör du här du ska va hemma! Haha snällt! Aja hon menar ju inget illa haha. Iaf så fick kolla på när alla red och ta lite kort ist och sen åkte jag Michelle emelie och lekte med moppen lite haha och sen till huset och träffa Sammy så va vi där hitta en ny dör som gick typ till under huset as äckligt så den dörren ska upp nån dag!! fy fan kmr dö kanske ligger typ lik elr nått där nere ;o Ne så farligt får vi hoppas att de inte är ;) Ne nu ska jag ta och sluta bara babblar i väg på massa så nu blir säkert de här inlägget jätte långt och ingen orkar läsa mina intressanta inlägg haha! Aja i morrn kmr de upp en frågestund tror ja, så ladda med massa fråger! Puss godnatt elr nått


Helloww

Blev sjukhus från halv 10 på morgonen till halv 10 på kvällen, så kul så :) va i Mariestad typ först fick runtga lungorna och skit och vi hade nån cp läkare som vanligt som inte kunde prata och han förstog typ inte oss heller? Bra läkare och bra hjälp man kan få då elr när man inte ens förstår varandra? Han va iaf störd och fattade inget, de ända vi fick göra va att sitta och vänta på typ ingen ting tillslut sa han att vi behövde åka till akuten i Skövde det var tydligen "mycket allvarligt" på blatte språk haha. Men hade ju vätska och skit i lungorna så vi fick ju åka till Skövde och spendera kvällen där. Mycket snällare, trevligare och tusen gånger bättre läkare och sjuksköterskor och allt där! Så fick ny medicin för den som jag fått av andra jäveln här i Mariestad va ju åt helvete fel, var ju inte ens för folk under 17....skulle egentligen få sovit i Skövde men bara för att jag var så pigg som jag va så fick ja åka hem. Stark människa vettu haha! ;) haha men seriöst helt sjukt vart sjuk och haft lunginflammation i 3-4 veckor nu och jag har vart ute varje kväll typ och ridit och skit och hållt på ändå. Men nu har mamma tvingat mej att vara inne, så får se hur de blir i morrn ska ju rida då... Och det får ja ju självklart inte göra -.- aja får se i morrn hur de blir på de kanske kan övertala tanten fast de tror ja knappast går... Aja nu ska jag ta och va med min kära bror ett tag, finns ju inget bättre sällskap..
Lite rolig bild ändå haha :D


blogg.se appen cpar

japp som rubriken säger, går inte publicera så bloggar från datarn nu.. så om det inte  börjar funka från telefonen så kmr de antagligen bli ett uppehåll här tills det börjar funka igen. för har varken tid eller lust att starta datan för att blogga -.- så blir la lite snabbt och nytt uppdate nu, i går så va jag i stallet från typ 3-11.. hjälpte linda med att fixa darcy inför tävlingen eftersom hon inte var hemma så knoppade han oså... sen senare så kolla jag julia, michelle och emelie på när eva och matilda red och hjälpte dom att bygga fram fast de slutade med att vi red, inte så seriöst men haha vi hade iaf skit kul! idag har jag vart skit seg och bara viljat sova hela dan och vart på kasst humör! och sen hade jag tydligen feber, vet inte hur länge jag haft de men har la säkert haft det de senaste dagarna, hatar att va sjuk. Seriöst 3 veckor nu! eller har ju inte direkt märks men har ju vart ute oså ändå. så just nu är jag grymt uttråkad och i morrn måste jag till sjukhuset, mamma som tvingar mej-.- så ska la få ny pencelin igen och hoppas på att jag blir helt bra den här gången...den här veckan börjar alltmed ridskolan igen så nu sätts de vanliga vardags livet igång igen ;) ridning, bargrupperna , stalltjänster och allt de där! :) och den här terminen ska jag och viktor satsa mer och ut och tävla mer, så får hoppas på att vi båda håller oss friska :D

Just nu...

Just nu sitter jag utan för pressbyrån och väntar på Jennifer, vart en seg morgon igen. I går kväll åkte vi t hemmakväll för att bara köpa godis men blev att vi fastna på stan i nåra timmar med Malle Julia Jimmy Tommie limpan och massa mer... Sen drog vi hem och Jennifer somna tidigt så fick bli att ja satt uppe med jp och Sammy och sen gick vi och la oss vid 4-5 typ men vi somna la inte förens 6 iaf typ... Sen har rästen av dagen vart seg som as. Ska snart hem och käka och sen ut och rida darcy. Aja nu har ni fått lite nytt tjat av mej pusshej


Går kvällen/natten

Hade grymt kul i går, först va vi nere på stan allihopa köpte lite på hemmakväll och sen åkte vi lite bil med limpan. Sen var vi la hemma runt elva och då kom Emil så va la bara säga hejdå till Jennifer haha så fick ja va med småpojkarna ist, fast jäkligt kul hade vi! Sen gick vi och la oss typ vid 7 och då hade ja en jobbig Sammy på mej som hällde vatten över hela facet och håret på mej, haha! Aja som inte alls bra inatt vaknat och somnat hela tiden typ oså gick vi upp typ 2 och då drog ja hem typ och käka sola duscha, vädret har ju börjar bli ganska bra så tummen upp på de! Så nu ska jag bara sminka mej och sen åker jag till Jennifer igen fast idag blire nog bara godis och film prat mys kväll hihi för båda är rätt sega så då Bestämmde vi oss för att det är ju skönare med en sån kväll :)
Lite Goa bilder från i går haha...


Hatar fucking rykten (skulle bli publicerat i går)

Aa som rubriken säger, så om ni hört nått om mej som aa så äre inte sant!!!
Red tsm med Michelle Emelie och Olivia idag, härligt härligt och pollen skötte sig brabra :) red vid vatten graven och lite så :) sen vare mötet så vi planera och bestämde lite inför nästa termin. Ska även ha darcy i helgen också :)) iaf nu ska jag i väg till Jennifer och sova där elr aa rättare sagt ute med jp Sammy asmir eftersom Jennifer ska sova med sin lilla gose haha! Så får se vad vi hittar på ikv blir säkert ngt kul som vanligt, hare bäst så länge!
<3


När vi 2 blir en..<3

Regna som as idag så fick åka ut lite senare när det sluta. Red i ridhuset och det gick skit bra han gör mig alltid lika glad spelar ingen roll om det är sittandes på han elr bara bredvid han, alltid lika go och får än alltid att le hihi behövde få den uppmuntran nu får nog börja åka dit varje dag så man kan va glad varje dag? :') aja iaf jobbade med skänkelvikningar, galoppombyten , red igenom lc och lite sådär och inget krångel alls fin från början till slut :) sen hemma käka lite tacos och sen har jag vart ute och gått med Jennifer i typ 3 timmar haha och pratat och planerar för helgen lite grann! Så kom precis hem typ :) så nu ska ja typ sova snart och i morrn tror ja jag skulle rida tsm med Linda och senare är det möte med årseleverna! Så kmr bli full dag i morrn skulle ja tro. Aja puss och godnatt


Rubrik som vanligt vare ja

Heeloow på er, som ni ser är de en liten förnyelse här på bloggen, tack så jätte mkt Linnea! I morse Fick ja stressa som en gris och sen åkte jag till Jennifer och sen åkte vi ner till station så mötte jag Fredrik så gick ja hem igen med han. Kolla film och lite sådär och sen åkte bil ner till stationen så åkte han hem sen så då träffa ja Jennifer igen så har vi bara vart hemma hos hon och tatt de lugnt och chillat med jp och Alex så kom precis hem nu så snart blire sängen och i morrn bitti så skare ut och ridas på Viktor! <3 natti!


Sommarstugan...

Vart i sommarstugan hos Gammelmorfar idag med syrran och mormor, låter inte kul ja vet Haha är inte särskilt kul heller men rätt gött att bara komma i väg och tare lugnt :) så inte gjort alls mkt gått massa vart vid sjön, ätit och fikat och tro det elr ej men klippte faktiskt halva gräsmattan haha, manligt! ;) haha Ne men va ju tvungen att va lite snäll mot gubben! ;) sen när ja kom hem så va med Jennifer en stund , va ute och gick som vanligt och sen fixa vi lite skit :) i morrn blire upp i tid och åka ner till stan med Jennifer och Sen möta upp Fredrik på stationen så blir film mys Chill dag i morrn :) men nu ska jag ta och sova , som jag alltid slutar mina inlägg ;) haha godnatt på er :)


Det måste va på liv och död...

Vart en sån här typisk Chill dag idag, sov halva dan som vanligt... Gick upp glodde tv och sen tog en dusch med hårinpackning och ansikts mask skönt! :) sen Bestämmde jag och syrran oss för att baka massa tills i morrn då ska vi till gammelmorfars sommarstuga, mys! Så hoppas på bra väder! Så blev både kladdkaka, chokladbollar , banan socker kaka och chocklad muffins! Riktigt duktiga tanter tycker jag haha! :D så det lutar mot tjockis dag i morrn haha! Ne när skolan börjar har jag bestämmt att jag ska börja ta tag i mig själv lite mer och försöka börja träna lite... Haha får se hur de går med det men man kan ju alltid försöka! ;) glad över att jag inte har lätt för att gå upp i vikt elr kan typ inte ens tur de annars hade jag vart en fet tjockis som vandrade runt haha lovar jag skämtar inte! Jag är nog den onyttigaste människan man kan hitta ;) aja nu fick ni reda på det också, väldigt intressant jappjapp! Jaja nu ska jag sätta på en film, hare gott!


Hemma

Nu är jag äntligen hemma, elr ja äntligen och äntligen men jävligt skönt att få komma till sin säng! ;) iaf först va ja ju oss Jennifer så chilla lite med hennes broscha och alla hans kompisar, Alex , Sammy , asmir och alla dom där. Sen kom Tommie och krille också. Sen skulle Emil komma till Jennifer så fick ju dra där i från haha så då va ja med Malle Tommie och krille och jp ist. Åkte först mer till bäcken och tände brasa och satt där ett tag fast de va as läskigt där. As mörkt och massa Cp ljud så vi drog där i från in till stan och sen hem till Jennifer i jps rum. Och sen åkte ja hem och sen gick ja ut igen haha och träffa fredrik en stund:) och nu ska jag sova haha! Aja godnatt på er!


Mot min kära vän!

Tjingeling då vare kväll igen, dagarna går ju as snabbt, fast bra de :) i går va de en jävla Cp dag, helt sjukt ingen ide jag tar upp de här haha! Idag vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på men nått blire la så ska snart i väg mot Jennifer! Tänkte även att när den nya headern och allt de kmr så kör vi på en frågestund elr va de nu heter så kom på och ladda med fråger vettja ;) Hade bäst! <3


Viktor , mixen , chanelle

Vart full dag idag, och just nu känner ja mej helt död! Åkte till stallet vid 9 och då red vi ut alla och då red ja Viktor, as roligt och härligt! Galopperade på gärdet allihopa full fart , red nere vid terräng hindrena genom vattnet och lite sånt.. Han skötte sig jätte bra hela tin så stolt över min lilla polle :') sen gjorde vi lika dant igen typ fast med nya hästar och då tog ja mixen. Gick lika bra då med :) sen städa vi stallet massa och sen bara suttit och pratat massa. Sen åkte jag och Michelle ut till chanelle länge sen ja red hon nu så de va skit kul och hon gick faktiskt jätte bra! :) sen nu senare på kvällen så va ja ute med Michelle Sammy jp så va vi vid huset typ och lite skit och sen när ja kom hem gick ja ut med Jennifer och gick och pratade om typ allt, behövdes! Och nu är jag äntligen inne så nu ska jag sova, natti! Charm hästen haha..


Nu är jag här och tjatar igen :D

Känns som de va länge sen ja skrev här nu fast de va la bara 2 dar sen elr nått? Aja skit samma, har haft lite kul de senaste dagarna iaf elr rättare sagt kvällarna :) i går va ja ute med Jennifer och Malle så åkte vi lite bil med limpan och Isak, åkte till donken och sen bara chilla runt lite, och sen lite senare fick vi och träffa Eric och jonis och sen gick vi hem till jonis och satt där trevligt trevligt :) typ så såg går kvällen ut och idag va ja på stan lite med Jennifer pratade om allt som vanligt! Och nu till kvällen tog ja med mej Julia ner till stallet för att hälsa på Viktor lite saknat pollen <3 och sen åkte vi och träffa Michelle och isabell där lite annat folk också va iaf sen gick vi till huset men vi fega ur, va ju bara vi 4 tjejer haha! Så Ne vi skippade de haha så vi gick vidare till en ko hage och fjantade oss där jappjapp! Sen åkte vi hem Osen kollade ja lite film med familjen fast filmen sög så aa... I morrn blir de upp tidigt och rida viktor, äntligen! Så godnatt på er!! 😘


RSS 2.0