Dagarna...

Har inte bloggar på jätte länge nu känns de som men appen cpar fortfarande. Vart en as go vecka , Viktor har gått skit bra de senaste dagarna tror han aldrig vart så fin så nu ser det ljust ut igen ;) Darcy har det också gått jätte bra med sista dagen med han i morrn :) förutom stallet så har de också vart awsume. I går var vi ute på stan hela kvällen med Jennifer, Malle , Julia , Rikard och krille. Ströga runt lite bil med malles syrra. Sen kom de massa fler människor så blev en grym kväll. Sen gick alla vi hem och såå.. Fast senare kom Rikard pisseblöt hem så blev sitta uppe typ hela natten med han. Myys! ;) aja nu är jag skit trött sånu väntas pizza och sen träffa Julia och sen Jennifer en sväng för lite prat! Så det ligger till just nu iaf, hare bäst så länge!

Midsommar

Igår var det ju midsommar och det firades med grillat och kompisar! Föst så åkte jag och familjen lite snabbt till stallet och Mockade , fixade fodret och sen tog in han. Sen åkte vi till karleby as tråkigt! Sen hem och grillade och mot kvällen åkte jag till Jennifer och sen kom Malle och Julia. Så vi drog till ekudden och hoppades på roligt folk och festligheter men var typ dött där. Fast så kom Dennis och Erik så då drog vi med dom till Sandviken där det fanns lite mer roligt folk ;) fast det var mäst kaos där borta så det blev la lite sådär och kanske inte riktigt som vi tänkt oss... Aja nu ska jag fortsätta götta framför tvn och senare blir det stallet!

this days

Har inte kunnat blogga för "bloggappen" cpar ;o så vet inte hur de blir nu för orkar inte sätta på datorn, sitter knappst vid den längre så de lär jag ju inte börja med helller haha så får hoppas att appen på mobilen börjar fungera igen annars kommer den nog få bli en blogg paus eller nått :( 
Iaf i går löshoppade nåra av ridskolehästarna ochsen jag red Viktor. Idag red jag också viktor, han ska börja sättas igång nu så blir ridning på han varje dag + Darcy varje dag. Ska ha han fram till nästa söndag. Så det är så läget kommer att se ut framöver.
Xoxo

Darcy

Var på körskolan i morse och nu ikväll var jag och red Darcy. Red han i slingan skritt och trav arbetade, kom ett rådjur också som han blev skit rädd för och bluffade upp säg haha mesig häst de där! Nu har jag precis vart med Linnea och självklart har vi tjockat oss med massa kladdkaka haha!


Duellhoppning

Va ju familje dag idag på klubben så har inte vart hemma på hela dan. Duellhoppningen kom vi 2a på trots att jag red fel väg haha! Efter allt de så var de sista hästkunskaps kursen och vi pratade om foder stater oså. Så såg min dag ut typ haha


Liseberg! (skulle bli publicerat i går)

Började sommarlovet på bästa sätt med Michelle på Liseberg! Hade grymt kul och åkte allt som gick att åka förutom atmostfear. Balder, kanonen och uppsvinget var lätt roligast ;) så kom hem typ vid halv 11 elr nått och nu har jag kollat på summerburst, så jävla avis blir man. Ett ställe dit jag tänker dra om nåra år iaf! ;)
I morrn äre familjedag på mrk så blir upp tidigt igen, ska vara med på duellhoppningen och uppvisningen av hästarna med Ambra. Får se hur de går haha. Aja nu ska jag ta och sova är as trött ;)


Sommarlov! :D


Hoppning ambra!

Va bara i skolan i en timme idag as gött! Efter skolan åkte ja till stallet och gick med Viktor, tänkte att jag skulle gå i slingan med han men de gick inte så bra haha, han var skit stissig och rädd för typ allt och fick massa ryck och slet och höll på. Sen red ja ambra gick så där, vi hoppade en liten bana typ... Hon var inte direkt min typ i hoppningen haha, hon var slö och seg och hoppade av jätte sent och eftersom jag är van vid viktor som hoppar av tidigt och stort så blev det att jag ville trycka av tidigare och då blev det bara fel ;) vill ha min Viktor i stället som det är lite fart i och som hoppar stort ;)
Nu har jag fixat lite inför i morrn , skolavslutning ju så jävla gött!
Eva och Ebba haha så jävla gulligt! ;)


Darcy

Åkte till stallet tidigt idag, skulle rida Darcy åt Linda. Skrittadearbetade bara på slingan typ i en timme. Jätte mysig häst! Ska ha hand om han i en vecka också i sommar när Linda åker bort. Sen gick jag med Viktor i paddoken i ca 20 min. Blev skit glad när jag fick höra att det inte var något allvarligt att de nog bara var ngt med bogen elr en nerv i kläm. Så nu blir de upp till bubben varje dag och gå med han i 20 min och efter ca 2 veckor ska jag börja sitta upp och sätta i gång han! Så glad att det inte var ngt allvarligt! <3 sen hade ja barngruppen och efter de käkade alla tårta tsm som avslutning! Kmr sakna godingarna ;) sen senare mot 8 åkte jag Julia och Clara hem fast då stanna vi till på statiol och köpte kladdkaka, coola och pringels och satte oss där ute i ute huset och satt där i tre jävla timmar och bara prata haha! Alltid lika mysigt! Sen blev de hem cykling i regnet och nu tänker jag ta och krypa ner i varma sängen och sova haha så godnatt!

Darcy och vickanslickan <3


PW

Efter skolan drog ja till körskolan en sväng och nu ikv så tog jag och Jennifer en lååång PW. Först ner mot ekudden, genom kricketplan , genom tegel ängen och sen vidare mot hamnen, förbi karlsholme och runt hela stan, fortsatte bort mot prebende och sen in mot leksberg och radbyn och runt där och sen hem så blev en lång sväng haha! När ja kom hem blev de gotta sej med lite kladdkaka och nu tänkte ja ta och sova börjar få ont i halsen också, inte bra nu mot sommarlovet och allt aja godnatt på er! ;)


Natten!

Går kvällen och natten blev grymt! Jag, Jennifer, Julia och Malle sov i hennes husvagn. Först drog vi till hemma kväll och köpte godis och sen till Ica och köpte dricka och sen åkte vi och hämtade de vi skulle hämta om man säger så...
Husvagn , hög musik , gott att äta och dricka, och världens bästa vänner kunde inte bli bättre! Sen va vi ute en sväng och träffa lite folk och sen hem igen och va med jennifers broscha och alla hans kompisar haha! Kvällen slutade lite konstigt men de löste sej på morgonen. Träffade sebbe lite då också som kom. Aja iaf vart en grym helg , som måste göras om!


Terräng träning

Efter skolan drog jag Jennifer, Clara och Emelie till stan och kolla på alla studenter och tåget elr va de heter;) fy fan vad jag längst till de året , bara 4 år haha!

Efter de stress åkte jag till stallet och broddade LM. Gick hyfsat bra, i början va hon lite seg och loj men senare började hon komma i gång bättre. Vi hoppade lite allt möjligt, banken, däcken , stocken på backen och hindret innan de så det blev en lång transport sträcka i mellan, sen kombination tunnlarna elr vad det är och sist vattnet.
I morrn bitti har ja stalltjänst så måste upp typ 6 så nu får de bli sängen för mej natti!


Dressyr ambra

Åkte till stallet tidigt idag och pysslade med viktor och var med hos Eva en sväng när dom skulle betäcka flingan med Ylvas häst. Såg skit läskigt och aass äckligt ut! Haha! sen fixade jag i ordning ambra. Dressyren gick bra, hon tyckte de va jobbigt vissa stunder och började sura. men var jätte nöjd över hon. Sen efter ridningen fixade vi i ordning allt och cyklade hemmåt och nu taggas de terräng i morrn!


Long day

Cyklade till stallet vid halv 9 i morse. Hjälpte till på clearrounden och senare mot 1 hoppade jag, gick faktiskt bra , banan flöt på bra men på sista hindret snudda hon bommen så den föll men det är skit samma:) efter de kollade vi Viktor sprang mer han ute och ingen hälta syndes och sen red jag han i skitt och lite trav och det visade fortfarande inget vilket gjorde mej hur glad som hälst men sen när vi skulle gå in med han så blev han block halt och kunde knappast stödja, fick fan hålla inne tårarna där hatar att se hästen så när man gillar så extremt mycket och man själv inte kan göra ngt åt de. Så fick flytta han till en box så gav vi han smärtstillande och sen följe jag med Linda ner till privat stallet och hjälpte hon med Darcy. Sen gick jag tillbaka till Viktor och kolla till han lite Och efter det åkte jag hem till Sandra så grillade vi och solade med musik mysigt. Sen åkte jag tillbaka till stallet igen haha, och grejjade med han i typ 1 timma. Man vill Lix inte lämna han där själv, känns bättre att sitta där hela tiden. Och förmodligen så är det fång och då kommer han få stå på box vila i 6-8 veckor, så det får bli många timmars sällskap och pyssel med han! Jobbigast vare när man skulle åka hem och man gick och han bara stog där och kollade efter en och gnäggade när man försvann hemskaste tillfället man kan ha och att man värkligen måste åka och lämna han där själv! Låter as töntigt men de är så de är haha.


It's not all about the money

Tråkiga nyheter , Viktor har blivit halt :( han blev rejält halt igår men idag visade han nästan inget av hälta så vi har ingen aning om vad det är :/ hoppas på att de inte ngt, så de betyder att jag inte kan hoppa han på sista cren med han i morrn och inte på terrängen på fredag heller :( fan , jag som hade tänkt att få nya fina bilder till header och allt :/ så ska tydligen hoppa noblesse i morgon och det kommer ju gå åt skogen med det haha!

Förut åkte jag och mamma till jula och hämtade mina saker och fodrade hästisarna, och sen vidare till ridskolan och lämnade de och hälsade på min Viktor som var lika glad och godis sugen som vanligt haha man blir alltid lika glad att bara vara vid han <3
Snart skulle jag tro att jag ska hem till Emilia och sova där tsm med Michelle , så får vi se vad som händer i kväll blir nog bara filmmys skulle ja tro :)

My love


Whats up dude

Va en grym kväll/natt i går så vi gick typ och la oss halv 6 så sov bort typ halva dan idag ;) idag har ja bara typ städat som värkligen va behövligt haha, duschat och haft lite smink stund med syrran som fick bli en provdocka haha hon såg ju inte ut som 8 efteråt iaf...
Snart blir de träffa Jennifer igen och kolla bb finalen! :D

Syrran..;)


Sleep over

Godis, dricka , prat med snygga killar hela natten med bästa! Bättre kan de inte bli!


New in

Precis kommit hem från Skövde, fick pappa att åka dit haha. Blev en piké från hööks och shorts och linne från Gina :) ska ta och äta nu och sen cykla ut mot stallet och kolla lite tävlingar och sen vidare till chanelle.


Barbacka

Hade bara en lektion i skolan idag as gött. Va på körskolan på morgonen och skulle köra i ös regnet inte de härligaste direkt men gick bra iaf. Efter skolan åkte jag och Michelle till kuben och tog med han till Amanda så red alla 3 ut tsm. Red candela , som jag inte ridit på jääätte länge nu. Minns ni den tiden? Hon var skit pigg värkligen haha gick knappast få stopp på hästen, vi red barbacka , jobbade typ inget med dom de va bara så de skulle få komma ut och få gå egenom skritt , trav och galopp.

I morrn blire nellen och sen föröka få pappa att åka till Skövde vill till hööks! ;)

Gammal bild sen förra sommarn med candela...


RSS 2.0