Hoppning Brownie 30/9

Fick Brownie idag också. Gick skit bra igen! Vi övade mäst på sitsen idag. Hade bom - kryss - oxer på ca 70cm. I börjat gick de lite trögt men mot slutet flöt de på jätte bra och hon hoppa jätte fint och mjukt. Typ helt kär i hon haha ;) Jätte mysig är hon också! Tog lite bilder innan men eftersom datan och mobilen dampar så funkade det inte att lägga in bilderna i datan så får försöka i morrn ist! Men är iaf jätte nöjd med dagens ridpass och längtar ännu mer nu tills på Torsdag då vi har hoppning igen och jag ska ha hon.

Efter ridlektionen cyklade jag , julia , clara , meri , michelle hem tsm haha snacka om damp! skönare får man leta efter. Aja kom iaf hem hes och fin i halsen ;)
Pusshej!

Sötisen från gc får stå för bilen ist! ;)


Brownie 29/9

Fick Brownie idag , vi hade markarbete. Gick faktiskt jätte bra. Hon hållde sej lugn hela tin och lyssnade jätte bra som var lite över förväntan! ;) Orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde men typ de vanliga. typ bommar som låg på lång sidan såhär --> /  \  /   \ + lite koner och sånt. Så vi jobbade på mycket ställning osv... Genom svett mot slutet iaf. Sitter med träningsvärkn nu mindre skönt men de är bara mer bra! ;) Så eftersom de gick så bra så skulle jag ha hon på hoppningen också så får se hur de går! :) (har ingen bild på brownie)
Pusshej!

//


21:42

Skolan helt ok idag faktiskt ;) Typ bara massa skratt hela dan , haha! Tror jag sov för lite i natt ;) Iaf efter skolan var mormor hemma hos oss som har vart i usa så hon kom hem med ett par till Converse till mej! precis som jag ville ;)Tack!! :D Sen åkte i väg till stallet med clara. efter barngruppen var vi på hovvårds clinicen som va. Sen när stjussen kom åkte vi och hämta Julia och ännu mer skratt i bilden haha! Men nu ska jag nog ta och titta tven lite och sen sova så jag inte försover mej till skolan igen!
Pusshej!

Bjuder på bilden haha!


Tisdag

Skolan då som vanligt, försov mej såklart! Fick typ äta och fixa mej på 20 min ;o Haha men ja hann elr kom 10 min försent menmen tyckte jag var snabb ändå! ;) Sen på hålet drog jag & Julia hem till hon käka lite och va ute med hunden. Sen till Netto och köpte lite energy dryck, Hann ju såklart inte dricka upp hela seg som jag är. Så mosa i mej allt typ vid cykelstället när vi kom till skolan. Och så klart sitter de nåra killar där också när jag sätter mej i halsen och typ spottar ut all dricka , de såg både ut och lät som jag spydde haha pinsammt undra va dom tänkte ;) Pinit!! Sen efter skolan åkte till stallet med syrrar som skulle rida. Ryktade även igenom Snurre då som såg ut som värsta lerhögen. Och när jag skulle ta hovarna "bakhoven" Så vägrade han att lyssna så blev lite sur och drog upp den ändå och höll kvar och då blev ju han sur och kicka till så var nog bara nån decimeter från att få kicken i ansiktet ;o Jävlans häst haha men han är nog den mysigaste i stallet jätte go är han! ;) Men nu kom pappsen hem med pizzan elr aa kebabrulle till mej haha!
Pusshej!


Godnatt! ♥


Vf kan ni aldrig låta mej va , bara låta mej va de är allt!

Skola som vanligt. På "matrasten" gick vi och träffa Alex, Moa och Sandra en sista gång innan dom åkte. Sen har de bara vart en helt vanlig tråkig skoldag. Idag blir de bara en hemma dag, göra lite läxor som behövs *suck* Aja såäre ,alltid nått :) Sen är du ju bara tjat och tjat som man har tröttnat på och massa saknad efter Hampus. Säger fortfarande samma sak, vill bara dra i väg med Linnea och skita i allt!


Godnatt

Linnea kom vid 7 suttit och pratat och chillat bara. Senare drog vi ut och träffa isak & tommy och dom från laxå , Alexander , sandra och moa. Goa folk! :D Sen vid halv 11 drog vi in och kolla på jearsy shore! Och nu sitter jag här och hade tänkt att sova nu . Skola i morgon -.- Aja godnatt på er
Pusshej!

Fin bild haha!


Dagen...

Cyklade ut till stallet vid 10 och tittade på clearounden. Sen vid 12 ringer pappa och säger att vi ska äta på resturang halv 1 så blev recer fart hem. Tog sällskap av Clara eftersom hon hade också super brottom hem. Men jo gissa vad som händer när vi kör i full fart jo min kedla hoppar ur. Så Då vara bara att vända upponer på cykeln så fick Clara fixa den haha tur att hon var med ;) Sen efter 5 min hoppa den igen så blev de samma visa igen , vända cykeln och clara laga igen. Och efter bara typ 3 min igen hoppa den igen och clara fick laga igen. Haha vart så jävla arg på cykel skiten så fick ringa pappa så fick han komma och hämta mej ist. Ska jämt hända sånt när man har brottom. Alltid s¨ånt som händer just mej!

Sen när jag kom blev de byta om och så åkte vi i väg mot Rhodos och käka . Gott! :) Nu är jag hemma igen och har duschat, Måste även göra lite läxor , har engelska prov i veckan tjohoo! Vid 7 kommer Linnea , så träffar vi nog dom från Laxå kanske och sen vid 10 börjar ju Jearsy shore så då blir de Syster mys med massa godis !
Pusshej!


Hur många lingon finns de i världen

Nu har jag tittat klart på filmen med broshan! Så nu blir det nog försöka sova. Går nog upp vid halv 10 och cyklar i väg till stallet och kikar lite grann. Sov så gott!
Pusshej!


Jennifer<3

Inte hänt mycket idag. Vart ho Jennifer o lite så ;) Suttit och tjötat och tat lite kort osv. Alltid trevligt! Sen mot kvällen åkte med Pappa till Rattugglan och köpte maaassa godis! Så Senare blir de film och massa godis! I morgon cyklar jag nog ut till Stallet och kollar på tävlingarna och senare mot kvällen blire nog träffa lite nya folk från laxå om de blir som tänkt får se helt enkelt! Men nu ska jag ta och fortsätta titta på broschan som försöker lära sej att shuffla ;)
Pusshej!


Nobless 23/9

Vi hade markarbete idag. Gick ganska bra med Nobless faktiskt. Vi gjorde allt möjligt , travbommar , cavaletti osv. Skänkelvikningar, tempoväxlingar mm.

Ial efter de åkte hem fort och fixa sej lite fort och sen drog ner till stan med Linnea & Frida och sen kom även Ida :) Vi stog i kön i fan 2 hela jävla timmar för att gå den där spökvandringen haha! ;) Den va inte så jätte läskig men ändå kul! ;) Så nu har jag precis kommit hem. Funderar på att ladda ner hur många lingon de finns i världen elr va den heter & götta framför den. Men ne nu ska ja gå upp och ta nått att äta!
Pusshej!


Sally 22/9

Fick Sally dag! :) Vi hade dressyr , Hade typ styrketräning fast kunde typ inte göra samma övningar bara för Sally hade stått för hon hade gojrt nått med hoven elr va de va. Vi gjorde lite olika övningar med bara oss ryttre, Sen gjorde vi lite lösgörande för hästarna osv... Nu har jag duschat och myst mej ner med filten och sitter och snackar skype. Snart måste ja börja med gloserna också -.-
Pusshej!



Skoljoggen

Precis kommit hem från Skoljoggen , Så nu sitter jag med musik och godis haha! Man blir faktiskt extremt godis sugen när man har tränat osv ... elr va tkr ni? ;) Ska till baka till skolan vid halv  tror jag de va. Bara  2 lektioner! Gött! Sen blire nog cykla ut till Stallet, får se vilken häst jag får, hade ju Vienna förra gången men tror hon va lite halt i går så är ju inte säkert jag får hon då , Är sugen att rida typ nån häst som jag inte brukar rida haha! ;) Ne nu ska jag nog gå och byta om och gå upp och titta om jag hittar något nyttigt att äta! ;)
Pusshej!


Seg!

Bloggar dåligt , ja vet ! Så här kommer en liten snabbis för hinner inte blogga nu heller egentligen , massa läxor och skit. Iaf igår började lill syrran på ridskolan så hängde med hon. Dom hade Voltige , gick rätt bra för hon faktiskt ;) Sen efter de träffa Sebbe som kommit hem från Cypern //jävla neger// haha! ;) Och idag så hade barngruppern , där rider Kusinen så den här dan var mycket roligare än att ha barngruppen på måndagar ;) Så aa , gjorde typ de vanliga ;) Och nu sitter jag här och snackar skype ;) Men måste nog sluta med de också nu måste plugga in glosorna och kemi saken. yeeyy-.- Skoljoggen är i morgon också! Trök men de blev mkt roligare när jag och Clara kom på vad vi ska göra då, Haha Galet! Berättar de i morgon ist ;)
Pusshej!

På Strömsholm , tänkte att jag ska berätta om de när vi sov där och allt vi gjorde nån dag här i bloggen med en stor bildbomb till!


it's go to slow

Håret , Check! Blev nog nästan lite för ljust. Nästan vitt, elr vet inte riktigt. Kanske blir bättre efter nån vecka. Passar inte i för ljust heller men ;) Asså de är ju inte vitt men aa ni fattar ;) Men de blir säkert bra. Sovmorgon i morrn ;) Till 10 över 9. Halv 9 blire att gå till älsklig som precis kommit hem från cypern då och träffa han en liten stund! Men nu ska jag nog ta och fixa skype , typ dags för de nu haha! ;)
Pusshej!

Chill

Skolan helt okej, lite problem löst osv, på ett sätt ganska skönt faktiskt. Men kommer nog ändå inte bli helt som vanligt igen. Iaf när jag kom hem vare bara att gå ut med vovvarna tröök! Och sen åkte jag och mamma i väg och köpte sling färg. Så nu ska de bli fixat ikväll. Slit slit jag vet! Men måste ju. Så idag blire nog bara en fixar dag, så passar på att köra på ansiktsmask och kanske fixa naglarna också får se! Och i kväll äre ju även Ensam mamma söker och Sevnska hollywood fruar! Gött! :D Men måste ta & slita mej från musiken och datan nu så jag hinner med allt!
Pusshej!



Saknar dej hela tiden, Allt gick för fort!


webcam!




SKÖÖVDE !

tjena, läget? ;) de är linnea här, ja skriver de här inlägget för felicia orkade inte , lat som hon är. haha! 
just nu sitter vi framför tv & datorn med en stor fet godispåse & bara chillar! igår kväll vid typ 9 kom felicia till mig, hon sov här! först vi drog ner till stan & köpte godis & tänkte hyra film , men vi är ju inte 15 , så då fick vi inte hyra, jävla surkärring va hon i kassan! sen så åkte vi hem till mig, prata, chilla & bara hade de gött! vid 1 gick vi & la oss, trötta som vi va! idag drog vi till skövde, shoppa lite & käka pannkakor :D de va grymt!  




 


Grym kväll!

Först va ju bara med Linnea , kolla stan lite va hemma hos hon och gjorde massa blandannat en smothie haha ni får se bilder i morrn! ;) Senare träffa vi Frida och Karro så drog vi till Valentino och käka , haha as kul! Sen drog vi vidare till discot och körde där också men de va ganska dåligt, elr aa de va inte så mkt folk inte direkt as bra låtar men de dög la! Vi hade skit kul iaf , hoppas de blir fler gånger! :D Men måste sova nu för ska upp 6 i morrn bitti , har ju Stalljoeren med olivia :) Aja godnatt på er!
Pusshej!


pisse nissen

Snart åker jag & Linnea i väg och träffar Frida & Karro så drar vi till nån pizzeria och äter. Blir nog kul, skulle egentligen gått på discot men blev inte så :( men de får bli en anan gång! :D Aja ha en bra fredag kväll!
Pusshej!

//


Vienna 15/9

Fick Vienna idag! :D Hade sandra för första gången idag, hon var bra förutom att man inte hörde vad hon sa för hennes röst var ju helt söndrig ;) Gick ganska bra med hon i dag, fast inte lika bra som förra gången men de kan ju inte alltid gå lika bra ;) Jobbade på lite allt möjligt! Nu sitter jag och tittar på Sol,fest och oroliga föräldrar. Imorgon har vi sovmorgon till halv 10 , Gött! :) Fast ska ju tydligen prata med lärarn och en "viss person" också. -.- Aja men ska titta klart nu..
Pusshej!


Tjobrää!

Får bli lite snabbt , har massa gloser och kemi och skit som måste fixas tills i morgon-.- Men iaf, blev bästa Linnea idag! :D Först satt hemma och snacka lite och planerade lite om fredag! ;) Sen tog vi longbordarna till donken haha , jag suger! :D Skit jobbigt vare ju , typ typ 45 minuter elr nått ;o Vi kommer jämt på så cpiga ider! Och såklart så satt de ju nåra killar där också när vi kom skit pinsammt ju för hände lite skit då också haha! ;) Typiskt oss asså! Sen tog vi ju självklart en sundae med chokladsås ;) Sen åkte vi hem och träffa isak andersson & vicktor bäckerbo! trevligt :) Btv har ju fått tandställningen, skit jobbigt kan typ inte svälja & prata låter ju som ett läspande barn! :O Blev lite långt nu iaf ;)
Pusshej!


-trööt-

Ahh, sitter och äter frukost , vill hälst gå och lägga mej igen. Ska ändå bara gå en lektion så onödigt. För sen kommer mamma och hämtar mej, så åker vi till skövde. Ska få tandställningen idag tjhoohoo! -.- Aja vi hörs senare under dagen!
Pusshej!

Nya bilder från Hampus<3




Mys med Jennifer!

Efter skolan , snacka i tele med Linnea en stund , behövdes;) Sen stack jag till Jennifer så drog vi till stan och kolla lite. Sen cykla vi till donken i stormen och tog en mjukglass :) Sen köpte vi även gidis på hemvägen ;) Så åkte hem och satt vid tvn och hade de gött. Sen prata lite med Linnea igen och sen följde ja Jennifer hem med alla 4 hundar. Vi är hundvakt åt mormors hundar i 2 veckor-.- KUL! nej. Men nu ska jag kolla klart på Kaos i båstad!
Pusshej!


Vienna 12/9

Åkte ut till stallet vid 4. Så när jag kom dit skulle jag rida Vienna. Så fixade hon osv, gick faktsikt skit bra. Skulle bara rida hon i 30 min och skritta och trava så hon kommer i gång igen. Iaf jobbade hon på volterna, skänkelvikningar, framdelsvädningar och tempoväxlingar osv. Gick skit bra , tror aldrig hon han gått så bra med mej förut. Kände värkligen att hon bärde upp sig vissa gånger. Har aldrig känt de förut med hon ;) Men är iaf super nöjd. Sen hjälpte barngruppen och sen kvällsmocka. Men nu måste jag titta klart på Svenska hollywood fruar! AS BRA!! ;)
Pusshej!


Ridning med Malle! :D

Gick hem till malle vid 3 så åkte vi till stallet. As kul vare! Först hämta vi in pollarna, och blev maaasssaa prat! Sen gick vi ut till paddocken , jag red Maccen och hon diablo. Gick ganska bra , de gick bättre mot slutet då hitta jag han lite mer ;) Vi tog även några skutt på ett kryss som låg uppe. Sen skritta vi bort mot Johanna och prata lite. Sen hem igen och fixa hästarna osv. Sen satte vi oss vid bordet och tog en dricka och prata ännu mer ;) Sen åkte vi hem. Sen spela vi kort hehe och sen gick jag hem. Kände att de blev ganska många "sen"  där haha ;) Aja men nu ska jag ta och fortsätta titta på Partay och sen börjar Jearsy shore 4! :D
Pusshej!
Sööt!

Skritten hemmåt ;)




Saknar dej sjukt mycket!

Fick nya bilder i från Hampus i går. Han ser ut  att ha de bra, förutom att han och isisen inte går i hop än. Hoppas de blir bättre. Längtar tills jag åker dit!!
Just nu ligger jag och tittar på Paris hilton british best friend. Senare blire att gå till Malle så åker vi till stallet, tror vi skulle hoppa! :) Får se om vi kanske tar några bilder;) Vi hörs senare!
Pusshej!

så omogen man kan bli

Grym dag kväll men Linnea som vanligt! :D Pratat massa , spelat kort , bakat kladdkaka miss lyckad igen haha såg ut som en ko blaja! ;) Sen cykla vi runt på stan men va tätså tråkigt där så vi rimgde Sebbe så satt vi ute och tjöta och sen gick vi och la oss på studsmattan haha men sen börja de regna så vi gick in. Men nu har båda åkt så ska nog ta och sova snart. Imorrn blire rida med Malle! :D

Och va fan hände med dej? Så jävla omoget , tro inte att de räcker med ett ändå förlåt sen för nu är jag trött på de här!


rubriker asså

Nu har alla gått. As tråkigt var de haha förlåt men. Nu ligger jag i sängen med datan och tvn igen. Senare kommer Linnea och blir en lika rolig kväll/natt som sist. Hoppas på att inte bli förföljda igen bara haha! ;) läskigt! Men nu ska jag ta och kolla vidare på tvn om jag hittar något bra!
Pusshej!
//


13:47

Hejsan igen! Har precis gjort i ordning mej och städat upp lite grann, så satte mej här nu och dunkade min kära musik! Man blir på så himmla mycket bättre humör då! Elr vad säger ni? :D Så nu äre bara vänta på att alla kommer så man kan få fika nån gång haha!

ÅÅ vad ska man hitta på ikv då? Känner för något riktigt kul!! Får se vad som händer helt enkelt!!
Pusshej!


Godmorgon på er!

Vaknade typ 9? Ganska skönt att inte vakna typ 12 som man gjorde förut. Så har vart uppe och käkat frukost , vart ute med hundarna. Och nu sitter jag här och tittar på 16 and pregnant. Senare så är de släktkalas så då kommer stora tjocka släkten. Så måste städa upp här lite grann.
Pusshej!


Ridlektion + annat böös

Tjohoo! precis kommit hem och nyss duschat och slängt mej i sängen! hah. Hade Noblesse idag igen , och dressyr igen ;) Men de gick faktiskt mycket bättre den här gången än förra fredagen! :) Gick mycket bättre i galoppen än traven , men de kmr nog de också snart. Jobbade på volterna , förminska och förstora. Skänkelvikningar , framdelsvändningar osv... Sen efter lektionen var jag och Julia kvar ganska länge haha vet knappt vad vi har gjort, typ inget ;) Typ suttit ute under alla fladdermöss som fög, suttit inne och myst med hästarna elr ja med min Vienna såklart! Sen ringde vi matilda och sa att hon skulle komma så hon kom utsminkad till ett spöke haha! Sen gick vi runt i kolsvart ute på anläggningen , Sen cykla vi hem och matilda följde med hela vägen , konstig unge!  :) Aja nu ska jag ta och titta Tvn lite och sen sova!
Pusshej!

Vienna♥


Yeyy!

Gissa vad som står i mitt rum när jag kommer hem? Jo tv,n! :D Lycklig elr vad?? Bild kommer senare! :) Men måste nog ta och byta om nu , Julia kommer snart så blire i väg till ridskolan. Hoppas nästan lite på att jag inte får Noblesse igen , sugen på nån annan nu! ;) Aja vi hörs i kväll igen!
Pusshej!

Haha jag och söta Snurre! ;)


Dagens outfit


*Jeans - Bikbok*
*Träja - H&M*
*Linnea - ginatricot*
*halsband - Glitter*


Dagens ridning

I dag skulle vi haft vår nya ridlärare Sanda , men hon var sjuk så vi hade vikarie. Hon va skit bra!! Hade ju Noblesse oså hade vi hoppning, först hade vi på typ 50-60 oxer och sen typ  mot slutet 70-75 räcke. Första gången jag hoppade hon. Men gick faktiskt hyffsat bra, de blev bäst mot slutet. Så är nöjd faktiskt! ;) Sen efter de hade handikaps gruppen åt Linnea efter som hon suttit hemma och vart sjuk och grejjat med min blogg! ;) Haha.. Sen vare bara trampa hemmåt och hoppa in i duschen och sen titta på sol,fest och oroliga föräldrar ngt nytt som har börjat as bra faktiskt!! ;)
Pusshej!


Sjukt nöjd!!

Tack Linnea! älskar den värkligen! :D Läs Linneas blogg här http://ponyhoppning.blogg.se/ och även här http://hastochponnyryttare.blogg.se/.
Efter som bloggen har fått ett annat utseende så tänkte jag berätta lite om mej , de hör ju liv till! ;)



Som sagt var jag heter Felicia och är 14 år och bor här i Mariestad. Mitt största intresse är ju självklart ridningen och hästarna som ni nog redan förstått ? Jag rider på Mariestads ridklubb , där jag även blivit årselev precis! Så de rullar på och är skit kul! Så favvisen där är ju Vienna, som jag har som ansvars häst nu:) Så har barngrupp en dag i veckan och ridlektion 2 dar i veckan. Sen blir de ju självklart mer , antingen på ridskolan elr hos en häst som heter Candela som jag rider lite grann. Ett sto , Connemara/Halvblod! Sen har jag även haft egen häst , men han har precis fått ett nytt hem, pga privata skäl så vill inte ta upp de här. Sen finns de ju självklart mer som jag tkr är kul ;) Alla kompisar såklart! och självklart shopping! :D Så ni kommer få läsa om de mästa här!
Pusshej!




Felicia Wilhelmsson


Som sagt var jag heter Felicia och är 14 år och bor här i Mariestad. Mitt största intresse är ju självklart ridningen och hästarna som ni nog redan förstått ? Jag rider på Mariestads ridklubb , där jag även blivit årselev precis! Så de rullar på och är skit kul! Så favvisen där är ju Vienna, som jag har som ansvars häst nu:) Så har barngrupp en dag i veckan och ridlektion 2 dar i veckan. Sen blir de ju självklart mer , antingen på ridskolan elr hos en häst som heter Candela som jag rider lite grann. Ett sto , Connemara/Halvblod! Sen har jag även haft egen häst , men han har precis fått ett nytt hem, pga privata skäl så vill inte ta upp de här. Sen finns de ju självklart mer som jag tkr är kul ;) Alla kompisar såklart! och självklart shopping! :D Så ni kommer få läsa om de mästa här!
Pusshej!





// Felicia! ♥


Linnéa Här

Linnéa här!
Nu är det så att jag ska göra om Felicias design och nu kommer det se väldigt rörigt ut ett tag. Men hoppas att ni överlever ändå :D


(*'_'*)

Har precis vart oss tandläkarn... Så nu har vi hål så åkte direkt hem ist , så åker jag tillbaka när idrotten börjar! :/ och sen äre bara 2 lektioner sen slutar vi så de är gött! Senare blire stallet, (tror vi har hoppning) Hoppas värkligen de! Men ska nog gå upp och äta lite nu innan jag åker!
Pusshej!

Såhär roligt har man i skolan! ;)


Syster yster!

Skolfotto idag då i skolan, längtar redan tills skolkatalogen kmr! ;)  känner på mej att jag kmr bli förjävlig :) (Y) Sen efter skolan kom Linnea! :D Pratat massa vart ute och träffat sebbe och lite skit ;) Men hinner faktiskt inte blogga mer nu, hade tänkt att gå och lägga mej tidigt idag , är så jävla trött hela tin så måste typ sova mera haha... Men först måste kolla igenom gloserna lite snabbt. Alltid något :)
Pusshej!

Cooling!! ;) Världens bästa! ♥


Brummelisa

Skolan riktigt seg och tråkig idag! Så kom hem för de mästa  , trött , sur , rent ut sagt på dåligt humör! Men sen drog jag och Julia till stallet så blev på bättre humör ganska snabbt! ;) Amanda skulle rida lektion med diablo så red Brummelisa åt hon så tog julia candela. Gick jätte bra med hon faktiskt, Vi tog lilla hopp rundan , och sen runt marieäng. De ända va att hon va lite små fjantig och tyckte de mästa var farligt ;) Så blev lite hopp och skutt lite överallt menmen... Sen på raksträckan tog vi lite race så härligt! :) Sen efter allt de gick vi till ridskolan och kolla lite på årseleverna när  dom red :) Sen blev de hemmåt.

Så nu har jag duschat ätit och krypit ner i sängen så försöker fundera ut vad jag ska ha på mej i morgon , skolfoto ;) usch blir aldrig bra på dom skit korten varje år blir kasst så det blir de i år med! :D
Pusshej!


Förändring!?

Allt känns så tråkigt , dag in och dag ut samma hela tin! Vill ha en stor fet förändrig bara åka i väg långt bort med min underbara Linnea och ha megA  kul , och släppa allt runt om en...! förövrigt så saknar jag min Hampus , typ en månad kvar tills jag åker dit :( Allt är bara så jävla tråkigt nu! inte lust för ngt....



Aja kan ju säga lite om dan då, samma gammla vanliga de med! ;) Skola först , kmr för sent som vanligt -.- Men sluta tidigare idag gött som fan! så åkte hem , käka lite och drog sen till Stallet med julia. Putsade massa träns och fixade. Sen grejja med min Vienna , skitig som värsta grisen om bena så de var bara att sätta sej att gnugga med svamp! ;) Sen hjälpte barna och skit och efter de kvällsmocka och hela vändan! Men nu ska jag ta och krypa ner under täcken och försöka sova! Natti♥


godnatt

Har tittat Jearsy shore 4 nu. Äntligen har de börjat igen och längtar redan till nästa avsnitt! :D I morrn äre skola då, kul! elr inte. Men ska ta och lägga mej i min ren bäddade säng , mysigt!
Pusshej!


Godmorgon

Linnea ligger fortfarande och sover , grym kväll som vi hade i går! :D Så då passar jag på at blogga lite här ist. Idag händer inte särskilt mycket blir nog stallet senare skulle ja tro. Juste sen måste ju ja & Linnea gå och hämta cyklarna som står kvar vid vasavägen.
Pusshej!


Äckliga gubb jävel!

Linnea kom ju vid 7 typ. Satt och snacka en stund sen drog vi till donken skräll haha! Sen när vi skulle gå kom de fram några killar och bah " vill ni ha hans nr här , han är stumm och hanikap" Så vi tog nr haha. Sen gick vi och dom bah tummen upp och vi tummen up ;) Sen träffa vi dom igen på vägen med deras bil. Så då snacka vi lite mer haha sköna grabbar! :D Sen vart på stan , hemmakväll och massa skit!

Sen skulle vi dra och träffa sebbe, så vi var vid flitiga och efter en timme kom typ en bil och stanna och bara glodde på oss skit läskigt sen körde han fram lite och sen backa tillbaka och titta igen typ 5 minuter. Sen gasa han i väg och försvann. Sen stog vi på vägen och skulle säga hejdå för vi skulle dra hem. Jo då kmr ju bilen igen i fullfart med hel lyse. Vi typ bara kuta i väg mot lägenheten sen stanna han och titta igen mitt på tvären i gatan, skit äckligt! Sen åkte han upp lite och stanna där och stängde av bilen. Och jag och linnea vägrade ju att åka hem , var ju tvungna att åka förbi där då så vi vänta ett tag med han stog fortfarande kvar. Så tillslut fick vi ringa och väcka pappa så han fick komma hämmta oss. Så körde förbi bilen as sakta då , då låg han där inne och låta sej mot ratten typ som att han ville gömma ansiktet så vi åkte förbi typ 2 gr haha. As äckligt! Iaf nu är vi hemma! ;)

Nu blir de kolla film och mumsa godis MYYS!
Pusshej!


Shopping!

Ja & Jennifer vakna vid halv 10 så stack vi till mej och fixa oss och sen åkte vi till skövde. Först commerce och sen gick vi till Elins. 
Det blev:

 stickad tröja från H&M
 ett par svarta midje jeans från Bikbok
en rosa tub sak glömmt va de heter (a) från veromoda
linne med usaflaggtryck från Cubus
2 nagelack från Cubus
rosa handsfree från clas ohlssons som inte funka till mon mobil (Y)
Vit bikini överdel från H&M
Turkos bikini underdel från H&M
Virkad bikini överdel från Cubus
2 örhängen från Ur&Penn
1 halsband + 4 örhängen från Glitter
Skor från Skopunkten
 Nöjd! :) Men 2 saker som jag ville ha som inte fanns men de får bli en annan dag!
 Sen käka vi på Alpina! Och nu är jag hemma och ska snart åka i väg och möta Linnea på torget så slaggar hon här idag! Ha en fortsatt bra lördag , för de ska jag ha !
Pusshej!


Gårdagen

Hade noblesse på årselevsridningen, men kändes inte särskilt bra att jag fick hon pga en sak... :/ Gick la sådär hon va mkt svårare att rida med bett en med hackamoret. Iaf sen när jag kom hem drog till Jennifer och slagga där! GÖTT! snacka skype och satt vid datarn, as gött och sova ute i husvagnen :) Idag hare hänt massa kul , blir ett nytt inlägg om de snart! :)
Pusshej!


Ridlektion 1/9

Vi hade dressyr , och jag hade Noblesse igen. Gick sådär tyckte det gick bättre förra gången. Men var jävligt trött så orkade inte riktigt. Men de gick bättre med hon mot slutet och hon började kännas lite mjukare. Vi gjorde lite flytta bakdel på fyrkant i skritt och trav , gick ganska bra och sen arbeta vi mäst på volterna. För övrigt var de sista gången vi hade Mathilda tråkigt! :(  men sandra är nog också bra! Efter lektionen hade ja inget att göra så rykta igenom typ 6-7 hästar, och putsade lite sadlar och träns.... Aja orkar inte skriva mer nu.
Pusshej!

Saknar värmen!! Redan trött på skit vädret!


RSS 2.0