Jävlar!

 Jääävlar vad statstiken ökade , besökrekord kan man lungt säga , fortsätt så :D Gick upp hyffsat tidigt idag va ute vid stallet vid  9 typ... longera han först och sen red ja lite kmr bilder senare elr i morgon. Han åker till utby i morgon så försökte få dan så bra som möjligt ;) Sen duscha jag han och gick en promenad med han så han skulle torka , stannade på massa ställen där de fanns jätte gott gräs enligt han så där stog vi i kanske 20 minuter.

Sen hade han torkat så borsta igenom han så han blev super fin sen! :) Sen fixade alla grejjer tills i morrn vad som ska men och inte. Så kom hem vid halv 2 igen, sen blev de äta lite snabbt och sen ner till sandviken med jennifer , lollo frida. Träffa även sebban och Max där :) Sen hem igen äta, duscha. Så snart ska jag till sebbe och titta lite film! Hörs senare elr i morgon beror på när jag kmr hem! :)
Pusshej!

Gulligt va? *Blink*

Kom precis hem från min älskling, vart och tittat film , pratat osv Mysigt! :) Men nu ska jag ta och prata lite med Linnea om designen och headern o de så vi hörs i morrn
pusshej!

Sunny!

Äntligen börjar värmen komma tillbaka!! åkte ju till skövde idag. så härligt, badat , solat, ätit jordgubbar och smultron direkt från landet. Åkt fyrhjuling och massa sånt , as kul!! Sen på hem vägen åkte förbi Hampan en sväng. rästen av kvällen blir nog bara att slappa! I morrn ska de ju också bli bra väder , så får se va jag hittar på för kul då ;)
Pusshej!


Sängen..

Klockan är inte så mkt så känns jätte konstigt att gå o lägga sej redan. Blivit van och lägga sej sent nu. Men får försöka sommna ändå finns inte så mkt att göra uppe. i morrn bitti sticker jag och Jennifer till stan en sväng. Sen ska jag till skövde till nåra som vi känner. Till deras typ mormor som har pool och massa skit så de blir nog en göö dag. Men ska gå upp och äte ngt blev lite hungrig nu haha ;) Godnatt! <3

Today!

Har inte kunnat blogga ngt idag , internet typ cpa.... Gick inte upp tidigt som jag hade tänkt, snarare tvärtom haha! Har vart skit trött och huvud värk idag så har bara legat i soffan typ. Kl 3 typ åkte jag till stallet red en sväng i skogen gick faktiskt ganska bra. Men blev en lugn ritt orkade inte , hade fortfarande ont i huvet. Sen när jag kom hem , duscha och åt och allt sånt mådde faktiskt bättre sen ;) Så nu har jag precis tittat på Teen mom 2. AAhh så bra , längtar as mkt till nästa gång haha!! Kmr lite bilder från sandviken nu :)

Bjuder på en utan smink haha!









Mer bilder kmr nån annan dag :)
Pusshej!

Sorry!

Förlåt sjukt dålig updatering jag vet! Men har haft en sånn jävla helg så har inte hunnit bloggat! I fredags vare ju midsommar , blev ganska kul sen ända!

Sen på lördag "sov" Julia, Malle och Jennifer här! skit kul. Först köpte vi massa Monster, och godis och sånt, sen åkte vi och hyrde film. Bara skräckisar haha! Först såg vi paranomen activity 2.  Har sett den förut med titta igen . Really läskig!! och Insidiuos , också läskig! Sen typ vart ute , träffat lite folk, cyklat runt osv.

Sen spelat massa kort , pratat , musik och haft jätte kul! När kl var typ 6 la vi oss i mysiga sängarna vi hade fixat i mitt rum , men blev mäst massa flabb!! Sen när kl var 7 , kom  vi på att vi kunde gå ut och lägga oss på studsmattan. Riktigt skönt var det där! så vi bestämmde oss för att försöka sova en stund. vakna efter ca 1 och en halv timma igen, och bara låg och slöa och sedan drog vi oss ner till sandviken.

Såklart så har jag fortfarande inte doppat mej än i år hahah!! Men de är så kallt. Får se när första doppet blir av hah brrr. Mslle och Julia bada iaf ;) Sen tog vi massa kort som för hoppnings vis kmr ut här i morgon :)

Sen drog vi hem fixa oss lite grann och åkte och käka pizza. Muums! hihi (a) Sen skulle Malle hem. så jag och Julia drog till lekevi och titta match, och sen hem igen och prata och slappa i sängen framför tv. och nu har jag nyss kommit hem. Tänkte gå upp ganska tidigt i morrn och cykla i väg till stallet så jag får allt gjort på morronen, får se hur de blir ;)

Ha't så bra
Pusshej!



Gladmidsommar

Glad midsommar på er! :) Vet faktiskt inte riktig hur den här dagen kmr bli. Var tänkt att lite kompisar skulle komma hit men , en annan familj som vi jämt firar med ska också komme-.- så då blev dom sura för att jag skulle ha kompisar elr ngt. Så vet inte riktigt hur det blir.... bloggar senare
Pusshej!

outfit


Den här gjorde Linnea ahl till mej och Hampus. Vad tkr ni? jag tkr den va skit snygg iaf! :D
läs hennes blogg här!http://ponyhoppning.blogg.se/

:D

Fyfan va bra jag är ! riktigt stolt hur smart man kan va i bland haha!! Eftersom de typ inte går att lyssna på spotify längre så är jag så smart och fixar en till email adress och fixar en ny spotify :D Fyfan asså va glad jag blev haha äntligen kan jag lyssna på all musik igen haha :D

Tävlingen

Gick värkligen jätte bra! :) Hon lyssna jätte bra , och skötte sej fint! :) Först hoppa jag ju 60 gick felfri. Sen gick in i lilla ridhuset ígen för framhoppningen till nästa klass. De va ett räcke och en oxer. Amanda sa att räcket och oxern låg på 85 typ, de hoppa vi också utan problem en vägrar på räcket bara och lite tvekan på oxern.

så hoppa typ 3 gr på räcket och sen 2 gr på oxern. Sen skritta vi typ 5 minuter och sen var det in på banan 70 cm. Där gick de också super! sista hindret blev nästan ett stopp och vek sej åt sidan men hann få till de inann de blev försent så blev en felfri runda där med! Jätte nöjd :D Ska vara med 7/7 också tror jag! :)





U n d e r b a r  p o n n y ! ♥


Godmorgon!

Red inte på sandviken igår , nån som sa att de va förbjudet :/ Men red Candela ist. Hinner inte skriva så mkt nu men de gick ganska bra , nåra gånger och inte ville gå fram och börja små resa sej lite.... Men annars gick de bra :) Men snart ska jag iväg till ridskolan. Clearounden är idag , lite nervös faktiskt hoppas att vienna sköter sej ;)
Pusshej!

seeg

updaterar i morrn´bitti i stället :)

22 Juni 2011

Blev väck halv 10 idag av mamma som kommer ner och försöker dra av en täcket och säger att vi ska äta frukost. åhhh sånt blir man ju så arg på! i alla fall , gick upp lite senare och sen åkte vi iväg till stan. köpte 2 troser och hårpuder... iaf ngt ;) Senare är de tänkt att jag ska åka till sandviken med Hampus, med transporten. Vill ju göra ngt roligt med han nu innan han åker , om de nu blir så.... så får se hur han reagerar på vattnet ;) men ska ta och slänga mej i soffan och försöka hitta ngt roligt program nu ;)
Puss hej!

Bästa syster!

Nu åkte precis Linnea :( vi har haft sååå kul som alltid haha :D vi cyklade ju självklart t donken och tog en sundae som vanligt ;) Sen typ andvänt busring.se haha as kul typ garva ihjäll oss! de borde ni pröva! :D Vet inte riktigt vad ja ska hitta på nu får la hitta nån bra film... Filmtips?? Have a good night

sweetii!

Försökte göra våfflor till frukost men gick inte särsklit lyckat *host* så fick äta vanliga mackot ist ;) Sen cykla i väg till stallet. Städa lite där och kolla upp vilka saker som ska med till utby osv. Klippte även manen på han och sen red jag lite i hagen. Han gick super på ena volten men åt andra hållet blev de lite svårare så då börja han bara krångla... men sluta när de gick som bäst! Sen blev de trampa hemmåt igen. så nu har jag duschat och ätit osv. Väntar på Linnea nu :D får se vad vi hittar på för ngt kul!!
Pushej!


Helena & Hampus

precis kommit hem nu. Helena och hennes barn kom ju för att titta och provrida Hampus lite grann, kan säga att de såg jätte bra ut. Helena red han bra och kommer ju bli bättre när hon lär känna han mer, och barnet kan ju inte rida jätte bra , men tyckte hon va duktig hon kunnde ju "första grunderna" Men hon va jätte lugn och förstoh hästen bra , som kanske inte alla andra barn gör.

Så vi gick en lång sväng i skogen alla tsm. De känns faktiskt jätte bra nu , pratat igenom allt osv , och somsagt var Helena säger att jag får komma precis hur mkt jag vill även om dom till slut köper han. Så efter midsommar nån gång så kmr han få åka dit, och dom ska ju bara låna  han nu. Så hela den här veckan så ska jag tillbringa massa tid oss Hampus :)

Ha en bra kväll puss hej!

Hihi! Gullig bild på mej och alice när vi sola! ;)

Härligt!

Gick precis upp, och solen skiner! :D Ska titta om de är så pass varmt så man kan lägga sej och sola lite. Fick sova läänge idag , skönt. Men kom ju på att syrran är ju inte ens hemma , hon stannade ju kvar i sommarstugan och ska vara där tills på torsdag haha glömsk! ;)
planerna för dagen idag ser ut så här

Nu på morgonen , ingenting typ sola kanske?
Senare runt 5 nån gång ska hon komma och rida Hampus och titta på han o lite så (hon som kanske ska låna/ta över han) Och efter de blir de kanske filmkväll med Ellen hasselqvist och Emma sundström :)


00:18

Nu har man krypit ner under täcket , väntar på att filmen ja laddar ner ska bli klar, står att de är 12 minuter kvar haha!;) Det blir en American pie dom är alltid roliga att se ;)Imorgon hade jag tänkt att sova läänge!! om inte syrran och broshan börjar bråka efter som inte mamma elr pappa är hemma, så skulle inte förvåna mej. Men får hoppas att dom är snälla (a) haha!
Puss hej!

Solarium & Gymm

Hejsan! som ni ser så har utseendet ändrats , men är nog inte klart än finns lite saker jag vill ändra på och lägga till men de ska fixar nog linnea hoppas jag ! :) Iaf i morse åkte vi ut till mormor sommarstuga , trååkigt!! elr ska inte klaga, faktiskt kul när de är varmt där och man kan bada och åka båt och sola osv... åhh längtar , fast ännu bättre blir de när vi ska till spanien i 2 veckor i aougusti. längtar!! :D 

När jag kom hem fick jag städa igen , slänger ju bara allt på golvet :( måste ändra mej på de så jag slipper städa hela tin.... Sen drog jag och Jennifer iväg till gymmet i en timme, och sen bort till prebende och sola. Rekomenderar de ställer värkligen , billigt och tar jätte bra på en.  så nu är de avklarat , slängde även i hårinpackning i håret när jag kom hem.

Hatar mitt hår just nu , slitet  som fan , kort äre också växer ju aldrig.. tabletterna funkar inte ett skit , och ahh blir så arg! Jag måste ju lix platta håret varje dag så de kan man ju inte sluta med.. fan också får la försöka köpa massa hår saker , sånna där droppar har jag hört att de är bra men vem vet haha , har ni ngt bra hår tips?? :)


Nu du !

Nu felicia, nu lägger jag in en testdesign till dig, sedan får du säga till mig om det är något du vill ändra på !
UPDATE:
Jag fortsätter någon annan dag när jag har pratat med dig om lite skaer osv .. Tiillfällig design alltså !
/Linnea

02:04

tjohoo! :D haha känner mej såhäär lite pigg! ;) "festen" var riktigt kul , va med Julia belfrage, Emma sundström och Ellen hasselquist. Det va även en 15 åring som hette Cody från Florida där som bara prata engelska haha´as kul vi prata as mkt med han! Skiiiit kul !! Sen träffa sebbe lite, va på stan lite grann, ätit, dansat , tjötat och massa skojj. fast Cody va ju klart roligast ;)



Cody colast i mitten! haha

Bröllop

Precis kommit hem från bröllopet. Senare ikv blir de "fest" för de :) I stan tror ja de skulle va. Har typ inget att blogga om nu så känns bara onödigt , slänger upp massa bilder ist :)








Ny header! :)

Har presic skickat iväg lite bilder till Linnea! Hon ska fixa nytt åt mej, ska bli spännande att se sen ;) checka hennes blogg vettja!! http://linneaamedq.blogg.se/ 

inne!

Precis kommit in, drog ut med sebbe en sväng:) ska försöka hitta ngn bild från skolavslutningen men alla blev typ dåliga, så haha ;) Men i morrn ska jag på bröllop så ska försöka ta lite "nya" kort då ;) Tänkte även på en frågestund,, vill ni ha en sånn nåra kommentaren vill jag ha isf! :))

Sommarlov!!

SOMMARLOV!!!  Första året avklarat! ;) Efter allt så fika lite med Sebastians familj haha och sen drog vi till maci donken :) gott! Idag händer typ inget-.- ´såå Roligt , en Fredag, och avslutning. Och inget roligt händer.. borde ta tag i de nu , och gå ut och ha lite kul ;) fast ingen är typ hemma :( får se om ja får tag på nån rolig lite senare i kväll kanske :) Hörs !
0762074100! :*

Vienna :)

yeess , ja fick Vienna :) Vi hoppade, gick värkligen jätte bra och hon gick även hyffsat fint :) Hopppade studs, först massa kryss på typ 50? Sen mot slutet hoppa vi samma serie fast sista en oxer på 80cm. Jätte nöjd över lektionen iaf.. så nu är jag anmäld till clearounden på Vienna 60 och 70 :) Men ska gå och duscha och fixa lite inför i morgon, S K O L A V S L U T N I N G ! ! ! :D Men hare så bra så länge!
Puss hej!

Vienna!


Hollywood Hills

Älskar den låten! hollywood hills :) Ska snart åka till ridskolan :) sista gången idag :( vi ska hoppa tror jag , får se vem jag får! ska även anmäla mej till clearrounden , men inte säker vilken häst än, vienna, ambra ?? neh jag vet faktiskt inte vill hälst ha vienna ;) Men nu måste ja gå upp och äte lite innan , jag updaterar så fort ja har kommit hem! :)
Puss hej!

tjobrää

Skolan helt okej idag faktiskt, Kul att se elevspexet haha ;) Efter skolan åkte till tandis :( drog ut två tänder så fiick ju bedövning både uppe och nere ussch! fast kul efteråt man kunde ju hålla på hur som hälst utan att man kände ngt och så såg man ju as cp ut haha ;) Sen Lindex, blev lite köp där, och sen åkte vi till shell och hämta ut kläderna från H&M :) Sen va med Jennifer , pratat massa skit osv... Så nu har hon precis dratt och jag har precis duschat ;) Snart sommarlov nurrå ! 1 dag kvar wihoo! ;D
Puss hej!

sådär..

nu har jag vart där och tittat! låg inte alls långt bort. Stallet va jätte fint och frächt skillnad mot vad han har de nu... och hagen va jätte jätte stooor. Den kmr han värkligen att älska ;) och Tjejen som kanska ska ta över han va jätte snäll och trevlig, och hennes barn me. Så hon fråga massa frågor och jag fick svara ;)

Hon ska komma och pröva att rida han i morrn och hälsa på han. Det kmr nog bli så att dom får låna han för de värkade faktiskt jätte bra, men kommer ju ända åka dit. Hon sa även till mej att jag fick komma hur mkt jag vill , och om jag inte vill för att jag tycker de är jobbigt var de bara att prata och ha telefon kontakt så de känns jätte bra fast ända skit jobbigt. Sen åkte jag till Hampus och hälsa i hagen ,de svårt att hålla inne tårarna då. Vet inte vf dom kmr , men de är så sjukt jobbigt men vill ju ändå att han ska vara där. Men måste gå nu
Puss hej!


Hampus...

Ja som sagt var de har ju vart lite " strul" med stallet och så. Sen har vi funderat på hur vi ska göra med Hampus, För han är lix 22 år och han blir bara gamlare och gamlare och till slut kanske jag inte kan rida han lika mycket längre. Och att bara ha han då tar ju massa tid och pengar utan att jag kan fortsätta utvecklas så då har vi tänkt på att vi kanske ska lämmna bort han till en som pappa känner som ville ha en häst för lite lungare ridning. Först så vägrarde jag ju de men när jag har tänkt mer på de så kanske de är lika bra och bäst för oss båda...

Dels för Hampus som kommer få massa mer tid och betydligt bätte och få stå ute hela sommaren som han inte fått gjort nu pgr av vissa personer... Han kommer få lugna mysiga skogs ritter och ett mindre 11 årigt bar som han kan lära att rida. + att jag kommer ju fortfarande rida och finnas hos han, Och får njuta av sina sista år där.

och för mej , då jag får mycket mer tid till allt, allt annat som jag vill göra, med ridningen och kompisar och allt sånt där, men kommer fortfarande vara oss han fast inte lika ofta.

Då kommer jag ju ha mer tid till Ridskolan eftersom jag blivit årselev nu , och till Candela , kompisar osv. Jag vill ju även börja tävla men de har ju hindrat mej , för kan ju inte tävla Hampus , bara lite clearounder o sånt. Och Hampus kommer säkert få det jätte bra med massa ompyssling. Och dom som kanske ska ta över han sa att jag får komma precis när jag vill och hälsa på och rida och de är det viktigaste för mej att jag fortfarande får komma , för jag tänker absolut inte släppa han helt! Han har alltid varit som min bror , bästa vän och de släpper man bara inte. Tycker de här är skit jobbit men de är nästan bäst så. Hinner ju inte med allt.

Men allt är inte säkert än...Först ska jag åka dit idag och titta hur stallet ser ut och se vad de är för personer och om jag tycker de känns bra och rätt osv så kommer dom få låna han bara en stund när jag fortfarande kommer komma ut till han. Dom bor i utby så det är inte långt. Sen om jag ågrar mej och jag vill ha han och känner att de inte funkar så kommer jag ju " ta tillbaka" han , han kommer ju fortfarande vara min fast han står där bara.... Men om allt är bra och de så kommer dom la tillslut få köpa han, fast då kommer jag fortfarande vara där fast kanske bara en dag i veckan.

Så vi får se hur de blir. Vad tkr ni , vad skulle ni ha gjort ??

Det är jätte svårt, de bästa är ju att göra så eftersom jag fortfarande får komma men ändå kommer att kunna ha mer tid till allt annat och kunna utvecklas mer innom ridningen. Men känns ändå skit jobbigt :( Hoppas ni förstog lite av vad jag skrev iaf... Updaterar senare efter jag vart hemma oss dom.

Älskar han ngt enormt mkt och ångrar inte en ända sekund som jag haft tillsammans med han. En helt underbar häst som man kan lita på till 100% Han har lärt mej allt jag kan nu och jätte glad att han har vart just min. Han har alltid funnits där för mej och tröstat och förstått mej mer än nån annan. Älskar dej ♥



 


Today!

Idag var vi hemma hos våran lärare ;) grilla , red , körde traktor , och sköt sån här stor pistol luftgivär elr va de heter haha , de va la ganska kul ;) nu har jag precis kommit hem och sitter och mumsar godis (a) Men ska kolla lite bloggar nu. Sen tänkte jag skriva de där om Hampus om ni kanske vill veta? (:
Puss hej!

you will always be in my heart

Cyklade till Candela direkt. Jag red brummelisa lite och Amanda Candela. Vi red i ena hagen gick faktiskt ganska bra med brumme! :) Sen bytte vi och red ut i skogen en sväng och sen bytte vi igen haha ;) Brummelisa ville gå åt ena och jag åt andra så då protostera hon med att stegra...:/ men de va över sen fortsatte vi som vanligt. Sen efter allt de cykla jag till Hampus och red han i hagen gick ganska bra faktiskt han börjar lyssna bättre och bättre. Sen gosa vi i hagen, fick passa på nu och så klart så börjar man ju få tårar i ögonen och tänker på allt som kommer att hända men det är bäst för båda mej och han. Berättar nog i morgon om allt ,Men orkar faktiskt inte just nu. Godnatt!



Hampus♥

Home

precis vart ute en sväng med vovvarna, och nu har jag suttit och moffat i mej 4 tekakor med nutella på haha , men de är ju såå gott så man kan äta hur många som hälst! ;) Hade tänkt att trampa ut till ullervad. Ska iaf rida Candela , får se om jag rider Hampus elr om han får vila, vill hälst inte gå dit men måste ju för Hampus skull.. Får hoppas på att dom inte är hemma (a) haha ne nu är jag fjantig och feg , det är bara att stå på sej elr va säger ni ? ;) haha ne sånt är jag dålig på ;) Men vi hörs sen!
Puss hej!

Hampus och Sixten får stå för bilden idag! ;) 

Söndag!

Nu är klockan halv 3 och jag år fortfarande runt i pyamas haha! Har faktiskt inte orkat ngt annat, gick och la mej kl 4 fast jag va helt själv :O Men va sjukt pigg och låg och smsa med "..?.."  (a)  Förut så klippte jag även hundarna haha blev la sådär vågade inte ta för mkt då skulle la mamma bli galen haha! Får se om jag åker ut till stallet sen, som sagt var det är typ lite ---- där borta så inte så jätte sugen på att åka dit. Kan inte säga allt här i bloggen men de är typ "bråk mellan oss och dom" kan inte säga mer. Så vi har haft massa funderingar runt allt. men säger inte mer förns jag vet säkert om allt.


Ha en bra dag!! :)

Gabrilella "bella"

preics kommit hem nu , jätte mysig kvälls ritt idag! Jag red Bella, Gabriella som hon egentlien heter. Julia red Hampus , ulrika baccis, Maria putte och annalena rex. Gick jätte bra med bella , hon är en travare så hon har lite svårt för galoppen men vi kom in i den ordenkligt nåra gånger.  Hon är ganska snubblig och så också men med massa stöd så gick de jätte bra, bara i en stor lerig sak som vi var tvungna att gå igenom typ stubbla hon har va nära på att rammla hela hon blev lerig ooch mysig. Sen efteråt följde jag julia lite hem när vi hade kommit hem , prata lite och kolla på hennes nya säng ;) haha gud va snygg den va så nu måste jag tjata till mej en ny säng vill ha dubbel!! ;) men måste gå nu .
Puss hej!

morgon igen..

godmorgon på er! sitter med datorn framför tv. Idag blir de nog en ganska lugn dag. I efter midda ska Julia följa med till stallet. Jag ska rida Bella och hon Hampus , så ska ulrika och Maria också rida med , hoppas att vi rider marieäng bättre vägar där men vi får se , vi hörs sen! :)

Bella i rosa täcke ;)

Svar på kommentar!

Elin ([email protected]) om Ridlektion & Årselevs möte:
Ska du dra ut tänder för att göra plats i munnen? I så fall, gör inte det! Det är en gammal metod som man använt länge och nu börjar det komma fram att allt fler får allvarliga problem av den. Käkledsbesvär, andningssvårigheter (i värsta fall sömnapné) och insjunket ansikte som åldras snabbare då metoden faktiskt påminner om hur vårt kranium utvecklas när vi blir äldre. Det finns andra metoder, jag lovar!
(Om det inte var därför du skulle dra ut tänder får jag be om ursäkt och tacka för mig. ;)




Svar: hej , Tack för "varningen" , Jag ska dra ut 2 tänder i bak, och hålla fast dom med ngt som jag kommer ha i gommen , så att mina fram tänder kan få mer plats och förmodligen flyttas lite bakåt så att de inte blir så trångt. Så jag ska inte göra ngn plast i munnen :)

Student!

Åkte hem lite tidigare från skolan så jag skulle hinna göra i ordning mej för studenten. Grattis till Emila och Rickard!! Inte mysigt väder iaf , regn , regn och ännu mer regn. Men de va roligt och titta , gud va man längtar dit ;) Sen efteråt så åkte vi hem till emilia och senare till Rickard. Blev mat och lite tårta och sånt. Men nu har jag kommit hem och precis städat lite grann, Hatar när de är stökigt!! (A) Men nu sitter jag här och chillar t lite musik så blir de nog ngn film sen!
Puss hej!

Ridlektion & Årselevs möte

Hemma! ;) Tandspecialisten gick bra orkar inte säga allt, ska dra ut lite tänder o skit , första tandstälningen kommer på i slutet av augusti :( Sen När vi kom till m-stad skulle vi hämta syrran oss mormor men dom vi i hamnen och käka glass , så då åkte vi dit så fick jag också en mumsig mjuk glass haha!

Sen stress ner till stallet ,fick Nicky. Vi red dressyr gick bra, mot slutet börja ja "hitta" hon mer.Blev ju även ström avbrott i ridhuset när vi red så allt blev kol svart , och alla hästar tyckte de va ganska läskigt och stressade up sig, men sen kom lyset tillbaka ;) Sen Senare var de ju årselevs mötet, Roliigt :D Ska i alla fall bli jätte kul! så de blir nog bra. Sen efteråt de åkte jag upp till min lilla polle , Man blir alltid så glad när man kommer dit för man ser värkligen hur glad han blir. Visst blir man glad utan sånt ? Men nu ska jag inte tjöta mer!
Puss hej!

Nickypicky

Hemma från skolan igen

Ska åka till skövde nu till Tandspecialisten -.- Typ ska bara pratat och sånt idag och nästa gång får jag tandställning :( Inte särsklit fint men tillslut får jag ju fina tänder så jag kan skratta hur mycket som hälst haha! ;) Men nu måste ja nog stänga av datort blixtrar här utan för han och räkna till 6 haha ;) Läskigt med åska elr va tkr ni? :o


:D

Besök rekord i går! Roligt att de går så bra! glömm inte att säga till ifall ni vill att jag ska ändra på ngt, elr skriva om ngt specielt!
Puuss!

i'm in ****

precis tat en dusch och slängt mej i sängen ;) Skolan va faktiskt helt okej idag ;) Senare på dan skulle jag gå och möta Julia men vi missa ju självklart varandra ;) De va typ nån gubbe som börja prata med mej blev skit rädd trodde de va pedofilen :O Men han var jätte trevlig haha, så de var nog inte han! ;)

Sen fick jag gå hem igen och där kom Julia ;) så vi gick in och träna till provet lite. Sen cykla vi till stallet , mocka oss Hampus och myste lite i hagen, Sen till ridskolan och titta lite där ;) och sen cykla vi till willys och köpte godis! ;) Sen hade vi as kul hemma oss Julia gjorde massa skit och massa skratt haha! Sen tog vi på oss en reflex väst som båda gick i och alla bara titta haha as kul. Sen plinga vi på Malle så satt vi lite på kullen och prata! Imorrn kommer jag bara gå 2 lektionen sen åker jag till ****** de får ni veta imorgon! ;)
Puss hej!

Finaste julia!:*


Svar på kommentar!

Ellen om åska...:
tjenare! fina bilder där, var har du köpttröjan ?! ;)




Svar: Hej du! jag hart köpt tröjan på H&M :)

Ny header? Ja tack! :D

Nån som vill fixa min header och design? Vill värkligen ha en ny nu, har ju haft denna i ett tag och de va ju första som jag hade när jag börja blogga. Vill kanske ha lite mer "proffsig" nu ;) så om nån vill kommentera i de här in lägget då & bara för att de kanske är någon som är så snäll som vill göra en header+design så kan ni få en gäst bloggning!:D
Puss hej!


åska...

Hallå hallå! Nu tänlte jag ta och äta och träna prov lite sen blir de att åka till stallet. Inget roligt väder ute så blir nog lite i fram hagen bara. Men har inte så mkt att skriva om så de kmr ut lite mer bilder från igår! :) Komentera gärna! :D




Godnatt!

sådär nu va man här igen;) Julia kunde inte sen så drog till Jennifer och sola och bada i hennes pol!:D så Himla skönt! Senare tog vi MASSA fina kort , lägger inte upp alla för de orkar ni nog inte ens titta på ;) sen va vi ute lite med sebbe och brorshan. Så nu har jag årecis duschat och krypit ner under täcket. Skola i morrn också , gå upp tidigt , slösa hela dan i skolan, komma hem sent och inte hinna med alls mkt , låter inte särskilt lockande. Men sånt är livet. Godnatt på er!







Det va bara en liten liten del av alla bilder, Blev även nåra roliga på mej och broshan men dom får ni se en annan dag!;)


inväntar Julia

Snart kommer Julia! jätte längesen vi träffades känns de som. Så vi får se vad vi hittar på för kul! Men måste springa upp och äta lite nu ha en riktigt skön dag!

Big brother final!

Kom nyss hem från jennifer, suttit och tittat på Big brother finalen tsm! MYSIGT! :D Rätt person vann helt klart! Såg ju även snyggaste nicky blir sjukt död när man ser han haha!! Men tänkte ta och kolla lite bloggar och sånt nu och smsa lite med "..?.." så ska jag försöka sova så länge som möjligt i morrn bitti eftersom sen börjar skolan igen -.-
Puss hej!

(dåligt kvalite)


Helt vanlig dag

Idag har det vart en helt vanlig dag , gick upp halv 10 åt frukost och sen åkte vi iväg och titta på ett stall i leksberg, blir nog inget med de , det va fint annars och såå men nja skulle nog inte känna mej "hemma" där. Sen åkte jag till Hampus och red marieäng-rundan, och sen stanna oss Candela. Så släppte ut han i hagen där och tog in nästa häst. Hon hade sår nedan för ögat så gjorde rent de och fick rida i grimman ist går lika bra de ;) Sen red ja vanliga vägen och hoppa små stockarna och sen tog jag stigen in vid gammla "hopp stigen" Hon va lite fjantig idag och hoppa till för allt möjligt men annars gick de bra! Sen red jag hem med Hampus så kom pappa och hämta mej senare.

Nu har jag suttit här på altanen och försökt få lite färg men solen va inte så stark idag :( Fast ändå skönt att bara sitta ute & slappa ;) Snart kommer även mormor , hon har vart i Mallorca FUSK! Så hoppas hon har köpt med ngt kul hihi (a)
Puss hej!



Mina älsklingar!:)


Grilla't

Just nu sitter jag och tittar på SKINS alldrig tittat på de förut men värkar bra ;) Efter kalaset la ja mej och sola innan folket skulle komma hit och grilla hann la få lite färg i alla fall! ;) Så va lite med rebecka sen också :) Vet faktiskt inte riktigt va ja ska skriva typ bara suttit o tjötat o sånt ;) men ska fortsätta titta nu ;)
Puss hej!


sry skit dålig updatering

Hej, bloggar en lite längre inlägg nu om i går! Sjukt rolig dag, på morronen åkte snabbt ut och mocka alla boxar och sen hem göra i ordning sej på 20 minuter och sen åkte till buss stationen , blev buss till skövde med Linnea! Hade inte så jätte mycket pengar typ 440 elr nått? blev iaf

Tröja från H&M 199:-
Linne från Bikbok 129:-
3 trosor från Ginatricot 3 för 99:-
Mascara från H&M 125, men nu 89:-

De va de ;) Sen tog vi även en sundae på macidonken så gott!:) Sen skulle vi ta bussen hem gick ju inte särsklit lyckat gick fel typ 3 gånger men till slut hitta vi rätt med hjälp av maps på mobilen haha kändes ganska udda men tillslut kom vi hem ;)

Sen va jag Linnea, brorschan , Felix , Sebbe rästen av kvällen as kul!:D Sen va Linnea tvungen att åka vid halv 11 , och sen vare bara ja och sebbe & Robin cykla till stan och lite sånt roligt roligt! De va typ den dan ;) Idag så kommer de hit massa folk , de blir släktkalas , men måste gå och fixa mej nu hörs sen!

Sebbe får stå för bilden!;)


2 Juni

Precis kommit in, vart ute lite med brorshan och Sebbe :) Men nu hade jag tänkt att titta på film! Idag har de inte hänt alls mkt vart i stallet gjorde typ samma saker som i går red bara Hampus för  Candela hade redan gått. Sen har ja typ vart hemme resten av dan & bara slappat!;) Men nu ska jag stänga av datorn och kolla film hörs i morrn!



blogg.se

godmorgon på er!;) såg på skräckfilm i går, den va skit bra om man tror och så på "andar" elr vad man ska kalla de för. Den hette Insidious, handla typ om en kille som är hemsökt och dom försöker komma in i hans kropp och de händer massa saker i huset. Skit bra var den fast lite fake men den rekomenderas till dom som tror på sånt annars ingen ide typ;) Idag får nog Hampus vila så rider ja candela men får se sen hur de blir. Ni som bloggar på blogg.se , ´när man trycker upp statstiken så kan man inte se "diagramet" längre gör de så för er också??:/


Titta på trailen här
http://www.youtube.com/watch?v=E1YbOMDI59k


Soolar

Red en kort sväng i skogen barbacka på långa tyglar hela tin sen när jag kom tbx t stallet så red ja lite i lilla hagen & mjuka upp han och så. Han gick jätte fint sen och lyssna hela tiden. Sen i bilen prata jag och mamma om lite saker, tar inte upp de än här i bloggen än förns de är säkert , de handlar om Hampus i alla fall... Nu har ja precis vart ute och solat än stund 2 tim kanske? Fick lite färg allt!:D Men hörs senre!
Puss hej!

Brr vinter! men gillar bilden;)


08:51

Godmorgon på er! ;) Vaknade precis av massa hundgnäll-.- Fast de gjorde faktiskt inte så mkt då sover man inte bort hela dan så man hinner med lite mer haha ;) Idag blir de bara Hampus, fixa han fin igen och rida en lugn sväng i skogen utan att jobba, idag ska han minsann få njuta hahah! & efter allt de ska jag nog slinga håret också behövs värkligen nu jätte utväxt;) Men Nu ska jag nog gå upp och checka tven och äta lite frukost. Hejdå sål änge

Blixt in tha face ;)


RSS 2.0