Telefon

detta får bli sista inlägget för idag , inte hänt mkt ikv , vart ute och träffat isak , dennis och simon lite , trevligt :) Men nu ska jag fortsätta va social i telefonen så hörs vi i morgon, Natti!


Yes!


Yees äntligen min!! :D


Bästa som finns!

Skolan riktigt tråkig!! Sen blev de skynda hem och vänta på Linnea som kom efter 5 minuter redan. Drog till donken direkt och satt där i 2 timmar och babbla om allt , som vanligt! och självklart en sundae med chockladsås också ;) Eften en liten pommesfrit som vi dela på haha! Nu har hon precis åkt :( hon skulle till gofsak så de blev inte så länge idag men vi hann prata igenom allt som behövdes iaf!

Haha i sommras , ""BARNKALAS!!"" Älskar dej Linnea!! ♥


Candela - 30 Augusti

Slutade kl 3 idag så gick hem , åt , prata med robin och hans kompisar en stund sen åkte jag i väf till stallet. Ja & Amanda red ut i skogen , tog barbacka. Så byggde vi upp ett hinder ute i skogen på ca 50-60 gick jätte bra med det. Sen red vi lite andra småstigar lite överallt. Men hon gick jätte bra idag kände som jag hitta hon mer nu. Senare bytte vi hästar så  jag tog brummelisa så tog vi lång galopp på lång sträckan och hon skötte sej jätte bra utan ngt bus elr försöka springa på. Får nog ta och börja rida barbacka lite oftare , det blir ju sällan man gör de ;) Sen när vi kom hem fixade dom tog på grimma & grimmskaft så red vi ner till beteshagen borta vid annie! Sen var de bara cykla hemmåt men hade ingen lust att åka hem än så stanna till vid ridskolan och grejje med vienna lite och titta lite på lektionen. Sen när man kom hem vare bara att gå och träffa sebbe en stund mysmys! Men nu ska jag ta och sova!
Pusshej!


29 augusti

Åkte lite till Elins med mamma , hitta lite smått och gott med de får vänta tills på lördag när jag och Jennifer drar mot en shopping runda! :) Sen åkte vi till tandis och prövade ut lite skit till tandställningen-.- trodde jag skule få den idag men tydligen inte! :) Sen käka vi på Alpentina, Världens godaste pizzor har dom! Sen åkte direkt till ridskolan. Borsta Vienna tills alla barn kom sen vare bara att sätta i gång att hjälpa till , ganska kul faktiskt ;) dom är ju bara för söta! Sen efter lektionen var de bara att börja kvällsmocka gick ganska fort faktiskt så sen åkte jag hem!
Pusshej!


Veckans vill ha!


Åhh vill ha till vintern!! Märket sexy by sweden , finns på sexy.se för 1990kr


Hampus

Solweig tog kort när dom släppte ut honom i hagen så hon skickade några till mej :)
Delar med mej av dom här :)




Äntligen

Nu ska bloggen bli renoverad! :D ÄNTLIGEN! Idag har jag inte gjort mycke sen jag kom hem legat nere i sängen och tittat på film & sovit typ hela dan. Gick upp precis ;) Sköönt! Imorgon blire inte skola heller! För först ska jag till tandläkarn i mariestad , och sen till skövde för att sätta in tandställning :( Den kommer typ sitta i gommen så efter de åkter jag direkt till ridskolan eftersom jag har barngruppen så kmr la antagligen inte kunna prata då typ ;)


-----ingen bild-----


A smile for you but tears in my eys

Nu har Hampus åkt, en jätte jobbig stund så vill hälst inte skriva om de. Gick en promenad tsm innan dom kom. Men jag ska åka hem till dom snart i september , dom är värkligen jätte snälla. Jätte glad att vi hitta dom för bättre kunde de inte bli. Men de är ändå jätte jobbigt men de är la bara normalt antar jag.







Äskar dej & kommer alltid att göra! ♥


Kaneval

Va hos Hampus i morse, eftersom han åker i morrn :( Så klippte han och snygga till han lite och sen red vi ut barbacka ett tag. (bara skritt) Sen när vi kom tbx till stallet så red vi i paddocken , jobbade lite mer då. Gick jätte bra! :) Sen hem duscha, fixa sej osv, så kom Julia och Jennifer så drog vi ner till stan och träffa Lollo , rasmus , max och Daniel och kolla kanevalen o de. Sen Träffa vi även älskling! :D Och massa mer! ;) Men senare drog jag , Julia , Jennifer , Rasmus , Max och Daniel hem till mej och dunka musik! Total kaos var de i mitt rum elr så äre jag som är över pedant haha! Så nu är de städat igen ;) Sen åkte max och senare Julia och då drog vi 4 ut bara men då blev de punka på min cykel så sen stack dom och sen vare bara jag och Jennifer kvar ;) Så vi åkte hem bytte cykel och sen drog ner till stan och kolla läget lite....
Pusshej!





Ridning + Prat

Fick Vienna som ansvars häst och på måndagar har jag barngrupp så de blir nog kul & bra! :) Sen Red allihopa ut. E20 slingan. Fick Rockan :) Gick la ganska bra, första gången jag äns såg han idag ;) Men han lyssnade bra , de va bara när vi trava och när dom andra hästarna typ gjorde ngt så han fick lite fnatt och ryck ;) Sen gick vi till Paddocken och gallopera alla i en stor volt. Gick bra där med , bara när legs fick fnatt så fick ju rockan också de. Stor men töntig ;) Sen så fort jag kom hem blev de duscha och sen sticka till Sebbe så titta film osv....;) Aja ska nog  titta på ngt avsnitt nu och sen sova!
Pusshej!



Min plats

Kommit hem från skolan och så nu. Helt ok dag faktiskt! :) Så nu har jag satt mej ner vid min egna plats datorn ;) Snart blire i väg till ridskolan för årselevs möte tror jag de är. Sen efter de blir de hem till älskling så hinner inte blogga i mellan och i morrn blire nog också lite segt med bloggningen.Men ngt inlägg kmr nog upp!
Pusshej!

Haha bara för att min och Sebbes syrra är så söta så får de bli en bild på dom! ;)


Ridlektion

Fick Noblesse blev faktiskt glad över det! :) Första gången jag red hon dessutom ;) Vi hade dressyr så vi jobba mäst på volterna & såå. Hon var jätte rolig och go att rida men jävligt stark ;) I Form ville hon gärna lix hänga sej neråt så de va bara de lite grann som vi fick jobba lite med annars gick de jätte bra och tyckte och gick fint & bra för att va första gången iaf! :)
Pusshej!

Har ingen bild på Noblesse så fick bli en annan bild. Tror de är på Adam elr corint ser de ut som kommer inte i håg när jag tog de haha skräll!


Quéenis!

Blev inte att rida för Amanda för de var för halt i hagen så red ut istället. Tog tidenmans tygeln så hon fick jobba lite extra idag. Tog Marieängrundan , gick jätte bra hela tiden. Hon va stabil och lyssnade jätte bra. Tränade lite i slutet på att hon skulle lyssna mer på sitsen. Tempoväxlingar osv... Gick iaf super med det! Sen fixade fodret åt Brumme och Candy & sen åkte ja hemmåt.
Pusshej!


Hope

Slutade sent idag, 20 över 3. Blev varm oboy , mackor och ballerina kakor idag igen precis som i går. Haha ja är inte så nyttig jag vet. Alla typ säger att jag är jätte smal och skit -.- Men jag äter hur mkt som hälst egentligen ,och bara massa onyttigt typ , äter alldrig frukt elr grönsaker. Vet att de inte heller är så bra men gillar värkligen inte sånt! Men försöker lite med det eftersom de är mycket mer "hälsosammt" haha tycker bara de låter roligt!! ;) Jag vill ju få kanske lite mer på mej om man säger så , elr aa få lite mer ben , inte så smala som de är nu. Men de går värkligen inte. Mamma har ju försökt med allt. Haft gredde i maten och har druckit olika drick saker med extra skit i men inget funkar lix jag går inte upp, har bara lätt för att gå ner. Så nu skiter jag i det, jag är jag och är faktiskt hellre lite smalare en lite tjockare om man säger såå ;)Tkr inte ens jag är så mega smal som man har fått höra. Så länge man mår bra eller hur?? :D Snart blire i väg till Candela, Amanda ska typ " Ge lektion" Så får se hur de går;)Pusshej!


Hiss!

Hiss till den här louis vitton väskan jag köpte i spanien!


Underbar!

Cyklade ju ut till stallet förut, Jag & Amanda red i skogen tsm. Gick ganska bra. Sen gick vi mot klätter stället och klättra i alla gångarter både uppför och nerför de tyckte dom va jätte jobbigt ;) Sen satte vi upp ett hinder i backen, gick jätte bra. Så sen avsluta vi och skritta hemmåt. Sen när jag kom hem smsa Jennifer så gick ut och gick med hundarna och prata typ i 2 timmar haha! Om du läser de här Jennifer så ska du bara veta att du är underbar, vi kan värkligen prata om allt! <3 Men ska nog ta och kolla runt lite sen ska jag nog försöka sova om de går. Inte van att lägga mej såhär tidigt, men är sjukt trött. Godnatt så länge!
Pusshej!


skola -.-

yeees i dag börja skolan äntligen!! :D Hahah nja skulle inte tro det -.- Aja kul att få träffa alla kompisar igen. Fick ett ganska bra schema i alla fall. så nu har jag precis kommit hem , vart ute en sväng med vovvarna och nu sitter jag och äter. Blev varm oboy med mackor & kakor, MUMS! haha. Sen blire att cykla i väg till Candela.
Pusshej!

Utan smink hah!


Check!

Naglarna check! blev väldigt nöjd faktiskt! Hos tanläkarn gick de la bra , pust. Fick 2 jävla sprutar och sen börja dom hölla på med tanden som skulle ut. Blää. Sen när den väl va ute så var dom inte säkra på om hela va ute. Så dom fick hämta nån gubbe... Om de hade vart kvar så hade de tydligen blivit en oparation så man bah What? as skrajj. Men som tur var de inget kvar. "vad dom trodde i alla fall" -.- Aja sen satte dom in nåra gummiband i käften som jag ska ha tills jag åker till skövde och får in den andra saken... Hatar't men om man vill få fina tänder så äre la bara att stå ut?? ;)
Pusshej!


Sexy and i know it

Tjennare!! Olivia har precis vart här , hon prövade lite löshår som hon kanske skulle köpa av mej. Sen suttit och pratat och lyssnat musik. Snart ska jag i väg till tanläkarn och dra ut 2 tänder -.- As rädd för bedövnins sprutorna usch!! Sen blire nog att träffa Jennifer så drar vi och solar och kanske går en väng och pratar får se! :)
Pusshej!


Hampus nya ägare

Ssv... Det började med att vi fick ett mail och allt kändes rätt redan då. Så dom kom i dag och titta på han. Ett äldre par som redan har en islandsvalack på 19 år, och hade haft hästar hela livet mäst äldre hästar, och haft dom hela livet ut där på deras gård. Så så kmr de ju få bli med han med. Och dom visste värkligen vad dom pratade om och hon va jätte noga med allt. Hon & Han ville mäst ha en häst för lungnare skogs ritter och massa mys bara. Precis som han behöver och hon var jätte go och försiktig med hästarna. Inte ngn barnfamilj där han kmr få mkt ridning han ska få de lugnt nu sina sista år! Hagarna hos henne var värkligen super fina och stora och runt huset , Värkligen ett sånt här mys ställe ute på landet där hästarna kunde stå utanför köksfönstet och titta in hihi. Och Den andra hästen var jätte bra , jätte lik Hampus i sättet så dom kmr nog bli jätte bra kompisar. Ett mega stort skydd hade dom ute i hagen som man kunde gå in i , med hel täckande tack och väggar med en liten uppning som dom kunde gå in i , och jätte tjockt halm underlagg som dom kunnde lägga sej i. Han kmr älska stället de vet jag. Hon sa att jag fick komma precis när jag ville de var bara att komma och rida när jag ville så kunde vi 2 rida ut tsm. Precis vad jag ville höra. Så äntligen har allt blivit bra, har inte mått särskillt bra på sista tiden över allt men nu känns de jätte bra. Visst de är ändå jobbigt men de blir bäst för oss båda och självklart kmr jag åka dit även fast han inte är min längre. Bättre kunde vi nog inte hitta! Så på söndag åker han till örebro och ska stanna där livet ut. Hoppas ni förstog lite utav de i alla fall, annars får ni fråga helt enkelt. Ni har nog inte ens försått vf ? Men de är en hel del...





Allt vi gjort & allt du lärt mej & allt vi Genomgått tsm och alla minnen kmr jag alldrig att glömma åren med dej har nog vart dom bästa i mitt liv, utan dej hade jag inte vart den personen jag är nu. Kmr alltid att älska dej! ♥


På G igen

dålig updatering jag vet. Linnea kom i går vid halv 6 så satt vi och prata ett tag sen följde hon med ut till Stallet så kom dom som skulle titta på dom. Dom värkade jätte snälla & så men kändes ändå inte rätt. Gillade mer ett par andra som kom idag men skriver om de längre ner... Sen Hemma käka vi toast och sen fixa vi oss & sen drog vi ut på stan och kolla läget där borta. Sen träffa vi sebbe & viktor så stog och tjöta lite med dom.

Sen drog jag och linnea till Donken haha. Sundae med chocklassås SÅKLART! ;) Sen drog vi och träffade sebbe igen & satt ute och prata o så men sen blev de så kallt så vi drog in till mej. Sen när han hade åkt hem, la vi oss i sängen och titta film. Vi somnade nog vid 5 typ.

Sen på morgonen blev vi väckta kl 12, skulle vara ute hos Hampus för då skulle dom "braiga" komma och titta på han. Kan säga att de gick super. Sen senare åkte vi hem till dom i örebro och titta hur dom hade de och prata och så och allt känns jätte bra så dom ska hämta han på söndag. Berättar mer om dom i ett annat inlägg. Sen efter de åkte vi till Gammelmorfars sommarstuga så följde med tilda och isabell med vovvarna ner till sjön så bada dom. Brr kallt!! Sen tbx och fika och senare åkte vi hem. Så snart blire sova och i morgon blir det bara en fixar dag.
Pusshej!


aennil~linnea

Senare kmr Linnea och slaggar här! :D Som vanligt kmr de bli helt awsome och galet! Så ska försöka hitta lite bra filmer också. Så vill ha massa bra filmtips!! :D


I promise you

Precis kommit ut ur duschen och fixat mej lite. Blev väckt av att vi var tvungna att åka ut till Hampus. Där borta fixa grejjerna , gjorde i ordning han lite grann och sen åkte mamma och pappa till de andra stället och skulle titta efter våran vatten hink. Så då stanna jag kvar och myste lite i boxen. Blev svårt att hålla inne tårarna då åhh blir så arg på mej själv. Sen kl 6 åker vi dit igen , för kl 7 kmr de nåra som ska titta på han... Aja vi hörs!
Pusshej!


Jennifer!♥

Kvällen fick spenderas med efterlängtade Jennifer! :D Pratat om allt , ute och gått i regnet hehe , data , mumsat , godis , tittat på kort och massa mer ;) Sen när jag skulle cykla hem är ju klart mörk ute , skit läskigt att cykla förbi "lilla skogen" USCH! Klara mej i alla fall! ;) Men nu tänkte jag ta och sitta här och ha de gött så godnatt i förväg!
Pusshej!


Plattång

Nu är plattången beställd och klar och snart blir den min! :D


499:- från netonnet :)


Blööt

Har precis kommit hem nu pizzeblöt och kall. När jag kom dit mötte upp helena och sen gick ut i hagen och hämta Hampus , kände mej som ett litet barn när jag gick mot han. Ville bara springa fram och krama han. Sen tog in han och fixa så red jag & Malle i väg i regnet till vattenhålet. Först vägra han att gå i och dumma sej bara men sen fick jag hoppa av och få i han så då gick han i lite grann och plaska haha. Sen satte upp igen och då gick de lite bättre han stog bara och skvätte och hade sej hehe GULLIG! Sen red vi genom skogen en bra bit och sen hem. Sen när man kom hem var ja pizzeblöt och frös som fan haha är ju redan sjuk typ så nu lär jag la bli ännu sjukare. Sen kom pappa och hämta mej så åkte vi och köpte pizza. Så nu ska jag snart ta en varm dusch.
Pusshej!


Mot Hampus ♥

snart blir de att åka i väg till saknade Hampus. Ska rida till vattenhålet med Malle om de blir som de är tänkt! :D Ska försöka ta lite kort också. Han står desutom inte kvar där borta han står i håkans stall :/ Allt har blivit helt annorlunda nu. Jag har ju lovat att jag skulle berätta allt , men orkar inte skriva om de vill inte ens tänka på de så jag tror jag låter bli. Om ni undrar så får ni fråga ngt så ska jag svara på de. Men nu ska jag inte tänka på de mer. Nu ska jag försöka vara glad och åka i väg och ha kul med tanke på att de kanske blir sista gången jag rider han.
Pusshej!


Stan

Har precis kommit hem från stan nu, köpt de mästa jag behöver. Mascara , mini hårspray , blondspray och röda tygskor. Köpte ju ett par röda solbrillor i spanien så var ju tvungen att ha röda skor till då ;) Haha! Nu fattas bara en ny plattång och säkerhetsväst. Vet vilken plattång jag ska ha så ska nog beställa ikv elr i morgon elr nått. Och säkerhetsväst får jag tjata mej till ;)
Pusshej!


bildbomd-sötisar på Gran canaria







bildbomb-blandat











bildbomb-sanddynorna










Bildbomb-stranden









Agillity

Gick upp halv 9 sen kom mormor och hämta mej så åkte vi till agillyti banan. Tog med Alice också, gick mkt bättre än vad jag trodde med hon. Vi började med en bana på typ 14 hinder. Sen gjorde vi om och hade däck , gungbräda , planka och en annan slags tunnel. Maja tyckte de va jätte läskigt att gå högt upp men alicemgjorde de utan promblem. Fast på hindrerna är maja duktigare , snabbare och hoppar högre och alice lägre och långsammare haha men de kmr nog. Så nu är dom jätte trötta hehe...
Pusshej!


äntligen hemma!

Nu är jag hemma , elr aa jag kom hem i går ;) Men nu börjar bloggen rulla igen! :) Har haft 2 sköna varma veckor men har ändå  velat komma hem lite grann. Första dan träffa vi morfar och hans tjej, gick till stranden och prata och lite så. Haha fy fan vilken skön morfar man har , han är skit rolig!! ;) Iaf sen har vi hyrt bil så har åkt till massa ställen hälsat på annat folk, bla min gammelfarfar, åkt till gammelfarmors grav haha där va de skit kul man får typ alltid skratt anfall när morfar är med ;) Sen har vi kört gocart , ridit kamel genom safarin , Vart på olika marknader , vart i las palmas på massa olika shoppingcenter. De mästa var bara skit men har ändå hittat ganska mkt , kmr bilder på de en annan dag elr senare! :)

Vi har vart på olkia stränder, den finaste var Amadores, där snorkla vi haha fast jag tkr de är sjukt läskigt. As rädd för fiskar så gjorde inte de så mkt ;) Sen har vi vart ute varje kväll och gjort massa kmr knappt i håg allt nu när jag sitter och skriver (a) Men sista dagen kom Morfar & Terre igen så gick vi en lång promenad bort mot San agustin och satte hos på en resturang tog en pizza och sen glass ;)

Sen dan efter åkte vi hem, skit skönt att vara hemma nu. Så idag har jag städat , packat upp och massa sånt så nu ska jah fixa mej och sen gå ut och träffa sebbe! :) ♥
De kmr komma massa bildbomber under veckan från Gran canaria så ni får se lite ;)
Pusshej!


By sweden , hello spain!

vi kom fram till stockholm typ vid 11. Träffa faster , låg och sola lite... Gått på stan och kollat på lite saker. Blev ett linne från gina bara men mer i spanien blir de! :D

Men nu måste jag ta och sova ska upp 3 i natt och sen far vi till Arlanda. Shiiit vad jag längtar efter värmen och solen och allt annat. Och att träffa morfar lite nervöst (a)

Ses om 2 veckor, hare bra
Pusshej!


RSS 2.0