Rubrik osv....

Rubriker vare ja! Suger på de haha. Fick skippa ridningen idag för att syrran fyller år och mormor & skit skulle komma så blev att sitta hemma och tjocka mej med tårta ist! Nu blir det ricinolja i håret , ansiktsmask och samtidigt lite plugg till ännu mer prov -.- sen får de bli duschen och sen sova och hoppas på en bra morgon dag! Hare gött!


Just come to say godnight!


Trött...

Tjeenare, på ridningen igår hade ja Manne, ärligt talat är han faktiskt en ganska kul häst! ;) gick jätte bra vissa stunder. Arbetade med skänkelvikningar, öppna , flytta innanför osv...

Just nu känner ja mej typ helt död! Direkt efter skolan åkte ja till körskolan Och nu har jag även prov tills i morrn och på fredag som jag måste träna till , och har bara sovit 5 timmar i natt. Blir sängen tidigt idag haha :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_204677150.jpg" class="image">


Chillday

Kom hem vid typ 11 as gött! Orienteringen gick faktiskt oväntat bra :D så blev lite kladdkake bak tsm med lite plugg, senare blev de körskolan och sen tog jag sällskap hem med Max så åkte jag och träffa Jennifer så drog vi till Vänershov och kolla på "s" ;) haha!


Godmorgon

Linnea kom hit i går kväll så vart med hon hela kvällen, skit länge sen vi sågs så hade massa att prata om så vi åkte till hamnen och tog en glass. Och Sen vi fixat naglarna o sånt ;)

I dag är det orientering på snapen , så jävla tråkigt, så inte alls taggad. Suger på orientering värkligen!
men nu ska vi fan klara de här så vi kmr hem tidigt idag


Crusing babe

Går dagen var grym, på morgonen drog jag Julia & Jennifer till stan med Isak och tommi. Satt på torget och chilla och kolla runt på holmen och lite sånt där. Senare drog jag och Jennifer hem och grilla med hennes familj och en till familj mysigt. Sen mot kvällen drog vi till stan igen och va där. Träffa först Michelle Emelie och Emilia och Eva så prata med dom och sen gick jag och Jennifer med Eva till ko torget bland alla raggare! Haha kände oss hemma (y) fast Ne.. Men sen såg vi Malle så va med hon och hennes storebroscha och lite fler. Sen skulle dom dra så då gick vi bara runt och prata med härligt folk.

Nu på morgonen var de idrottslyftstränig så blev inte så många timmars sömn inatt , men de va bara att trampa dit pigg och glad, och ridningen gick jätte bra med lille Viktor! Resten av dan har ja bara legat i solen steekt


Sol

Skolan gick as fort , började halv 10 och slutade 2. Hade bara 2 lektioner och sen kolla vi på talang jakten. Efter skolan vare sol som gällde fram till kvällen, och sen grillade vi och käkade jordgubbar! Senare drog jag till Jennifer så har vi vart ute och gått runt köpt massa godis på hemma kväll och sen gick vi och träffade Isak , Tommi och Julia. I morrn blire stan och på kvällen blir de förhoppningsvis festligheter (y)


Ambra

Vi red för Erika idag och jag hade ambra. Gick faktiskt ganska bra, förutom att de va skit varmt trodde ja skulle dö. Vi jobbade mäst på att få i hop hästarna och att de trampa under sej och vi hade väldigt mkt självständigt.

För övrigt har dagen vart förjävla bra! Sol , sol och ännu mer sol! Så nu hade jag tänkt att bli niggah!


Fresch hair

Vart hos frissan idag tsm med Michelle! Färgade utväxten och tog bort de slitna, så skön känsla efteråt att veta att man inte har nått slitet och slippa ha ångest över de! ;) sen när jag kom hem så la mej och sola en stund och sen pluggade espanola -.-

I morrn slipper jag skolan på förmiddagen , ska till Skövde. Först till tandläkarn och sen åka och kolla till piercingen hos evolver :) sen blir de nog Elins också haha , allt för att slippa skolan (Y)


Monday again

Vart en bra dag idag faktiskt! Måndagar brukar gå as segt och vara dö tråkiga men inte denna ;) skolan rullade på och de va as varmt idag så man kunde sitta ute i gräset och sola så jävla skönt!
Efter skolan drog jag till körskolan och var där tsm med Patrik och Max och gjorde faser klarade nästan fas A nu saknade bara 5 rätt till.
Sen har jag vart hemma , tatt de lugnt lite grann pluggat och kollat tv och lite sådär.
Sen vid 9 drog jag och Jennifer ut på en springrunda, tog med vovven också som fick springa efter ;) sen pausa vi vid ekudden och satt och prata på bryggan och sen pwade vi hem, och nu är jag ny duschad och klar så nu blir de sängen för mej.
Tagga frissan tsm med Michelle i morrn också!


Summer day!

Vart en as skön dag idag, vaknade upp vid 11 och tog en lång pw med hundarna. Sen när jag kom hem så la jag mej och sola eftersom det va så jäkla varmt! Efter maten blev det att trampa ner med cykeln till jula red båda skorpan och chanelle, Michelle tvingade mej att rida skorpan eftersom hon inte va hemma idag. Blev mäst skritt arbete med lillen och han skötte sej super! Sen skulle jag ta in nellen som typ tog 20min innan hon tröttnade på att springa runt och jäklas-.- idag var hon skit jobbig i början och protesterade och höll på men mot slutet blev hon jätte fin , mjuk och arbetsvillig. Sen cyklade jag till ridskolan och satt med Viktor i hagen och myste , helt sjukt hur mkt jag gillar den ponnyn! Mitt allt ❤


Laxå

Jag Jennifer och Clara tog tåget till Laxå i morse vid ett för att åka och träffa Alex och även Isak här i från som också va där och lite senare kom Sandra också. Så vi har kollat film och vart ute och sånt där och sen kom Adam också.

På hem vägen stanna vi och käka donken , riktigt jävla gott hade inte ätit på nästan 12 timmar :o men nu är jag hemma och ligger i mysiga sängen och är mätt & glad ;)


Hoppning!

Vi hoppade idag , massa olika övningar med vatten matta och plank osv.. Gick jätte bra med Viktor och slutade med att vi hoppade en vatten matta på 1meter helt sjukt! Sist vi hoppa var har skit rädd och gick knappast få fram han. Blivit slit stor skillnad på han. Alla övningar gick bra så finns inget att klaga på;) sjukt nöjd och över glad bästa känslan man kan ha tsm med hästen <3

Världens bästa som jag sagt många gånger! ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160313.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160313.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160326.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160326.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160331.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160331.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160339.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160339.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160416.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160426.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160428.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2554724/images/2012/pic_203160446.jpg" class="image">


Skulle bli publicerat i går men nätverket va inte på humör

Hunnit med mkt idag , först va ja på körskolan och efter de red jag chanelle. Gick bra men i början var hon lite motstretig och jobbig men de släppte sen:) efter allt där så åkte ja vidare mot ridskolan och hade barngruppen sen hem och duschade och fixade mej så drog jag ut till Michelle så cyklade vi ut till Evas stall och kvälls fodrade i regnet haha! Nu har vi precis käkat pizza och nu väntar vi på att en skräckfilm ska bli klar. Och i morrn bitti ska vi upp 7 för att åka till skara med årseleverna

Fick bara med halva huvudet på hon haha ;)


Chanelle!

Efter skolan åkte ja till körskolan och gjorde nått test, sen var jag så hurtig att jag gick hem ist för att ringa efter sjuss ;) med lite sällskap i telefonen så gåre bra ;) efter de cyklade ja till stallet där Michelle väntade. Vi red ut tsm med Eva runt marieäng och hoppade diken och lite sånt as kul och hon skötte sej jätte bra. Vi red i ca 3 timmar typ så när vi kom hem så kände man sej som en fladdrande spagetti typ? Sen fixade vi klart där och sen cyklade vi till kuben & flingan och stog i hagen lite med dom och sen stanna vi en snabbis på ridskolan var tvungen att hälsa på Viktor ;)
Så blev en lång dag men de gör inget för har ingen skola i morrn så jävla gött! Så nu ska det sovas länge och sen blir de körskolan och stallet!

Det Nya skalet som kom idag! ❤


Körskolan + plugg

Tjenare! Bloggade aldrig i går men hände inte särskilt mkt, hade stalltjänsen och sen hjälpte till på tävlingen och sen bara suttit i hagen och myst med Viktor!

Vart en riktigt trök dag! Kallt ute äre också känns som höst igen-.- efter skolan var jag på körskolan as tråkigt och när jag kom hem var det bara att plugga till provet i morrn -.- kommer gå skit haha..! Men sista dan i morrn sen ledigt onsdag torsdag fredag as gött och på lördag väntas roligheter i Laxå om de blir som vi tänkt! Så Hoppas värkligen de nu! Men nu ska ta och sova..


Nellen! <3

Red chanelle förut gick ganska bra, hon blev väldigt hård och stark vissa stunder men för de nästa mot slutet så släppte det. Gjorde skänkelvikningar och volt arbete. Sen när jag hade ridit klart tränade vi lite från marken och hon är så sjukt underbar! När jag stannar stannar hon när jag travar travar hon och inte nog med det när jag galopperar galopperade hon med så himla go!!

Nu har jag vart ute och gått med Jennifer i typ 2 timmar och pratat o så där, skönt! Så nu ska jag snart sova ska upp 6 i morrn bitti, har stalltjänst , inte alls taggad på de hade andra planer för den här kvällen men de sprack eftersom jag måste upp as tidigt men så kan de va i bland hästarna måste alltid gå i första hand! :)


Årselevs ridningen Viktor

Ridningen gick bra igår. Alla red tsm och vi jobbade mäst med öppna på lång sidorna, och sen alla samtidigt i galopp på mitt volten och minska den osv... Sen rästen av kvällen spenderades framför garderoben ;) ränsade ut massa kläder och la i ordning alla andra kläder som bara va inkastat så nu finns de lite mer plats igen ;)

Senare blir de att rida chanelle och tror syrran följer med och rider skorpan också ;)


Sthlm ❤

Orkade aldrig blogga i går när jag kom hem, men vi hade en grym dag! Riksdagen och de va de tråkigaste jag vart med om i hela mitt liv men på stan och i bussen hade vi as kul! Köpte 3 linnen, 3 navel piercingar och 3 armband :)

Skolan har gått as snabbt idag så snart tänkte jag åka i väg till stallet! :)


Tagga Sthlm!

Whii i morrn rullar bussen mot Stockholm med bästa klassen! :D fast de dåliga är att vi ska åka halv 6 så måste åka hem i från 5 och det betyder att jag senast måste gå upp 4! Helt sjukt ja vet! Men ska ta och lägga mej nu. Har både duschat , fixat naglarna , tatt fram allt tills i morgon. Massa godis , coola och bullar och är ner packat så nu borde jag klara mej haha! ;) men jag får la säga godnatt där! ;)
Xoxo

Får bli en bild på bästa ponnyn ❤


Turn me on

Har inte gjort ngt alls idag haha! Varken stallet elr nått , fast ganska skönt att ha sånna dagar i bland också. Efter skolan gjorde jag och syrran våfflor & kladdkaka och sen åkte jag och köpte godis tills på torsdag som jag kan ha i bussen. Alla 8or ska till Stockholm gå på riksdagen och sånt där tråkigt. Fast vi får tid att vara på stan också så då ska de shoppas! ;) så det är ungefär så läger ligger till just nu så ska ta och kolla klart på bb och sen försöka sova..


Summer feelings!

Vart en rätt Chill dag i skolan , vid hålet kom Matilda och sen drog jag och Julia med hon till högelid och gick runt där oså, träffade kusin också så pratade lite med hon var ett tag sen! Efter skolan var jag tvungen att gå på teorin på körskolan , skit tråkigt men måste ju nu om jag ska hinna få körkortet till sommarn så får plugga skiten av mej -.- nu hade jag tänkt att lada ner lite ny musik och sen plugga lite till matte provet i morrn...
XoXo


Idrottslyft träning - hoppning

Åkte till stallet vid 1 och fixade allt som skulle fixas tsm med Michelle. Sen vid 4 kom Heléne och då lastade vi hästarna och åkte till mrk. Vi hoppade 5on halva. Gick jätte bra. Hon taggade inte upp sej ngt alls och var nästan seg ist vilket inte är ett dugg likt hon men tror att det är för att dom har sovit ute de 3 senaste dagarna så hon kanske inte har fått den sömn hon brukar. Men det gick iaf jätte bra och vi kom på bra de flästa gångerna och mot slutet hoppa vi en oxer på 85 som jag inte vågat förut med hon eftersom hon är lite speciell vid hoppningen haha! Men efter idag så tänker jag bara köra på och vårat mål i sommar får bli att hoppa 1 - 1,10 m och komma över levande ;) gick jätte bra för Michelle också så blev yttligare en lyckad träning!


Töreboda

Åkte till stallet själv i morse och longerade chanelle. Gick hur bra som hälst man behövde bara använda rösten och hon lyssna på mej hur bra som hälst behövde inte ens visa pisken. Räckte med att bara säga gaalopp så föll hon in i galopp. Så det gick bättre med de än vad jag trodde. Efter stallet och familjen till sisjön i Töreboda till mormors sommar stuga och käkade mat och allt med dom och orlando och hans tjej. Och när vi kom hem kom Linnea hit så har vi haft lite godis mys och gjort allt möjligt!

I morgon äre idrotts lyftet som gäller med chanelle och det är dessutom hoppning så lite extra nervös vet ju inte om jag kmr hem levande elr inte haha. Får hoppas på att hon är lugn och att hon inte taggar upp sej...
Va tvungen att lägga upp bilden på tiggande indra haha så söt!


Årselevs ridning!

Allihopa red tsm idag . Vi red först ute vid vatten hålet och skrittade,travade och tog lite kort. Sen red vi in i ridhuset och där arbetade vi med öppna och sluta osv.. Och sen i galopp, på spåret blev han lite taggad och drog på lite. Men sen inne på mitt volten då lugna han ner sej och då blev han jätte fin :) är jätte nöjd över ridpasset och de går bara bättre & bättre med han ❤
Sen efter ridningen åkte jag & Michelle till Sandra, skulle slinga hennes hår. Så jag slinga hennes hår och samtidigt så hade vi de mysigt och lyssna på musik , pratade och käkade tårta ;) håret blev lyckat och as snyggt faktiskt 👍 tur de haha! ;) sen så sjussade hon hem oss vid 12. Haha och fick lära mej nåra nya grejjer man kan göra med bilen haha as kul! ;)

Nu har jag lagt mej i sängen och pratar med "a" . Så får sluta nu innan han får damp för att jag är så osocial haha. Prata & skriva kan man helt enkelt inte göra samtidigt! ;)


Chanelle och Viktor

Orkade aldrig blogga i går så tänkte blogga lite snabbt nu.. Åkte iaf först till chanelle där Michelle redan hade Byggt fram och fixat hästarna. Vi hoppade lite olika hinder och de gick faktiskt ganska bra och hon fick inga konstiga ryck ;) det var ett hinder med en blå presenning över som hon tyckte va lite läskig och fjantade sej men tillslut kom vi över. Sen åkte vi till ridskolan vi red till vatten hålet och där börja Viktor fjanta sej och vägrade gå i var hans första gång där men vi kom i tillslut och efter de traska han bara på och även i trav, sen red vi på gräs banan och arbetade med skänkelvikningar och de gick faktiskt jätte bra :)

Idag blir de förmodligen dressyr skulle jag tro så nu måste ja börja göra i ordning mej


Plugg -.-

Vart en helt vanlig dag i dag. Först skola , försov mej såklart och kom 45 min försent ! Typiskt mej asså -.- dan rullade på och gick ganska fort faktiskt fast vi slutade 20 över 3. Efter skolan ringde Linda så jag fick åka direkt till stallet och ha voltigen för Sandra hade blivit sjuk. Sen efter barn gruppen red ja ut på vienna i solen, vart riktigt härligt väder idag och de gillas stort! :D
nu blire lite plugg till både spanska gloser och so tills i morgon... Rolig kväll! :D hahah fast ne


Segt

Vart en skit seg dag helt enkelt måste vart efter igår asså ,iaf åkte först till marknaden med brudarna och där träffade vi Isak och pratade lite om gårdagen haha! Fanns inte mkt på marknaden så var inte kvar så länge. När ja kom hem tog jag en promenad om hopp att bli lite piggare men ne... Så blev på med one piecen och la mej och sov så har typ sovit hela eftermiddagen sen kollade på humor galan och nu blir de kolla bb lite grann och sen sova. Är fortfarnande skit seg, fan! i morgon är det skola också och verkligheten är tbx! Vill ha sommar lov nu!! ;)


Valboorg!

Hade en galet rolig kväll i går med massa Goa människor. Började med att jag Julia och Jennifer åkte ner till ekudden och träffa Malle , Valle , Emma och Lisa & meiia. Emma och Valle drog ganska direkt sen.. Träffade massa roligt folk både okända och kända. Blev massa Valborgs pussar från alla möjliga håll haha! Sen runt ett gick vi hem tsm med nåra trevliga 95or jonny och Emil elr Jon tror jag han hette men jag säger Jonny, sköna killar!

Idag blire marknad en snabbis med Jennifer Malle & Julia. Är skit trött har inte kunnat sova ngt eftersom jag inte får sova på mage nu med piercingen-.-



RSS 2.0