...

Nu drar jag ut och springer hörs sen!

Veckans...

Veckans snyggaste!




Åska

Hej kom typ precis hem från skolan, har ju vart jätte varmt och skönt ute idag så hade tänlt att sola lite när man kom hem. Men inte börja ju åska och regna :( Ialla fall Idag blir de inte stallet , Lill syrran fyller år ;) Ledig nu ons,tor,fre,lör,sön,mån så jävla gött!!:D Tänkte lägga upp en veckans... sen också blir nog mycket updatering idag! :)

Finaste Hästen♥

Efter skolan åkte jag direkt till Candela, Red barbacka hon gick jätte fint idag! Sen efteråt borsta jag igenom hon noga och kamma ut man och svans riktigt noga så hon blev ännu finare!;)Och  putsade hennes grejer o de. Tog även några bilder i Hagen lägger inte upp alla men nåra får det bli! :)








Finaste , underbaraste hästen ♥♥


Bild-bomd från idag!

 Ulrica & Baccis




Amanda Karlsson & Brummelisa





Amanda Karlsson & Diablo




Ellen Giöbel & Heppo
Felicia Olsson & Gullan
Jonna Kindberg & Otello
Amanda Johansson & Janette
Natacha hammer & ??
Bjarke hammer & Barbie
Alexandra larsson & ??


KM-2011

tjolulu! Nu har jag precis tat ett bad! Så kan ju berätta lite om dan nu då ;) Jag och Julia cyklade ut till stallet typ 10 och så titta vi på clearounderna/KM , Tat skit mycke bilder så de kommer ut en bild bomb , fast de är taget med mobilen så kanske inte as bra kvalite' men ;) Fick även rida baccis idag för första gången :O Hon är ju lite speciel om man säger så... Men hon har typ blivit misshandlad och så förut så det är därför hon är som hon är... Men de gick faktiskt jätte bra, visst hon är ju ganska svår att rida och få hon dit man vill...Sen när allt va slut red vi Hampus och Candela, Hon gick jätte bra idag candela asså ;) Hopppade lite små stockar ett dike och banken, gick galant!:) Men lägger upp lite bilder här på mej och baccis men det ser inte särsklit vackert ut! ;)









Gillar dej, o de vet du redan

Idag har det vart en riktigt tråkig dag elr va tkr ni? Va har ni gjort för ngt? I morgon blir de dålig updatering ska till stallet kolla tävlingarna med Julia sen ska jag rida Hampus och troligtvis Candela också! Hare så bra!♥


kan man ha roligare?

Åkte ner till stan i morse igen med Jennifer haha;) Sen va jag på vänershåv och titta på syrran när hon spela fotboll, va med linnea där s¨å snacka lite skit och så som man  brukar göra!:) Sen va hon tvungen och dra så hade skit tråkigt sen , satte mej i bilen och grejja om lite bilder ;) men sen dog ju självklart den så la mej i bak och sommna haha! så sov nog i en halvtimma i allla fall sen kom mamma och isabell och knacka på bilen haha och sen åkte vi och köpte glass mums! Så nu tänker jag sitta på mitt rum och muusika hela dan och leta efter en bra film jag kan titta på ikv!
Puss hej!
Nån som vet vart man köper en sån här keps? Så sjukt snygga!
Nån som vet vart man köper/beställer en sån här keps? Så sjukt snygga!


Helg!

Gött som fan, äntligen helg! Inte hänt så mkt idag , typ mormor o hennes gubbe och nåra från australien kom och fira isabell idag. Sen drog jag och Jennifer till stan , köpte sånna där tabletter så håret växer fortare , så får se om de funkar haha värt att prova ial!;) Sen börja de spö regna så när man kom hem rann de ju bara om en inte specielt mysigt så bytte om & fixa mej lite och sen drog ja till jennifer så tillbringades hela kvällen hos hon!:)
Puss hej!


Första årselev!

När man kom hem hitta man ett brev om att jag fick bli första årselev haha gissa om ja skrek svar: ja! haha mamma bara kom och undra va det va och jag bara gapskratta och typ sprang och ringde Julia och hon hade också fått ett! Sen fatta mamma vad de va hon skratta faktiskt också sen fast de va la mäst åt mej elr va tror ni, ja reagera nog lite överdrivet haha!;) Ialla fall så ska på ngt möte i Juni om de:) Fick Nicki idag elr de fanns inte så många kvar att välja mellan så sa att det inte spelade ngn roll vem ja fick så då fick ja Nicki. Vi hade ju hoppning , de gick jätte bra hon ladda inte upp sej alls så mycket som hon brukar vid hoppningen nu , så det gick jätte på vi typ övade på vägar osv.... Nästa gång har vi ingen ridning och efter de är de bara 2 gr kvar. Kommer antagligen ha med Candela dom 2 gr då , får se hur det blir!:)
Puss hej!


25/5

Skolan riktigt trög och tråkig! Väntade på Min underbara Julia efter skolan , och sen cykla vi ut till Hampus , och sen red vi Hampus till Candela, Fixade i ordning hon och sen red vi ut , red dressyr tog det ganska lungt, red lite på ett gärde också för mej gick det jätte bra och hon lyssna för de mästa , reste sej kanske 2 gr för att hon tyckte la ja va lite jobbig hehe hon är så gullig, hon liknar Hampus i sättet fasr han reser sej inte haha;) Hampus dumma sej lite på gärdet med Julia men hon löste det ganska bra:) Sen va vi la hemma typ halv 9 kanske? Men ska ta och sova nu är skit trött natti!
Puss hej!


Korv & Fika ;)

Har varit på bäcken idag haha , det var ngt med dom som jobbar inom vården som fick gratis korv , fika och massa skit så va tvungen att följa med,,Så var med Ellen Hassequist där så det blev ändå kul ;) Sen åkte vi till Granngården och köpte flughuva och sen vidare till stallet bara för att hälsa lite på han i hagen , för dom stog ute inatt så behövde inte mocka. Så nu har jag precis lagt in lite musik i telefonen... Men ska kika lite bloggar o så nu,, sen måste jag faktiskt ta och fixa lite läxor och prov ch skit-.- 
Puss hej!
 

?

Konstigt att man alldrig kan komma på rubriker!? Cyklade ut till stallet förut i blåsten men gick ganska fort ändå faktiskt! Red inte putte så cyklade till Candela ist,, så jag och Amanda red i gräset mittimot hon, Red brummelisa också vi bytte , Vi red dressyr gick la rätts så bra ;) Sen cykla jag till Hampus och mocka och gick ut i hagen och hälsa på han och tog lite kort på dom "nya" hästarna så får ni se ;) Men ska fortsätta titta klart på teen mom 2, de är as bra går på måndagar kl 8 på MTV ;)
puss hej!





.....

Precis smockat i mej 3 mackor med Nutella jätte nyttigt haha men as gott! Tänkte cykla ut till stallet i stormen snart får se vad jag hittar på där borta Hampus ska nóg få vila iaf, kanske rider putte lite grann får se vad som händer hörs sen!

Nummer?

Nu är jag hemma igen! Red Hampus till Candela , och sedan red jag i padocken hoppade typ 70 som max tror ja, de gick jätte bra i början, de va bara mot slutet hon börja dumma sej och vägra och protostera med att resa sej. Men först red vi lite dressyr gick hyffsat och sen aa hoppningen. Amanda frågade också om jag ville va med på clearounden på söndag med hon, men när ja kom hem så fick ja reda på att jag inte kunnde:( buuhuu! Men aja får bli en annan gång ist! Tänkte ta och fixa lite med mobilen nu innan big brother börjar , skriv gärna era nummer om ni vill!:) Blir på 2 bider från idag, fast jag i hoppet blev väldigt cp men aja haha ni måste ju få se dåliga bilder också right? ;)
Puss hej!


HTC Desire

Har precis vart i sköve (igen) haha! Kom ialla fall hem med en vit Desire nu , och lite annat små plock ;) Tänkte snart åka ut till stallet , blir att rida Hampus till Candela, så skulle jag och Amanda rida Candela i paddocken , dressyr och markarbete och så tror jag de blir om jag inte fattat allt fel. Men nu ska jag ta och kolla lite bloggar och titta allt annat som man brukar.
Puss hej!


Glöm inte tävlingen!

Glöm inte tävlingen, senaste dagen att skicka bild är 25 maj så skynda er 4 dagar kvar! klicka här för att komma direkt till Tävlingen http://feliciaawilhelmsson.blogg.se/2011/may/tavling.html


Fuck i helvetet

Ja ssv så var jag ju med Jennifer senare, Först satt och prata ett tag o så. Sen cykla vi till maci'donken och köpte en varsin sundea, MUMS! Sen till willys och köpte vitamin drycker , haha där tappa tydligen nått ocg bah fuck i helvetet helt vanligt och ja bah as grav haha aas kul!;) Sen hem igen till hon och titta lite på tv och bara slappa typ, och sen var vi så duktiga så vi tog hundarna och sprang till sandviken, så när vi kom fram fick hundarna bada haha de tyckte dom va skit kul :) Försökte ta några kort men inte så lätt när dom alldrig står stilla ;) Sen hemmåt igen då va kl 10 så då gick ja hem och käka lite! Väldigt nöjd över dan,, Cyklat t ullervad , Ridit , cyklat till maci'donken , Och sprunigt till sandviken och tillbaka , de tycker jag är riktigt bra gjort haha!
Puss hej!








Me and my horse♥

Lyckades med att gå upp 20 över sju idag, och sedan trmpa ut till stallet. Red nån stans borta vid Marieäng och hoppa diket också, red i nya sadeln värkligen skit skön! Sen skulle vi släppa ihop alla hästar med varandra, kan säga att jag var lite nervös ;) släppde först i hop dom "små" haha såå gulligt var de! sen släppte vi alla stora tsm blev lite sparkar och små faihter så där stog vi ett tag och titta på ;) Så nu är de totalt 9 hästar där:) tog isär tränset sen och putsa riktigt noga , de behövdes va ett tag sen nu, och städa upp alla mina grejjer skönt då slipper man de sen:) Senare var ja med Jennifer skriver om de i ett nytt inlägg snart ska bara lägga in lite bilder i datan... Men här får ni 2 söta bilder på Minusen & Sixten

 


Skövde ist :/

Fick tydligen veta att vi skulle till skövde när vi satt och åt, så happ då sprack ju planerna för dagen. Vi skulle titta efter mobiler, efter som alla här är så rädda om sina telefoner här så behöver alla en ny, kan ju säga särskilt jag som har spräckt hela skärmen och de har bara spridit sej så snart ser jag la inget längre... Vill ju fortsätta med HTC nu vägrar att ha ngt annat, vill ha vit desire elr vit legend, men blev inget överhuve tagen så kändes värt att följa med ;) så vi åkte bara och mocka hos Hampus på hemvägen. Hästarna hade kommt :D Bella , putte ,lukas och ngn liten som jag inte vet vad den heter, jätte söt liten vit grå iaf ;) Så i morgon bitti ska vi släppa ut alla hästar tsm så ska rida innan så ska försöka cykla ut vid 8 om jag lyckas med att gå upp , hehe (a)

Grilla (y'

Har vart hemma en stund nu, spelat musik, hoppat lite studsmatta med syrran haha man får la vara lite snäll ibland ;) (a)  Men nu väntar jag på maten ,, de blir grillat fast jag vet inte vad för ngt hehe får se sen... Sen åker jag ut till stallet så får se vad som väntar där om de har kommit några hästar än :) Ska försöka städa upp lite i stallet och fixa mina grejjor och göra rent allt och även ta en lång sväng med Hampus får se vart de blir, runt borta vid Marieäng iaf tror jag nog det blir! Men nu ropar dom som dårar efter mej så får la gå upp och äta lite grann puss hej!


Skolan

Sitter i skolan och har data så passar på att logga lite!;) Hungrar ihjäl snart,, så hoppas det är god mat iaf ;) Sen blir de att rida hampus i den nya sadeln och kanske Candela får se vad Amanda säger!:)  Men nu får vi sluta så ska nog springa iväg nu hörs ikv!

får bli en bild på mej och Amnda ;)

So Happy!

Ja den "goda nyheten" var att Candela har blivit mycket bättre och har börjat äta sin medicin och jag får redan börja trava med hon och lite lugna galopper med redan om 2 veckor kan jag börja ha med hon till lektionerna igen!:D Och senare börja hoppa lite clearounder och klubbtävlingar och så:) Blev jätte glad trodde att man alldrig skulle kunna göra de med hon igen men tydligen så jaa:) Och har glömt att berätta att i morgon kommer ngr hästar från lugnås till Hampus stall bla, Putte , Bella , Lukas bara dom jag vet faktiskt har ingen koll men får se i morrn när jag åker dit ;) dom kmr stå tsm med våra hästar på sommarbete så snart kmr dom börja få st ute över nätterna! ska bli kul då kan ju jag även rida putte och Bella. Kmr bli jätte kul då kmr de handla om lite fler hästar i bloggen :)





Ridlektion för erika!

Åkte ut till stallet vid kvart i 4 typ. Vi skulle ha markarbete och skulle egentligen haft LM, fast Matilda vår ridlärare va inte där idag så vi hade Erika har faktiskt alldrig ridit för hon kan säga att hon var skit bra!:) Fick Adam igen,, red utan inspäninngs tyglarna den här gången och de ska jag nog fortsätta att göra också ;) gick skit bra han lyssna jätte bra osv, Typ tränade sitsen & så i början så nu har den blivit lite för bättrad iaf!;) Bomarna gick jätte bra sedan också. Hon sa att de ja gjorde jätte bra jobb och att ja ska vara nöjd och de är ja faktiskt! :) Nästa gång har vi hoppning! Har även fått riktigt riktigt "goda nyheter" skriver om de senare först får ni gissa er fram ;)

Hampus får stå för bilden idag!;)


Sov gott, Gott folk!

jag och julia gick upp till hampus först när vi kom ut till ullervad. mockade och allt de där... provade sadeln en gång till ;) så nu är den köpt:D Sen var vi nere på ridskolan lite och kika runt tittade ju på WE gruppen som vi skulle på tyckte faktiskt inte de va ngt specielt , var nog mycket bättre när de "riktiga" var... Sen kom birgitt & fråga om vi ville hjälpa till på söndag när de är massa tävlingar och sköta flaggan,, får se hur ja gör med de.. om jag inte hittar på ngt annat så tillbringas la dagen åt de då ;) Men nu måste ja faktiskt ta o sova natti!


stallet nästa!

Sitter och väntar på Julia nu,, vi ska titta på den där clinic saken missa den förra gången! Hinner inte skriva mer nu hörs sen!<3


kryper till sängs!

hejsan allihopa! har precis duschat och ätit sjukt trött sov typ bara 3-4 timmar inatt :/ träningsvärk typ hela natten inte alls skönt och sen vakna man med halsont känns ju skit roligt!! Så ligger typ halft död i sängen nu. Tråkig jävla orgentering på snapen i morrn också , kommer ju gå vilse iaf när man ska gå med julia ;/ haha! Följde med Julia och clara ut idag för dom skulle rida igen idag, så kika lite på dom och gunilla träningarna och lite så. o va uppe hos Hampus och mocka och gick lite i hagen med han,, han fick vila idag , han får nog stå i morgon också får se kanske longerar. Men ska kika lite bloggar nu innan ja tänker sova!

Alice ;)

Svar på kommentar!

Marlene  ([email protected]) om Redigerade bilder till malle:
Tack! :D<333
Dom var jätteesnygga:D<3333




Svar: Vsg! va bra då! ;) <3333

Redigerade bilder till malle

Redigerade 2 bilder till Malle, dom kan kopiera dom här i från om du vill ha dom!;)<3








Min pappa har fött tvillingar

Hejsan! riktigt dålig updatering idag , sry! Just nu sitter jag framför tven med datan iknät och äter. Cyklade ut till stallet med Julia idag vi tog Hampus till Candela barbacka så tog jag candela också barbacka,, vi red en ganska länge idag typ 1 och en halv timme, fast bara skritt eftersom Candela o de ;) Men de tyckte nog Hampus var skönt också fast han var väldigt pigg;) Sen serare träffa vi Isak andersson och Tobias olsson, dom cykla ändå till oss i ullervad typ cp men aa... Sen cykla dom hem med oss, Sen när vi kom hem bytta vi om åt. Kan säga att vi hade skit kul vid matbordet , skratta typ ihjäl oss " Min pappa har iaf fött tvillingar de vet ja" haha ngt sånt bla var de ;) sen gick vi ut igen med dom typ prata lite o så:) Sen drog vi vid 9 och så va bara ja och julia lite :) blev 3 bilder från idag så dom får duga till de här inlägget;)



regn

åhh de regnar ute! :@ vill ju ha sool! skit väder! Blir ingen ny header + design som jag har skrivit förut behöver inte säga vf å så...Men någon annan som vill göra en åt mej? Vill värkligen ha en ny nu ;) haha jaja får la hitta någon:) Men ska kila upp nu och titta på tv!

haha titta vad jag hitta bland pappas bilder haha den är från julas skulle ja tro;) väldigt fin tkr ni inte de ;)

Ansiktmask & Hårinpackning

Sitter med ansikts mask och hårinpackning de behövs allt ibland elr va säger ni?;) Körde lite agillity med maja förut gick super!:D Det högsta gon hoppa va nog ca 70-80 ngt sånt jätte duktig är hon,, hon tveka lite på att hoppa igenom ett däck bara med de hoppa hon också sen!:) Senare blev de stallet lillsyrran följde med så hon fick rida Hampus idag...Stanna , svänga , trava, rygga, klara hon jätte bra , hon får träna mer att rida lätt bara med lite svårt med förlånga stigläder så får låna Minusen nån dag! ;) Ska kanske köpa en ny sadel till Hampus beror på om den som säljer den går med på priset som vi sa men vi får se hoppas de iaf vill värkligen ha en ny! Sen är de ju bigbrother väntar och väntar, en åker ju ut i dag, vem tror ni?? :D Den som gissar rätt får en länkning!;) Men hat så bra nu så hörs vi senare elr i morgon:)




Svar på kommenterer!

Felicia Karlsson Larsson  ([email protected]) om 0:00:
Jätte fina kläder Felicia ! (:
   





Marlene
 ([email protected])
om 0:00:
jättefina kläder! :D<33
jag skickar in till din tävling nångång idag trojag!:)<3






Svar: Tack så mkt till båda!:D Gör de Malle!:D<3

0:00

Kom igen nu då var med på tävlingen! Ja vet ju att de va några som ville ha tävling så visa nu att ni ville va med!:D Har precis suttit och beställt lite kläder :) blev inte så jätte mycket men lite "bra o ha saker" ;) I morgon händer inte alls mycket ska försöka ta och gå en lång promenad med vovvarna, och sen köra lite agillity , gjorde btv de idag , Maja värkligen älskar de och riktigt bra på de med, men så har de vart från första början skulle egentligen vilja börja de med hon men har inte tiden :( Alice fattade inte riktigt grejjen med att hoppa men sen blev de några skutt, hon tkr också de är kul men hon är mer mot utställnings hållet tkr jag !;) Såå måste jag plugga lite grann i morrn också till både spanska och svenska prov. Vill få bra på dom nu gick inte särskilt bra sist;)





Va tycks?:)


eurovision song contest 2011

Kom precis hem från stallet.. åkte ut senare än vad ja hade tänkt,, för vi fixade upp min smink hylla och spegel o alla smycken allt sånt så har höllt på med det hela eftermiddan typ , om ni vill se hur de blev kommentera! Sen vid 6 åkte jag till Hampus fixa där o så sen red ja till Candela tog in hon och sen red ja iväg Amanda gick brevid o prata o så. Senare hem med Hampus! Men nu ska ja gå upp o ta ngt att äta och titta på eurovision song contest, brukar inte va särsklit bra men måste ju se saade ;) Bloggar mer sen kan ägga ut en bild på smink sakerna o de då om ni vill!:)

go'morgon

Har precis ätit frukost :) snart så ska jag klippa mej , har värkligen jätte slitet hår! Har hört att man ska klippa sej varannan månad , då får man bort de slitna och håret växer bättre. Men de är svårt att klippa sej tkr inte ni de man vill aldrig, känns som håret blir jätte kort sen! hittade btv sånna där tabletter på life butiken så när jag får barnbedraget ska jag köpa det direkt! :) Senare blir de stallet får se om ja rider båda elr bara Hampus de bloggar ja om sen!:)

Får la bjuda på en väldigt fin bild! ;)

Tävling!

Var med och tävla om finaste vårbilden på vad som hälst, dej själv, kompisar, ditt djur, häst bild, natur bild jaa precis på vad som hälst. Skicka bilden till mej [email protected]

Sista dagen att skicka bilden är 25maj och 30 maj lägger jag upp vinnaren! En 1.a och en 2.a blir de.
1.an vinner länkning i min blogg i 3 dagar och en gästbloggning + att jag kan redigera en valfri bild (frivilligt)
2.an vinner länkning i 2 dagar. Om det inte är fler än 3 som är med och tävlar blir det inget.

För att vara med kopiera bilden + text stycket under bilden. Kommentera sedan i de här inlägget att du är med & vart du lagt in bild och texten, och sedan skicka tävlings bilden till mej. Glöm inte att vara aktiv i min blogg, det ger en liten extra större chans att vinna!:)





Jag är med och tävlar hos feliciaawilhelmsson.blogg.se! Var med du också:)


Svar på kommentar!

linnea om You'll always be my hero:
vem är nicky? (a




Svar: Han var med i Bigbrother!:)

You'll always be my hero

Har vart på Teamsportia nu köpte de jag skulle, shorts en t-shirt och ett linne. Asså ja känner att de börjar bli lite tråkigt att bara skriva vad ja gör hela dagarna , kom med förslag precis vad som hälst! Lovar att det kommer ut en tävling ikv elr i morgon kvl!:) Men nu vill jag ha förslag från alla som läser min blogg!:)

Slänger upp några bilder på grymt snygga NICKY♥






No school

Va inte i skolan idag, vakna och hade jätte ont i halsen och kunde knappt prata så stannde hemma. Har småstädat  lite o suttit vid datan och tven o lite sådär. Blir inte stallet idag :( får rida båda i morrn ist:) Senare sen ska ja kanske åka till team sportia och köpa dom där shortsen får se :)den nya headern skulle kanske bli klar i helgen läängtar!;) Men måste kila iväg och hämta lill syran på fritids nu -.- hörs sen!


Svar på kommentar!

Elza om Ridlektion med Candela:
Hej skulle bra vilja säga att om det ej är fleece lindor du använder glöm ej paddar!! Då förstör man bena på hästen.








Svar: Hej! Det är fleece lindor :) Jaa de vet jag.

blogkeen

Ligger i sängen och är riktigt trött nu, halsen har bara blivit värre mår typ illa nu inte kul alls + att man har massa läxor och prov. Red Adam igen på lektionen idag, vi red ut en sväng, men efter ett tag börja de små regna så vi givk in i ridhuset och arbetade på fyrkant spår och volter, gick jätte bra Adam gick jätte fint sen :) Sen gick jag upp till Hampus och mocka och tog in han borsta av han osv. Finns inte så jätte mycket mer att säga nu, så hade så bra!

Stallet!

Åkte till stallet senare än vad jag hade tänkt, så det blev inte ngt till Candela. Red Hampus i hagen, hoppa nåra små hinder , red barbacka mkt skönare , och så slipper man sadla också;) haha gick räts så bra i början lyssna han inget på volterna, sen träna ja på att hamna på 7 galoppsprånget på bommen och sen 6 språng och sen 5 ,4,3 osv ni fattar;) de gick faktiskt jätte bra han blev bara lite stark, men allt kan ju inte gå perfekt jämt elr hur? ;) Sen börja de typ blåsa as mkt så fick ju rida i typ stormen , då tyckte han inte de va lika kul längre o börja tröttna lite och ingnonera mej, så började avrunda de då , hade ändå ridit en stund då så gjorde inte så mkt.... Sitter här nu och bara slappar, känner att jag börjar nog på att bli sjuk, halden har blivit konstig och mina ögon är as jobbiga typ skaver varje gång ja blinkar inte skönt , vet faktiskt inte va de är endel säger att jag säkert har fått en vagel på insidan? haha de låter lite roligt men haha, vet faktiskt inte va de är. Men nu ska jag sluta tjata!

(:):(:(:):(:):):(:):(:):(:):(:)

Kom precis in med hundarna från en promenad.Sitter och väntar på att maten ska bli klar, de blir potatis och köttbullar;)  Sen ska ja åka ut till stallet vet inte om de blir cykeln elr bil, får se:) Ska nog rida Candela idag också de va nästan en vecka sen nu 6 dar sen.... Så rider troligen Hampus dit så får han stå i hagen där borta så länge:) När jag kmr hem måste jag även träna spanska glosorna usch, dom va svåra denna gång men måste kunna dom den här gången förra förhöret kunde ju typ inget.... Hörs sen!

Härlig dag!

först skola helt okej , åt frukost i skolan också den va faktiskt god trodde att de skulle va lika äckligt som skolmaten;) Sen efter skolan cykla till stan skulle titta efter ett par "tygshorts" hitta ett par elr aa 3 då;) Men hade ju såklart inte tillräckligt med pengar med mej så får åka tbx nån annan dag;) Sen låg hemma och sola i typ en timma Häärligt! Sen var de öppet hus i skolan, ja och julia drog därifrån vid 8 och va me sebbe typ cykla runt massa o prata o såå sen åkte vi hem vid 10 typ , Duscha titta big brother , och nu ligger i sängen , ska bara titta igenom glosorna sen ska jag nog ta och sova!


Tråkiga nyheter:(

Fick tråkiga nyheter om Candela idag, hon har ju alltid varit hostig o så och vi har alltid trott att de är hennes allergi. Men idag var vetrineren där och hon hade slemm i lungorna så om ca 1 vecka ska hon in till skara på Behandling, så kmr bara få skritta hon lite då och då, vi vet inte än om de altid kmr va så asså att vi bara får skritta hon nu och hela tiden typ elr om de går över helt o hållet och få börja rida hon igen som vanligt , men de kmr nog ta ett tag tills de isf! Men kmr fortfarnade vara där så hon får sina mysiga skogs ritter och allt pyssel i stallet fast de blir nog inte lika ofta men men sånt är livet....

Jätte synd! Hon är en sånn härlig häst, hann inte rida hon alls mycke
men får hoppas att de blir bra!♥











Kanske ska skriva om dagen också;) skolan va helt okej värkligen jätte varmt idag, äntligen lite roligare hål ;) ligga på gräsmattan och lyssna på musik och prata me folk! Gillas stort! Senare på dan va ja me Julia , hade skit roligt som vanligt , cykla runt o prata va på leksbergs kyrko gård , de va as läskigt haha o så stanna vi typ där o drack typ spruta ner hela fejjan o julia as garv som vanligt;) Sen käka glass på studsmattan och hade ännu roliga haha! Sen åkte iväg t stallet o mocka, fixa foder, rykta igenom han o de sen hem o duscha :) De va la typ min dag;) Vad har ni gjort idag då?


inväntar ny header!

Sool igen , riktigt skönt:D Red en lång sväng borta vid marieäng med Hampus idag , de gick jätte bra gick bättre idag när han skuter ut bogen o de så lite förbättring men i galoppen lyssna han inget som vanligt typ.... hoppa diket också:) Annars har de inte hänt mycke idag städat rummet o garderoben och lite så;) Men nu sitter jag och inväntar en ny header och design som Linnea håller på att göra de blir nog jätte bra tror jag!:) Läs deras blogg här http://hastochponnyryttare.blogg.se/ lovar att den är jätte bra så ta en titt:)



Får bli en bild på mej själv idag!;) 

Fredags lektionen


ja vi hade ju hoppning och jag hade Ambra. Först hade vi bommar , tränade på att komma i gallop och efter till skritt och övergångar och så. Sen några kryss typ samma övning, sen hoppa vi räcke och plank på rak sida o räkna gallopsprång i mellan. Sen oxer men snett över till räcket sen , va typ de vi gjorde , lägger ut bilderna men ser cp ut på varje bild haha!





haha gillar denna bild!;)









Dagen!:)

Hela dan har spenderats med Jennifer, seg morgon , Åkte lite till stan. Sen käka kebabrulle haha! Sen cykla vi till willlys köpte värmespray tuggumi vitamin dryck och vindruvor hahah!;) kan inte skriva allt vi har haft as kul, Hon sover även här inatt också´så de blir nog ngn film sen:) Ska också skriva lite snabbt om ridlektionen igår och lägga in ganska många bilder sen!:)

Fredag!:D

Gött med Fredag äntligen! Ridit lektion Idag vi hade hoppning och hade Ambra för fösta gången hon var la ganska rolig att rida;) Men ni inväntar jag pappa med pizzan och Jennifer & Alexandra. Jennifer ska slagga här inatt:D Men hinner inte skriva mer nu jag skriver om lektionen i morrn och lägger in bilder!

Ridlektion med Candela

skolan var faktiskt helt okej , No lektionen haha as kul skratta så ja grät! Sen efter skolan skynda as mycket. Gjorde i ordning Candela och sen fick vi rida ner i regnet. De va nåra som la plattor som var jätte läskiga förstår ni så hon små stuttsa lite och hållde på så till slut fick ja hoppa av och leda förbi hon. Sen på ridlektionen gick de jätte bra vi tränade lite saker som cliniken hade visat när dom var här, var inte där då så visste inte så mkt. men vi jobbade typ lite på volter osv. Sen red ja hem o släppte ut hon skulle lägga in betforn sen men dom där jävla hönorna är ju livsfarliga så fick skita i de;) kommer lite bilder från min mobil, Jennifer ska även skicka dom på hennes till mej i morrn så del 2 av bilderna får ni i morrn!:)








Huvud värk

Hej alla bloggläsare! Har precis duschat och lagt mej i sängen ligger med huvud värk inte specielt skönt menmen. vi hade ju lekdagen idag i skolan jag överlevde faktiskt haha!;) Efter skolan cykla ut till stallet och red Hampus till Amanda, Candela har fått ett hackamore nu, som vi kmr rida med i skogen bara. Amanda red Candela idag , ville rida Hampus lite grann också så de passa bra hoppa diket med han , gick jätte bra men allt annat krångla han med som vanligt drog och sköt ut höger bogen hela tiden vägrar o lyssna backar ner i diken osv *pust* Men de är bara fortsätta träna på de! Sen bytte vi hästar och Hampus skena ivög med Amanda direkt haha lite gullig är han allt;) Sen orka inte Amanda rida Hampus så vi bytte tbx ganska så snabbt;) Sen Hem till Hampus och pyssla extra med han idag, rykta klippte hovskägg , öron , pannluggen fixa hovarna osv så nu är han fräsch igen:) Men ska nog försöka sova nu så huvudvärken försvinner godnatt!


Ridlektion

Red Prince idag för första gången, vi hade markarbete, de gick la ganska bra va ganska trött så gick la inte skit bra om man säger så;) Men hyfsat gick de :) Ska rida igen på Fredag ist så de blir 3 lektionen den här veckan!:) Har precis suttit och gjort en matte upg-.- Man ska typ gå runt och fråga folk om saker o jag har favorit sport , orka gå runt och fråga massa folk så satte bara i lite kryss går ju lika bra:) så nu är den klar skönt haha! bara spanska gloserna nu då ahh orkar värkligen inte, orkar inget just nu!! O så har vi nån friluftsdag i morrn känner typ inga i mín grupp AS KUL! nja inte så värst får la typ va mobbad hela dan, elr så får ja vara sjuk haha;)  blir nog tråkigaste dan ever! Men nog om de ska nog ta o slappa t lite musik nu hare gött!<3

Prince

Kallt!

ja de är skit kallt ute, har precis städat undan lite grann så nu är alla kläder i garderoben inte på golvet;) Men ska snart iväg till ridskolan , bloggar senare om hur de gick o va vi gjorde hörs!

Faan!

tjenare, typ lika dan dag som igår idag faktiskt;) cykla ut t Hampus red han barbacka till Candela. Red ut barbacka med Amanda igen red ungefär samma väg som igår hoppa över diket också , de gick mkt bättre idag, Men hon ville inte riktigt på på tygel osv. Och självklart, vet ni va ja gör sen när jag rider hem med hampus.... Travar lite grann med Hampus och så rammla mobilen ur,blev inte så rädd först lix tänkte ähh den klarar sej som den alltid har gjort, så som jag tappar den o allt va ja nu gör har även tappat den i toaletten jaa man kan ju undra hur ja lyckas?! Men aja hoppa av och tog upp den halva displayen va typ sönder krossad:( fick typ halft panik lix untan mobilen klarar man sej inte! Men den funkar so tur va , så får la gå runt med en trasig pisplay ett tag SKIT SNYGGT! Imorrn ska ja rida lektion ska rida igen bara för ja inte ridit på 2 gr och på min vanliga lektion på Torsdag ska jag ha med Candela ska bli skit kul.Första gången så vi får se hur d går:)
 

Barbacka kvällsritt

Åkte till marknaden i morse med Jennfer o där borta gick vi med Julia:) Köpte två par solglasögon ;) Marknaden var skit dålig i år.Sen drog jag och Julia hem satt vi datan , lyssna musik o prata lite o sådär, och senare kom Malle :) Sen vid Halv 6 cykla jag ut i regnet till stallet mocka oss Hampus och rykta igenom han lite grann sen vidare till Candela , mocka fixa fordet o de sen red vi ut barbacka blev jätte fint väder sen!:) Bara andra gången ja red hon barbacka faktiskt ngt vi får göra oftare! Idag gick hon värkligen jätte fint ,de va bara i slutet hon inte riktigt ville. Pannbandet passade föressten blev värkligen skit snygt på hon , tyckte ja då;) Sen hoppade vi diket också gick också bra men måste vara lite mer kvick med hon så hon inte hinner "stanna upp och titta och sen hoppa" Sen fick ja skjuss hem skönt de va så kallt ute sen specielt när man hade vart blöt om bena också;) Sen bara legat i soffan o slappat.. Men ngt specielt ni vill att ja ska blogga om berätta osv skriv bara! (Kompisarna,Familjen,Hundarna,Ridskolan,när jag var på strömsholm i 3 dagar och sov där kanske en stor bildbomb och skriva allt vi gjorde och såg kanske skulle vara kul,kläder,ridkläder,mitt smink,hår produkter osv..) Precis allt skriv bara de ni är lite intreserade av!;)

Det får bli en liten "prov-smak" bild från Strömsholm

Göö dag!

tjenare! Hela dagen har spenderats på Vasa vägen typ, först var de ju den där "festen" överraskningen va att en fotograf skulle komma haha aja, senare mot kvällen var de inte måsga kvar så vi gick in till deras lägenhet ist, men jag gick ut o träffa sebbe lite ist, Sen följde han med in lite till alla fyllisar haha ja dom blir så roliga när dom är fulla haha , men vi hade sköj sköj sen gick vi hem vi typ 12 men orkar i´nte skriva mer nu godnatt!<3

Bjuder på en lite överdriven gammal bild!;)

RSS 2.0