Frågestund!


Fråga precis vad ni vill!:D

Did not go well

skolan som vanligt trååkigt...matte prov också gick la sådär.. fick även hem omdömerna idag de va la bra de ända på alla kommenterer va att jag var för pratig och att jag kunde bli okoncentrerad? haha jaja ´sen blev de ut till hästen pisse sur och skit lerig Skit bra lix han skulle med till lektionen om 40 min då så de var bara att borsta på;) vi hade hoppning inte högre höjder direkt typ 50?? jaja gick skit i alla fall.. de va allt möjligt han var okoncentrerad o lyssnade inte. och blev väldigt hård o "mjukna" aldrig upp lite på slutet bara och en hel del vägringar också kanske berodde på mej lite också har inte direkt vart på bra humör idag. Nee nu ska jag gå och kolla tv lite bloggar igen sen!


I'm lovin' it!

Nu har linnea kommit suttit o pratat massa skit o allt som man behövde prata om sen cyklade vi i väg till macidonken o åt gott gott och sen vidare till willys och köpte massa godis haha ´;) så nu sitter vi här och mumsar i oss allt godis och blir feta haha nedåå;) Men nu ska jag fortsätta o vara lite social mot Linnea så vi hörs!!<3

Dålig uppdatering

Hej! förlåt hann inte blogga något igår. Men det hände inte så mycket i går cyklade ut till stallet efter skolan och red i paddocken gick la sådär han små krångla lite grann bara... Skolan idag var riktigt tråkig och seg, Nu sitter jag och väntar på Linnea ska bli kul länge sedan vi träffades nu...så det blir inte stallet idag..
ha't så bra!

fick bli en bild på mej och vovvsen!!


28 Mars-11

Hejsan hejsan! känns som jag nästan aldrig hinner blogga men ska bli bättre på de!;) Jag och Julia cyklade ut till stallet idag. ÅHH gissa vilken gullig syn man får när man kommer fram jo alla hästarna utom roddy och baccero ligger ner i hagen såå gulligt(a) så skynda mej in i hagen med kameran o passade på med lite kort skit mysigt laddar upp korten här. sen mocka vi o fixa fodret sammtidigt som julia gjorde i ordning hampus så red vi i väg till Amanda. Där mockade jag candelas box medan vi släppte ut hampus i hagen med brumme o candela men han fick jävligt många sparkar av brumme så han fick stå själv i en annan hage sen;) Ridningen gick jätte bra julia red hampus ja candela o amanda brumme , vi tog även med fika ut i skogen haha:D Candela skötte sej bra o hållde sej hyfast lungn men de gick bra:) Sen red ja o julia hem med hampus. Han hade fått ett litet sår av sparkarna menmen...Sen vare bara att cykla hemmåt . lägger ut lite av bilderna men jag ser typ ut som en barnunge på dom men haha skit samma men nu får ni allt ta o kommentera som ni är så jätte bra på ;)










Tröök dag!!

Ja riktigt tråkig dag men fått mycket gjort!:) Blev inte stallet idag :( Vi var tvungna o fixa klart rummet så nu är allt klart! elr nästan iaf fattas bara lite krockar o 2 hyllor sen är allt klart:) Även riktigt stolt att jag kunde koppla in datan helt själv med alla sladdar o skiit men de gick:D förut basen men de får pappsen fixa sen ;) Men jag hann inte slinga håret idag :/ det är värkligen ett måste nu!! jaja nästa helg måste de bli av i alla fall:) Nee nu måste jag ta och plugga t No provet de är om 2 dar och jag har inte ens börjat tränat, men no är så jävla trååkigt och onödigt så shit the shame! Bilder kommer på rummet om ni vill se?

Candela!

Tjaa! åkte ut till hampus vid 10 o red lite i slingan:) senare cykla vidare hem till amanda och rida Candela ner till ridhuset amanda följde med o tog fram 50-60 hinder.. Det var första gången jag red henne i ridhuset idag men de gick faktiskt jätte bra för att vara första gången iallafall:) När jag kom hem var farmor här med massa fika de gillas! så fikat fick bli min mat idag( Frukost , Fika , kvällsmat) så borde det vara varje dag tycker jaa!;) sen blev de arr åka ner till karlsholme för att titta på sean banan :D men de var ju faan kasst 3 låtar typ sen slut:/ onödigt! aja nu ska jag ta göa lite vid datorn hare bra puss hej!

Har inga bilder en på hon så fick ta från google(a) ;)

Veckans vill ha!


En ny plattång!


Hampus!

Hampus är en fjording som ni redan kanske har märkt;) Han är 22 år men de märks värkligen inte. I början var han ganska svår att få ner på tygeln och blev VÄLDIGT stark och "klumpig" Men nu har jag passoa bett på han och det går mycket bättre att få i form och blir inte lika stark längre, men de är olika dagar ibland kan han bli jätte stark när man rider ute och känns inte alls att man har ett sånt starkt bett på han. I hoppningen har vi hoppat  75 som högst högre kommer vi inte;) men är ganska nöjd där ända man får ju tänka på åldern. Han är väldigt trygg att rida gör nästan aldrig några dumheter, det ända är väll att han brukar vägra att gå åt vissa hål och börjar backa o o krångla o går ner i diken och taggtrådar men de skitar han i men de har börjat  gå över nu:) kommer inte på något mer att skriva om så detta får räcka så länge det är bara att fråga om ni undrar elr vill veta något mer:) lägger ut lite bilder på han:)








 



Svar på kommenterer!

Anonym om Jag tävlar!:
Vet du ens vad det är för märke ? :O



Svar: Jaa? känner du ens mej, om inte så vet du inte ens vem jag är.




Anonym om Häst livet!:
Skriv mer om honom !!




Svar: det kommer senare eller till helgen:)

Dagen!:)

skolan var ju tråkig som vanligt sen åkte ja ut till hampus och tog med han till lektoinen gick skiit bra!:D Han ska med nästa gång också till hoppningen. Nu är de bestämmt jag ska börja rida Candela 2-3 dagar i veckan mer hinner jag inte så resten får amanda rida så det blir skit bra så jag kommer nog sluta den vanliga lektionen jag går i nu och  börja i den som Linda har  på torsdagar  så då kmr jag ha med candela på dom lektionerna såå det blir nog bra!:) om de blir så med de tror jag nog!:)


Svar på kommenterer!

Har fått några roliga kommenterer haha:)


sannalitens.blogg.se
om Jag tävlar!:
Svar: Okej :) Ska du göra något roligt i helgen då? :)

Kramar, Sannalitens.blogg.se


Svar: Ja det blir att rida i helgen! ;)




Anonym om Jag tävlar!:
HEJ!
Allt bra? :)
Kram!


Svar: hejsan, allt ar bara bra;) kram kram!




Jag tävlar!


http://onceagaiiin.blogg.se/index.html

Typ storm?

Blåser ju skit mycket ute! Hunden springer runt o skäller så fort de låter, mees hund får man nog säga!Annars ska man ju vara så tuff såå;) Har inte så mycket att skriva om just nu... så detta får räcka;) 

向您問好!

Tjena! Gick upp tidigt idag och cykla i väg till stallet vid halv 9, skönt och komma i väg tidigt faktiskt annars blir de att man bara sover bort halva dan och inte hinner med något sen. Red slingan barbacka bara skritt idag. I morrn ska han få följa med till lektionen vi har markarbete så de är ganska "nyttigt" för han så vi får se hur det går! Blev frågad i går om jag ville börja rida en häst 2 gr i veckan vill självklart de lite mer "riktigt" än att rida hampus han är inte riktigt sån man kan jobba o utvecklas med på de sättet om ni förstår hur jag menar , men mamma säger ju att jag inte kmr hinna med de men vi får se hur jag gör .Jag har rifit den hästen nåra gången förut o då har de gått väldigt bra! men va tkr ni??


Hästen är klippt!

Hej allihopa! sorry har inte hunnit bloggat något idag har inte varit hemma. Först var jag hos mormor som bjöd på middag;) Haha o sen blev det vidare till stallet. Det första jag gjorde var och tog in han o sen red ner till ridhuset på väget dit fick han ngt fnatt mot en kille med en cykel som kom och sparka backut mor cykeln :/ så brukar han alldrig göra inte ens i ridningen kickar han men aja lite kul bara;) Ridningen gick jätte bra träna på galopp ombyten mm , gick la sådär något vi får fortsäta jobba på! Sen fick han gå ut i hagen utan täcke o lufta sig en stund och själv klart lägger han säg i värsta ler högen och rullar sig så det blev en svart häst på ena sidan och en ljus häst på andra rätt gulligt faktiskt;) Sen Klipptes han snygg o fiin!:D Men nu ska jag mumsa i mej ´den sista chokladpuddingen! Slänger upp en liten bild också:)





Häst livet!

Allt började när jag var jätte liten, jag satt nog på häst ryggen första gången när jag var runt 1år. Min farbror johans tjej ulrika har jämt haft hästar bland annat 2 shettisar Minusen och Baccero. Dom red jag på väldigt länge. Jag var väll där då och då och bara red runt lite som man tyckte var kul när man var liten;) senare när jag var 6-7 år började jag lära mej lite mer de 3 viktigaste sakerna , stanna, frammåt, styra men red inte alvarligt då de va lix bara att sitta på mäst som var de roliga o rykta o de;) Senare började jag på ridskolan och gick där i perioder jag var väldigt lätt skrämd så jag slutade och började näst intill hela tiden har alltid vart lite små feg av mej , och sammtidigt red jag ju hos johan och ulrika o deras barn mina kusiner altså. Jag kommer i håg första gången jag galoppera var på minusen och Ulrika hade longerlina på han, och Minusen bara bocka och sparka jag var livrädd haha! senare vid 8-9 års oldern hade jag uppehål pgr av min rädsla jag ville så grna men jag vågade inte. men senare började jag igen på ridskolan och skaffade mej en sköthäst i ekby som jag var oss 1-3 gången i veckan de var en stor shettlands ponny som hette obelix som var riktigt tjock och envis! där red jag ca ett år och det var där jag lärde mej o rida mer på "riktigt". sen fick jag reda på att mina kusiner hade fått hem en fjording till sig så ville gärna rida han ngn dag så jag ringde ulrika och fråga o de fick jag så jag åkte dit och jag lärde mej så mkt bara den dagen jag red i hagen och hoppade han redan först dagen 40 cm tror jag det var ja ´tyckte de var ganska högt då hade närstan inte hoppat ngt förut bara 20-30 hinder med obelix som bara vägra haha..iaf sedan kom ägaren och titta lite Vicktoria då fråga hon mej om jag ville komma varje torsdag och mocka och rida för hon hade ganska lite tid och självklart ville jag de och det blev bara fler och fler dagar jag var där han lärde mej att rida på riktigt på väldigt snabb tid. efter ca  ett år när jag hade börjat hoppa lite cr med han så skulle victoria flytta och kunde inte ha kvar han så då fick jag ta över honom, som var min dröm Han blev min bara min! Nu har jag haft han i snart ett år jag har utvecklast väldigt snabbt måste jag faktiskt erkänna går även på ridskola mm i början var de väldigt svårt att få ner han på tygeln o få han i form men efter ett tag löstes de när man tänker tbx är de nästan att man skrattar åt de haha just nu håller vi på att jobba med galoppen på volterna att han inte behöver bli så hård och att han ska kunna mjukna och gå ner de har vi lyckats med nåra gånger nu så de börjar gå mot framgång och även skänkelvikningar åt vänster jobbar vi på börjar gå de me nu. Hampus är en fjording han är 22 år nu men är som 15 han är jätte pigg så de kan man värkligen inte tro och de syns inte på han häller. för ett tag sen ville jag få reda mer på hans bakrund och de har vistat sig att han har haft väldigt många hem han började bra oss en som bodde i fjugesta tror jag de va hon köpte han av uppfödaren när han var 7 år nånstans ganska långt upp i landet tro ja det var sen hade hon han tills han var 17 och såldes vidare till nån i laxå där han blev varnvårdad och va jätte smal och såg jätte hemsk ut enligt en som var med och hämtade han där i från hon sa att dom bestämmde sig redan på hem vägen att dom skulle ta han och även en till fjording som hette freja som också var en fjording så dom köpte dom elr helen som hon heter och då red ebba frigren han och sedan blev han såld i gen då till vicktoria och sedan till mej. Men nu trivs han och har de bra och kommer få stanna där tills sluten. Jag tävlar inte mkt pgr av hans ålder även fast han är pigg o så tkr man ändå måste tänka på de. Men vill väldigt gärna tävla mer än clerounder o så men så äre. de var lite grann om de del 2 kan ju handla lite mer om hampus hur han är och rida mm. om  i skulle vilja det med de krävs kommentaren till de!:)

Lite häst bilder:)

Jag och Hampus<3

Jag och brummelisa:)

Jag och vienna<3 (väldigt ful bild)


Jag och vinnea<3



Så det var lite bilder;) om de är ngt specielt ní vill att jag ska skriva om kom med förslag bara!:)

Hemma!

Nu är jag hemma, det blev en skinjacka från Vero Moda och ett par leggins från Back to denmin:) Iaf sitter och väntar på att maten ska bli klar så man kan cykla ut till stallet nån gång! Tänkte att jag kan skriva ett låångt inlägg senare sen om mitt häst intresse från början hur det startade o så om ni vill, men då vill jag iaf ha en kommentar(a) HAHA;)


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Mean girls 2 som jag såg i går var inte alls så bra som jag hade trott 1an var mycket bättre! Aja nu ska jag ta o sticka till stan får se om man hittar ngt finns ju lix typ inte nåra affärer här-.- men skit samma alltid värt o titta ngt kan man ju alltid hitta ;) men nu hinner jag inte skriva mer vi hörs sen!

puuss!:*

Mean gils 2

Har precis tittat på Big brother, fan Nicky åkte ut:( men aja nu har jag lagt mej i sängen o ska ta o titta på mean girls 2, om man har sätt 1an måste man ju se 2an right?!;)


Tack Linnea!

Sådär nu va bloggen fixad tack linnea! blev jätte bra får ta och hitta ngt bra program så jag kan fixa det själv lite längre fram haha! somsagt var bloggen kommer handla mäst om ridningen , jag och min häst.. och även allt annat som händer här i livet!:D Idag åkte jag först ut en snabbis och mocka, sedan blev de en barbacka tur ner till slingan fick bli lite lugnt idag bara. vid 11 kom pappa och hämta mig, sen blev de duscha o göra i ordning sig och åka i väg till skövde för att köpa tapet mm till rummet, ska grejja om lite så vi får se hur de blir:) bilder kommer nog när rummet är klart om ni vill se?:)
tapeten!va tycks??:)
tapeten va tycks??:)

Done !

Så felicia !
Här har du din design :) Den är ganska basic, men aa, det får duga, säg till när du har tröttnat så gör jag en ny :)
Enjoy din blogg now ! :D
lev lännge och väl.
/linnea

(Klicka HÄR så är du bäst!)

RSS 2.0