Bad girls club

Sitter och kollar på bad girls club rätt bra faktiskt ;) blev en lång kall dag idag men fick mycket gjort. Först gjorde allt med vienna , gick i 20 min osv och på den tiden tränar jag även lite på att hon ska lyssna och lita på mej som sen kan leda till att hon får förtroende för mej. Hon lyssnade jätte bra och hon gjorde som ja ville :) sen putsade lite och mockade hela stallet. Sen hjälpe till på maskerad hoppningen med att dela ut rosetter. Sen fodrade och allt sånt och sen cykla ja hemmåt. Sen blev de en promenad med Jennifer:) men nu ska jag kolla lite bloggar osv , kommentera gärna era bloggar så har jag lite mer o läsa! ;)
Pusshej!


Hoppträning viktor

Vi hoppade lite böjdå spår mm gick inte direkt så jätte bra de första gångerna. Men när vi skulle hoppa banan så gick de värkligen as bra vi kom på bra och jag var inte för tidig , alla galloper han vi få till och allt gick värkligen jätte bra! så är jätte nöjd! :)

-har även fått ansvaret om vienna nu så ska sätta i gång hon nu framöver ska bli kul så börjar redan med de i morgon.

Aja men nu ska jag ta och byta om och inte gå runt med ridkläder hela dan haha....
Pusshej!


Inköp

Blev inte mkt alls fanns ju inte ett skit. Så kändes som de bara blev onödigt köp menmen ;) Blev iaf ett par jeans, massa underkläder , nagellack , spray , typ de. Aja ha en bra kväll elr juste natt blir de ju... klockan går för fort haha
Pusshej!


På väg till skövde

Sitter på bussen på väg till Skövde nu för lite shopping med Jennifer!


Kan inte bestämma mej, hjälp mej!



Kvällen ♥

Sjukt rolig kväll med Julia , michelle och meri! Först käka på Bistro haha spårade nog ut där med "o förskämd heten" ;) Sen efter de, hade vi helt enkelt bara en jäkligt rolig kväll!
Älskar er tjejer!
Pusshej!


-Viktor & Rockan-

Red ut först på Viktor idag. Han va lite på tåna i början men sen gick de jätte bra. Så vi klättrade lite och gick över banken och lite sånt.

sen red jag Rockan i ridhuset bara skritt arbete. Gick över förväntan , de gick värkligen as bra och han blev jätte fin. Så är jätte nöjd över både min viktor och rockan :)

Sen kl 8 blir de i väg med tjejerna och käka på bistro och hitta på lite annat kul. Taagga!


Blåser iväg!

Precis kommit hem, var ute och gick en sväng med Jennifer fast sen gick vi och träffa Matilda och Julia i radbyn. Blåste ju typ i väg värsta stormen. Hette den inte Dagmar den här gången eller haha!? Aja vi hade kul iaf. Slingade håret förut också, tyckte de blev alldeles för ljust menmen. Är något cp med blogg.se också går ju inte lägga ut bilder O.o Så de fick bli ett tråkigt inlägg nu Pusshej!

Mobilinlägg

Sitter i bilen mot marieberg för lite shopping!
Hade en toppen dag i går, tomten kom med massa fina paket haha;) och för övrigt hade vi jävligt kul! ;)
Pusshej!


Väntar på tomten

Haha ja nu fattas de bara att öppna alla paket!;) fick iphone 4s i går glad Chey! Precis ätit julmaten nu men dock ingen skinka eftersom hundarna snodde den. Galet kul vid bordet , onormal familj haha!
Pusshej!


24 December, GODJUL va fan! :D

God Jul på er! Idag blir de bara att åha hem till kusinerna Svensson och träffa hela tjocka släkten där för att äta lite osv... Men som vanligt så firar inte vi "riktig" jul förns den 25 alltså i morgon. Då blir de med mormor och alla dom så julklapparna får vänta en dag till ;)

Ha en riktigt bra jul, Pussar Felicia!


banhoppning viktor igen

Idag hoppade vi lite mer, högre och läskigare. Gick faktiskt bra de med, och han hoppade vilket jag trodde att han inte skulle göra på dom läskiga och på de högre. Men dock så var ju jag för tidig på precis allt! Vet inte vf de blir så. så vissa hopp blev ju lite sisådär. Ngt JAG får träna på iaf! Men förövrigt gick de faktiskt väldigt bra. På "våg planket" Stanna han och blev nästan en avramling där. Men som vanligt lyckas jag på ngt sätt att inte ramla av. Fast de måste ju se för roligt ut haha! Sen när vi hoppa banan gick också jätte bra ändå tills  oxern med vatten mattan med ankorna ;) Där vägra han så fick komma på de ett antal gånger innan vi kom över. Men är ändå jätte nöjd eftersom han har ju inte hoppat mkt förut.

I kväll åker jag hem till Linnea och har de myss!
Pusshej!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


banhoppning viktor

Gick as bra! Hela ridpasset gick skit bra. Banan hoppa vi med flyt och allt och de gick skit bra. Bara på sista oxern han vägra men de gick sen. Finns inte mkt mer att säga skit nöjd! Red ju även Brummelisa förut de gick också jätte bra. Och i morrn blir de upp tidigt för att vara på ridskolan. Då är de stilbedömning osv...;) Sen ska jag även åka till Pernilla också om de blir som de är tänkt! :) Ha de bra!


Gårdagen

Slutade skolan tidigt så jag och julia drog hem till mej och hade de mysigt. Sen åkte vi och red Candela & Brummelisa. Gud vad man har saknat den känslan att få rida fritt utan en ridlärare som står och säger allt man ska göra. Haha tror jag kände mej som ett barn på nytt! helt sjukt ;) Men ska bli ändring på de nu ska ju kanske börja rida hos Pernilla nordberg :) Sen efter de åkte vi till ridskolan , hade min barngrupp och vad får man då när man kommer dit? jo en julklapp av allamina barn. Gissa om man vart glad! Sååå söta. Stor tack till dom. Kan inte säga mer än att dagen var toppen.

Snart blir de åka väg igen med julia och rida dom och sen blir de fika på ridskolan och sen banhoppning med stilbedömning. Spännande! ;)


The one that got away

Sådär hemma nu, va och sola och sen träffa även lite folk och nu är jag helt slut. Så ska ta och krypa ner i sängen nu. Sista dan i skolan i morgon och sen bara 4 dagar kvar tills jul! :D
Pusshej!


River flows in you!

Vart på stan en sväng kolla Julklapp till ......! Sen hemma gjorde chokladbollar som ska med till skolan i morgon. Senare blir de i väg och sola.
Pusshej!


Godnatt! ♥


Julshowen

Julshowen avklarad! Gick jätte bra med viktor bättre än träningen iaf. Visst han var lite stressad och så men han slet ju sej iaf inte.

För övrigt var går kvällen bäst! :D Jennifer sov här, galet skojj. Typ snacka skype hela kvällen med "M" GRRR!  Haha! ;)


Mange bjuder

Älskar grabbarna!








http://www.youtube.com/watch?v=d-j_Foia8oQ


Dressyr nobless

Fick ta Nobless idag ist eftersom Viktor hade gått ett pass innan och kom tbx precis genom blöt. Vi hade Erika idag som vikarie. Gick ganska bra faktiskt! :) I morgon är de repitions träning inför Julshown och på söndag är den. Onsdag jullov, alla prov och allt avklarat känns riktigt gött nu! Ha de bra!
Pusshej!

Bebisen får stå för bilden ist! :*


hoppning viktor

Hoppade stuts idag. Gick faktiskt över förväntan inte för att jag tyckte de gick jätte bra men för att de var viktor gick de ganska bra. Första gångerna drog han på ganska mkt och han hoppa nästan 2 st ist. Men jag var lite seg i reaktionerna haha och gjorde inte så mkt åt de så var mäst mitt fel. Men sista gången gick de faktiskt ganska bra då gick de lugt iaf , nästan lite för kanske men är skit nöjd. Sen hade handikaps gruppen. jaa inte hänt mkt mer så slutar la där.
Pusshej!


**

kom hem tidigt idag eftersom vi hade innebandy tunering. Senare blir de ha barngruppen och efter de blir de solning!
Ska ta och gå och fixa i ordning lite chockladpudding och sen lägga mej i soffan och försöka komma på andra tankar!


fuck this

Godnatt


Lucia

Lite lucia firande idag i skolan de ändå som skiljde från en helt vanlig dag . Annars har den vart som vanligt. Senare blir de att träna och sen sola med Jennifer! Har gått och blivit förkyld för den delen också -.- inte de minsta kul. Och så har vi innebandy turnering i morrn också. Inget jag direkt ser fram i mot! Får se om jag är med eller inte..


I can never found someone like you again






alla minnen , alla känslor , Finns inga ord för hur jag känner nu


All this way

Slö dag idag. Först skola , sen hem , åt och sen åkte ner till stan och köpte halsbandet och sen en julklapp till syrran också så nu är de bara broshan kvar med de har jag redan tänkt ut ;) Sen har jag prov i morgon också-.- med dom där cp författarna så måste nog träna på de , kan inte ett skit ;o Men orkar inte de är så jävla tråkigt med sånt där så man fattar inget iaf!


Shopping med Bästis!

Drog till skövde med bästa Jennifer! as kul :D Blev 3 tröjor grån gina , och ett par jeans från gina och ett par örhängen från ur & penn. Skulle ha ett halsband också men de fanns inte där så får köpa de här i mariestad i morgon ist ;) Snart blir de äntligen att åka hem till min egna dator och säng! Borta bra , hemma bäst!


Häst vid hand Viktor

Blev inte mkt ridning idag , vi tränade mäst på häst vid hand till julshowen. Sen sista kvarten hoppa vi upp och red barbacka. I galoppen sen så skena ambra i väg i full fart och blev ganska mkt kaos där inne kan man säga . Alldrig sätt sånn jävla fart ;O Viktor skötte sej iaf jätte bra , lite pigga ryck ibland bara men annars gick han lika bra som vanligt! :)

Blev inget i kväll :/ Hoppas på i morrn kväll ist..


Ridlektion Viktor!

Hade mkt om tygeltag idag , och dressyr jobb och lite såå... I början var han lite okencentrerad, och kan la inte säga att de gick så bra då. Men dom sista 20 minutrarna började de gå jätte bra och var lugn och stadig så är nöjd! :)

I morgon blir nog ingen bloggning. Kmr vara hoss mormor hele helgen :/ Så blir nog dålig update om inte tvärtom för att jag har så tråkigt haha! Aja vi får se hut mkt jag har tillgång till datan.

I morrn är iaf årselevs ridning som gäller. Sen blir de nog vara med Jennifer och Julia och kanske nåra från Laxå vi får se vad som väntar helt enkelt.
Pusshej!


enjoy the time you have

Tjenare! Seg irreterande dag idag i skolan. Efter skolan åkte till stallet en stund. Hade teori lektionen gick la ganska bra ;) Skönt och fa de gjort iaf, nu är de bara cp provet i svenskan kvar om massa gammla författare? Såå onödigt enligt mej. Vad har man för nytta av de lix. Författare som typ är döda och som man alldrig hört talas om ;o Dessutom så fattar jag inte ett piss om sånt där gammalt skit. Aja skolan har alltid vart konstig, Efter de tänker min hjärna ta lov iaf haha ;)

Leopard nails!

 Klart!




Dröm om morgon dagen Minns gårdagen Lev idag

Hejsvejjs bloggen! Inte gjort ngt idag. Kommit hem , fixat alla papper tills i morgon, måste göra läxorna också. Sen hade jag tänkt att fixa naglarna och sen städa upp massa kläder o skit. Känns som jag inte kommer hinna allt, tiden går för fort ;) Men tror jag ska börja men matten nu så jag får ngt gjort.
Pusshej!

Blir nog försöka sej på ngt sånt här om jag hinner! :)




Önskelistan 2011! :D


Snow

Nu börjar julstämmningen krypa fram. Snö utanför fönstret, de okända på tvn, Varm choklad & pepparkakor i handen och hundar som sover vid fötterna. Kan de bli mkt mysigare? Efter skolan va en sväng på stan med Jennifer. Blev lite behövligt inköp iaf :) Mascara (som vanligt) ögonbryns knivar , och en mössa.


Dressyr tävling

Gick faktiskt över förväntan idag. Skit nöjd fast de blev några missar. Framridningen gick sådär i början, men sen när sandra kom började allt gå mycket bättre. Inne på banan gick de mästa också ganska bra bara, han fjanta lite vid dommarn i början bara och att jag red fel 2 gr så blev -6. Fatta inte hur de kunde bli fel. bara blev så.Men annars så gick de jätte bra.  Fick 158p och 58,52% Nu är de bara vänta till nästa dressyr tävling och satsa på lite bättre resultat!
Pusshej!







börjar bli nervös! ;o

Vart i stallet och fixat de mästa med Viktor. Sen följde med Michelle till skorpan. Söt liten ponny de där! ;) Red igenom programet med han som lite "extra träning" Sjukt nervös inför i morrn. Känner på mej att allt kommer gå skit. Men får hoppas på de bästa. Men nu ska jag snart ta och sova, upp tidigt i morrn. Så godnatt så länge!
Pusshej!


Program träning Viktor

Tränade dressyr programet med dressyr staketen och de idag. Gick la sådär. Hållde in han lite för mkt, och allt blev inte lika avslappnat, nåra hörnpasseringar blev inte så bra, och vägarna till ena volten och serpentinerna kunnde vart mycket bättre. Och en fel gallopfattning. Sen efter programet gick han mycket bättre och vi båda mjukna, och han blev mer avslappnad. Aja får hoppas på de bästa tills på söndag.

Rästen av kvällen spenderaes med Linnea, Azzumm som vanligt. Men nu ska jag ta och kolla klart på filmen.
Pusshej!


Fredag! :D

Snart drar jag i väg till stallet. Får åka bil igen eftersom mina nycklar forfarande inte kommit fram ;o vart borta sen i onsdags. Efter ridningen blir de Linnea.
Pusshej!

Hoppträning viktor

Hann inte blogga kom hem sent från stallet i går. Iaf , hoppträning idag på Viktor. Vi hoppade böjda spår och lite sånt. Gick la inte as bra om man säger så, men är inte missnöjd heller. De gick som de gick lix. Man kan säga att han kändes lite anorlunda när man hoppa. Går inte riktigt förklara hur han känns. Men han är ganska grön. Och han blev väldigt tung och stark i munnen. Drog neråt hela tin så blev svårt att sätta sej tillbaka. Men han tyckte de va kul för han drog på några bockningar haha! ;) Men sista gången gick de betydligt bättre tyckte jag själv iaf. Eller de kändes bättre iaf. Efter de städa ur skåpet , så ska bara fixa lås nu. Och nu har jag precis kollat på Cinderella story "stavning"? Aja nu ska jag sova så jag kommer upp i tid och för en gångs skull kanske inte kommer försent till skolan;o
Pusshej!


RSS 2.0