Tältövernattningen

Ja och Julia åkte dit vid 2. I början var de bara lite "lekar" och skit sen framåt 4-5 körde vi vattenbrännboll och vatten krig. Sen Grilla vi korv och åt, sen gjorde vi typ allt möjligt titta på en hoppkurs , spela kort , ringde heta linjen haha ne men massa saker. Sen körde vi yttligare mer "lekar" sen va de lite fritt typ så vi gick typ genom ullervad och typ och körde "dra repet på vägen" haha för bilarna.

Man står på varsin sida av vägen och låssas att man drar ett rep då stanna dom flästa bilarna haha as kul , körde de på moholmsvägen typ vid 11 , alla bilar gick på de :D Sen när kl började bli mot 12 va de lite spökhistorier inne i tälten läskigt men kul. Sen när vi hade lagt oss så kom ju självklart en och försökte skrämma oss o man visste ju värklogen inte vem de va :)

Nästa dag vakna vi 7, städa i ordning, åt frukost. Sen körde vi gymkhana vårt lag vann på Jerry ;) Sen skulle Prince säljas till Maria så blev ett sista hejdå till han va lite jobbigt att se när han åkte faktiskt men han kmr ju få de jätte bra och slippa ridskolan.. Sen när jag kom Hem vänta på Jennifer och sen åkte vi i väg till Candela så fick hon ta kort kmr massa bilder senare.

Efter de så käka vi pizza och köpte massa godis och satt i hennes husvagn och prata och satt vid datan. Sen när jag skulle åka hem blev ja geting stucken :O Skulle resa mej upp och stack till som fan i foten så rammla en geting ner på golvet sen så antagligen så har den suttit på min fot där ett tag fy fan va äckligt. Gjirde ju as ont , jävla getingar. Aja nu ska jag inte babbla iväg allt för långt, sitter fortfarande i "pyamas" och kl är 20 i 3. Måste ta och göra ngt nu
Pusshej!












inann Prince åkte..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0